Відгуки покупців про Ультразвуковий відлякувач кротов і гризунів Garden Pro на сонячній батареї – 2 шт в комплекті

Оцінка користувачів 3.75/5
на основі 4 відгуки
  • Наталия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

На дачі зникли вужі, дякую! Як тільки побачила їх, придбала ці відлякувачі, розмістила на ділянці 6 штук, дійсно, спрацювало! В землю закопувала до половини висоти відлякувача, але потрібно, як прочитала, повністю. Закопаю глибше. Дійсно гарний засіб. Кроти, правда, є. Але вужі зникли!

Переваги:
    ПРАЦЮЄ!
    Недоліки:
    Не знайшла. Заряд від сонця, все літо працюють добре. На зиму виймаю, навесні знову встановлюю.
  • Олександр Б***

Піщать

• Продавець  OnlyDez

Шановний Олександре! Дякуємо за ваш відгук про набір із 2 ультразвукових відлякувачів кротів та гризунів Garden Pro на сонячній батареї. Ці пристрої розроблені для створення ультразвукових імпульсів і вібрацій, які відлякують кротів, не завдаючи шкоди рослинам чи домашнім тваринам. Писк менш відчутний після встановлення в землю (пристрій має бути заглиблений у ґрунт на 2/3 довжини). Бажаємо вам спокійного саду, вільного від шкідників!

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Прилади не працюють взагалі! Щури біля одного з них,а миші біля іншого ходять толпами,абсолютно не відчуваючи жодного дискомфорту

Переваги:
    Недоліки:
    Ефекту нуль,даремно витрачені кошти
    • Продавець  OnlyDez

Вітаю, Марина. Дякуємо за ваш відгук, хоч він і негативний – це допомагає нам ставати кращими! Нам дуже шкода, що прилади не спрацювали і щури з мишами не реагують на них. Можливо, є кілька нюансів: для ефективності важливо правильно розмістити відлякувачі – у вологому ґрунті, на глибині близько 22 см, щільно притиснувши до землі, і бажано ставити кілька пристроїв на ділянці з радіусом дії 15 м. Також ультразвук може не впливати на гризунів, якщо вони вже давно оселилися, адже деякі адаптуються до сигналів. Переконайтеся, що пристрої заряджені від сонця (12–24 години) і ввімкнені. Якщо проблема залишається, напишіть нам – ми готові проконсультувати.
      Бажаємо, щоб ваш сад скоро став вільним від шкідників!

• Олег О***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Один подібний відлякувач вже стояв на ділянці. Встановив ще два ці. Схоже працюють, бо кроти пішли з ділянки і поки не повернулись.

Переваги:
    Основна перевага в тому, що акумулятор можно виймати для підзарядки.
    Недоліки:
    Відрізняються за рівнем звуку та вібрації: один голосніший, другий слабкіший.
    • Продавець  OnlyDez

Вітаю, Олег! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого набору ультразвукових відлякувачів Garden Pro! Нам приємно чути, що пристрої ефективно допомогли вам позбутися кротів на ділянці. Завдяки сонячним батареям та вбудованим акумуляторам, відлякувачі працюють безперервно, навіть у похмуру погоду, забезпечуючи тривалий захист. Вони безпечні для людей і домашніх тварин, не потребують додаткового обслуговування та легко встановлюються. Щодо відмінностей у рівні звуку та вібрації між пристроями: невеликі варіації можуть виникати через особливості виробництва, але це не впливає на загальну ефективність роботи. Рекомендуємо розміщувати відлякувачі на відстані 10-15 метрів один від одного для оптимального покриття території. Бажаємо вам успіхів у подальшому догляді за вашою ділянкою!