Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Засіб від тарганів гель ТАРГАНІТ Cockroach Gel (комплект 2 шприци по 20 мл), ефективний гель від тараканів, засіб гель-паста для знищення тарганів ТАРГАНІТ Cockroach Gel, ефективний проти поширених видів тарганів рудих, чорних та прусаків

Оцінка користувачів 4.85/5
  • AI аналіз відгуків
    376 відгуків:  позитивний – 94%, нейтральний – 2%, негативний – 4%
    За результатами аналізу відгуків покупців, гель Тарганіт для знищення тарганів здобув високу схвалюваність серед користувачів. Абсолютна більшість респондентів відзначили його високу ефективність, швидку дію та зручність у використанні. Особливо споживачі задоволені тим, що засіб швидко прибирає комах з оселі, часто вже за кілька днів. Окремо хвалять економну витрату, відсутність різкого запаху та додаткові бонуси у вигляді пасток у комплекті. Серед недоліків зрідка зустрічаються скарги на рідку консистенцію, іноді на індивідуальну неефективність, або повторну появу тарганів, якщо не обробити декілька разів чи при наявності інвазії у сусідів. Проте загальна картина – вкрай позитивна: засіб вирішує проблему навіть там, де інші препарати не допомогли.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Єдиний засіб, який допоміг! Від неблагополучних сусідів постійно лізли таргани. Не допомогла навіть професійна дезінсекція, а від цього засобу тарганів почало плющити прямо на моїх очах і вони в страшній агонії вмирали, не добігши до притулку. Мені їх, звичайно, було шкода, але нічого не вдієш. Рекомендую цей засіб

Переваги:
    Єдиний засіб, який допоміг!
  • Любовь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Відмінний засіб, у перший день збирали тарганів віником, потім все менше і менше, остаточно зникли десь через тиждень. Дякую!

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Попали в кепську ситуацію, сусіди виводили тарганів, та не попередили. Приїхала з відрядження, а в квартирі треш. Замовила два шприци від Тарганіт (в подарунок отримала ще 2 пастки), та деякі ще засоби інших продавців, на мої 30 кв м, впорався тільки данний засіб. Через декілька годин вже був результат.
    Буду ще замовляти,для контрольної обробки.

Переваги:
    Швидка дія.
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Засіб супер. Допоміг, але продавець дуже настирний… Після покупки будьте готові до безкінечних дзвінків і повідомлень з проханням залишити відгук

• Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

31 марта оставил негативный отзыв о товаре. Со мной неоднократно связывался продавец и проконсультировал об особенностях обработки и действия препарата. Также продавец выслал мне повторно данное средство. Обработали согласно рекомендациям производителя и все сработало на ура! Продавец очень дорожит своей репутацией, что в наше время-большая редкость!!! Однозначно рекомендую и средство и данного продавца!!!!

• Продавець  USD

Доброго дня, Дмитро.
      Ми надзвичайно щасливі, що Ви приділили час і залишити новий відгук. Дуже дякуємо за добрі слова, високу оцінку засобу ТАРГАНІТ і нашого сервісу! Ми дуже щасливі, що змогли допомогти у вирішенні проблеми. Сподіваємось, що таргани більше Вас не потурбують. У будь-якому випадку, ми завжди поруч і готові допомогти.
      Дякуємо, що обрали засіб ТАРГАНІТ.
      Бажаємо міцного здоров'я Вам і Вашим близьким!

• Тимофей П***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Хорошее средство, действительно помогло.

• Любов Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Дуже гарний засіб, обирала через відгуки та сусідка казала що хороший дім не обирай, туфта, а цей дуже працює одразу, бажаю позбутися від цих комах і тому краще робити це перед сном, щоб ніхто не заважав їм їсти це. Саме цікаве, що вони з'їдають цю отруту і треба повторювати кожен день декілька разів, якщо їх багато. На фото реакція справжня і так кожен раз!!!

Переваги:
    Працює одразу вночі
    Недоліки:
    Немає взагалі
  • Олег Д***

Отлично работает!!!рекомендую

• Евгения Е***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Средство оказалось эффективным в борьбе с тараканами. Уже через несколько дней после обработки количество насекомых значительно уменьшилось, а спустя некоторое время они полностью исчезли. Препарат удобен в применении, не имеет резкого запаха и действует длительное время. Для лучшего результата важно соблюдать инструкцию и поддерживать чистоту в помещении. Рекомендую как действенное средство от тараканов.

• Іван Р***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Замовив засіб від тарганів. Ефект видно вже на наступний день.
    Засіб працює.

Переваги:
    Удільна упаковка
  • Инна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Вже не вперше замовляю собі і сусідам Тарганіт,добре справляється з комахами.Рекомендую- це ефективно діє,ніж аерозолі,без запаху,це важливо.

Переваги:
    Діє швидко і ефект надовго.
    Недоліки:
    Немає.
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Популяція тарганів зникла після першого використання. Ще кілька днів знаходилися дохлі комахи, а потім зникли зовсім. Вже більше року чисто

Переваги:
    Швидко працює
  • Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Шприцы работают! Трупы нахожу!

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Все работает, продавец дал советы, помазал второй раз, потом через пару дней третий раз, все работает прусоков не видно

Переваги:
    Спустя 2 недели пропали прусаки, буду заказывать и дальше и проводить профилактику
    Недоліки:
    Нету.
    • Продавець  USD

Доброго дня, Сергій!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
      Нам надзвичайно приємно, що наш засіб допоміг Вам вирішити проблему з тарганами. Нехай і надалі панують чистота та затишок у Вашій оселі.
      Дякуємо, що обрали "ТАРГАНІТ"!

• Екатерина Я***

Серед всього ,що я брала до цього,це дуже ефективна річ 10 з 10

Переваги:
    Ефективна річ,діє майже миттєво,головне щоб не було поблизу води,буду, якщо що замовляти знову
    Недоліки:
    Поки не виявила
  • Вадим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Засіб хороший процює, гель густий ні вода як удругих продовців рекомендую

Переваги:
    Гєль процює
  • Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: USD
    Переваги:
    Дуже ефективний засіб від тарганів, за 3 дні позбулася цієї проблеми.
  • Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Перевірений дієвий засіб. Ефект майже одразу

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Дуже дієвий засіб, швидко діє, багато способів спробували, цей виявився найкращий, ще й недорогий. Дуже задоволена результатом. Дякую виробнику!

• Инна К***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Купила второй раз, про запас. Тараканов нет. Недорого и отлично работает. Я очень довольна. Спасибо за качественное средство.

Переваги:
    Качество превышает цену.
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: USD

В гості від сусідів зхрдять "друзі".
    Отож для них є смаколики, від яких аж ноги догори підіймаються.

Переваги:
    Діє.
  • Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Гарний засіб, таргани почали зникати вже після першого вечора. Зручно наноситься, працює досить швидко й дає помітний результат

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Рекомендую! До цього препарату користувались різними іншими, трохи був результат, але після цього комахи повиздихали остаточно
    Аби знали, одразу купили ваш препарат, не перкводячи кошти
    Також дуже приємно, що ви телефонуєте і питаєте чи допомогло
    Дякую!!

Переваги:
    Допомагає винищити тарганів
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Діючий засіб. Спочатку виставив тільки пастку для дорослих тарганів. Працює, але ті що несуть яйця в неї не заходять. Тоді використав гель, поставив біля мийки на кухні на ніч. Працює.

Переваги:
    Діючий
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Самий ефективний засіб від тарганів.
    Рекомендую .

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Таргани вже наступного дня посипалися і лежать лапками вгору, судорожно дригаючись ( чого не було від пасти "Глобол", і котру вони їли два місяці, бігали по кухні, як ті коні , і розмножувалися в геометричній прогресії)
    Продавець відповідальний, дуже швидко відправив.
    РЕКОМЕНДУЮ!!!!!
    Продавцю щиро дякую за знов спокійну атмосферу на моїй кухні. Бо думала, що це кінець, що таргани , котрих привезли ми в лютому з б/у кухонною тумбою, поселилися в мене назавжди.

Переваги:
    Таргани лежать догори лапками. Засіб дійсно працює.
  • Инна К***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Я очень довольна этим средством, Тарганит действительно работает. Рекомендую!

Переваги:
    За небольшие деньги-отличный результат
    Недоліки:
    Пока нет
  • Ирина

Дуже дієвий засіб, допоміг, за 3 дні немає ні одного таргана

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Хочу поділитися дуже позитивним досвідом використання засобу від тарганів. Після довгих спроб позбутися цих неприємних “гостей” різними методами, цей засіб справді приємно здивував.Вже після перших днів використання стало помітно значно менше тарганів, а через тиждень вони зникли повністю. Дуже сподобалося, що засіб не має різкого запаху, тому його комфортно використовувати навіть у квартирі з дітьми.Наносити було легко, інструкція зрозуміла, а ефект — дійсно швидкий і довготривалий. Рекомендую всім, хто шукає ефективне рішення від тарганів без зайвих клопотів!

Переваги:
    Допомогає
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Руслана В***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Средство действительно очень действенное. Благодарю от души

Переваги:
    После первого же применения сразу виден результат. Эффективно справляется со своей задачей
    Недоліки:
    Отсутствуют
  • Вікторія М***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Нещодавно купила, і задоволена результатом. Дякую!!

• Матвій Р***

Все працює

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Дієвий засіб із швидкою дією. Отримала результат після першого ж нанесення. Дуже задоволена результатом!

Переваги:
    Ціна та якість
  • Діана О***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Все працює відмінно. Рекомендую.

• Зоряна П***
    Відгук від покупця. Продавець: USD

Довгий час не могла позбутися тарганів , перепробувала мабуть усе . Але цей засіб був моїм спасінням , допоміг практично зразу!

• Валерий

Це дуже дієвий метод!!!