Відгуки покупців про Картридж ColorWay Xerox Phaser (106R02773) 3020/WC3025 (CW-X3020M)
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар подошёл. Вскрыла упаковку, сняла оранжевую пластиковую защитную панель, встряхнула несколько раз, вставила в принтер - сразу стал печатать. Качество печати прекрасное. Посмотрим, на сколько месяцев его хватит))
- Переваги:
- Легко вставляется в принтер, отличное качество печати
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
Представник постачальникаАнно, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Картридж добре запакований. В комплекті є захисна кришка на картриджі. Не має сторонніх запахів пластику. Відносно ресурсу треба перевіряти. Якість друку чудова.
- Переваги:
- Ціна в порівнянні з оригіналом. Друкує чудово.
- Недоліки:
- Не знайшов.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
нет инструкции как заменить картридж. Интуитивно по мини картинкам понял что надо выдернуть две чеки оранженые и снять крышку, и поставить в таком же положении как достал старый картридж.
- Переваги:
- Отображает индикатор % заполнения картриджа. Работает
- Недоліки:
- если меняешь впервые, сперва не понимаешь как.
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кожного разу після увімкнення принтера видає помилку про невідповідний картридж.
Доводиться по декілька разів відкривати принтер діставати картридж, вставляти знову і закривати принтер. Іноді таку операцію доводиться повторювати разів п'ять. Такий собі квест для друку декількох листочків- Переваги:
- Друкує нормально. Навіть чіп справцьовує, але з проблемами
- Недоліки:
- Кожного разу після увімкнення принтера видає помилку про невідповідний картридж
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Картридж чудово працює, ніяких нарікань нема
- Переваги:
- Чудова якість друку
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре, працює! Навіть подарунок додали. Дякую
Представник постачальникаДоброго дня, Артеме! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купував одразу 2 шт., добротні картриджи, друкують якісно.
- Переваги:
- Ціна + якість.
- Недоліки:
- Поки немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor
Підійшов, "як рідний". Свою функцію виконує якісно.
- Тимур Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свою цену - покатит
- Переваги:
- Недоліки:
- Ближе к концу начинал слегка пачкать бумагу порошком
Представник постачальникаДоброго дня, Тимуре! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взял как запасной к родному. Сегодня установил чтобы проверить. Отлично распечатались 15 листов. Качество печати такое же как и с родным картриджем. Так что рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Гайдарь Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Картридж додатково укомплектований захисною кришкою, що прикриває фотокондуктор. Дуже зручно при транспортуванні.
- Переваги:
- Головне - підійшов чіп.
Представник постачальникаДоброго дня, Наталіє! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Євгеній Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Клас!!!!!
Представник постачальникаДоброго дня, Євгене! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Проработал с сентября 2021 до января 2022.
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказал за одну цену. Когда пришел получать, мне выдали еще какие то салфетки, я сказал что салфетки не заказывал, и парень который выдавал отнял 100 грн. В итоге я заплатил меньше.
- Переваги:
- Хорошее качество печати, нормальная заливка
- Сергій П***
А чё, так можно было что ли !?
- Артезія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пока новый, печатает отлично. А дальше посмотрим.
- Анастастя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Легко распечатался, подошел, печатает, все отлично!
- Переваги:
- Подходит к Xerox Phaser 3020
- Недоліки:
- использую неделю, пока не обнаружила
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Упаковано очень хорошо, качество печати хорошее.
- Переваги:
- Стал как родной
- Недоліки:
- Не увидел
- Виктор р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
отлично стал на Xerox WorkCentre 3025BI Wi-Fi (3025V_BI)
- Переваги:
- цена
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Новый, очень хорошо упакован.
- Переваги:
- Специальная закрывашка фотобарабана.
Огромный + это конечно цена. - Недоліки:
- Клей неаккуратно нанесен и не много размазан.
- Георгий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший рабочий картридж. Очень качественная упаковка, помимо защитного пакета, закрыт пластиковой накладкой сам фотобарабан. И цена порадовала.
- Переваги:
- Цена, качество печати, хорошая альтернатива дорогому оригинальному картриджу Xerox
- Недоліки:
- не обнаружил
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подойдет ли к Xerox Phaser 106R02772 ?
Представитель компанииНе подойдет по прошивке чипа
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подойдет ли к Xerox Phaser 106R02773 ?
Представитель компанииК данной модели подойдет
- PavelВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стартовый ещё не закончился, поэтому чтоб проверить, на время вставили этот картридж, распечатали несколько страниц и убедившись в работоспособности, поставили стартовый докатывать. Работает.
- Переваги:
- Работает. Бюджет.
- Недоліки:
- Не обнаружены.
- Николай К***Продавець: Rozetka
Качество печати отличное.
- Переваги:
- Поменял без танцев с бубном. *первый заруск, был дольше обычного.
Представник постачальникаДоброго дня! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Іван Д***Продавець: Rozetka
Підійде до 3020?
Представитель компанииПідійде
- Алексей Б***Продавець: Rozetka
Использую для Xerox WorkCentre 3025NI. Одно и тоже отсканированное изображение распечатал сначала оригинальным картриджем, потом этим.
В оригинальном видно много градаций серого цвета. Этот картридж много цветов отпечатал одинаковым темным цветом.
Для простой печати текстовых документов - наверное не имеет значения.- Переваги:
- Качественная упаковка. Цена, относительно оригинала.
- Недоліки:
- Качество печати заметно отличается от оригинального. Слишком темная печать.
- АндрейПродавець: Rozetka
Подходит к Xerox WorkCentre 3025NI Wi-Fi (3025V_NI)?
- Омелян К***
так, підійде)
- МаринаПродавець: Rozetka
работа заставляет много печатать, искала лучшую цену-качество
кажется нашла
довольна покупкой- Переваги: