Картка Rozetka

Відгуки покупців про Піднос пластиковий органайзер що обертається для кухні ванної 30 см VMHouse таця круглий диспенсер для спецій дрібниць парфумів на стіл підставка обертаюча 360° біло-сірий (0034-0011)

Оцінка користувачів 4.91/5
  • Алла Н***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Органайзер дуже підійшов,поставила його на полиці в кухонний шкафчик і на нього поставила спеціі
    Виявилося що це дуже зручно, повертаєш і потрібна спеція перед тобою, не треба все витягувати
    Велика подяка

• Світлана В***

Сподобався!

Переваги:
    Вмісткий, гарний дизайн
  • Олена

Мені сподобався.Рекомендую

Переваги:
    крутиться добре,витримує навантаження всіх баночек,пляшечок і тд,не ковзають
    Недоліки:
    трохи ціна,хоча річ класна
  • Надежда В***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Нормальний піднос-органайзер - саме такий мені було потрібно на кухню (для спецій і прянощів в скляних баночках різного розміру). Я задоволена.

Переваги:
    Якісний і потрібен (завжди все під рукою).
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Мене влаштував повністю. В кухонній шафці звільнилося місце додатково. Крутиться гарно, якість пластику хороша. Дякую.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Мене все влаштувало
  • Ольга Б***

Удобный,качественный.

Переваги:
    Многофункциональный.
  • Валерий Б***

Удобный органайзер

Переваги:
    Не нужно напрягался при выборе специй, поворачиваешь и выбираешь
    Недоліки:
    Пока нет
  • Лилия К***

Мені сподобався!

Переваги:
    Піднос гарний,функціональний!
    Недоліки:
    Поки, не бачу!
  • Каміла Н***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Мені дуже подобається, пластик якісний!

Каміло, вітаємо Вас!

Дуже раді чути, що Вам сподобався наш Піднос пластиковий обертовий круглий 30 см для кухні! Якісний пластик — це один із наших пріоритетів, тому приємно, що Ви це оцінили.

Ми завжди відкриті до зворотнього зв’язку та будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів. Якщо у Вас виникнуть будь-які питання або побажання, будь ласка, звертайтеся.

Також запрошуємо переглянути повний асортимент товарів у нашому магазині VMHouse за посиланням: посилання — впевнені, Ви знайдете ще багато цікавого!

• Олена В***

Хороша якість товару

• Продавець  VM HOUSE

Шановна Олено, доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук про наш обертовий піднос VMHouse. Ми дуже раді, що Ви оцінили якість товару. Для нас важливо знати, що наші клієнти задоволені покупками та отримують від них максимальну користь і зручність.

Якщо у Вас виникнуть питання щодо використання або будь-які інші побажання — не вагайтеся звертатися до нас, будемо раді допомогти!

Також запрошуємо Вас переглянути наші інші товари для дому: посилання. У нашому асортименті знайдете багато цікавих рішень для кухні та інтер'єру.

Дякуємо за Ваш вибір, чекаємо на Вас знову!

• Лілія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Підставка супер. Все під рукою, дуже естетично виглядає.

• Продавець  VM HOUSE

Ліліє, дякуємо Вам за відгук!

Ми дуже раді, що Піднос обертовий VMHouse виправдав Ваші очікування та став корисним елементом для організації простору. Приємно чути, що він не лише зручний, а й естетично доповнює Ваш інтер'єр.

Якщо у Вас будуть додаткові запитання або Ви захочете поділитися новими враженнями, звертайтеся до нас. Запрошуємо також переглянути інші товари з нашого асортименту за посиланням: посилання

Будемо раді бачити Вас знову!