Відгуки покупців про Засіб для видалення плям Vanish Oxi Action Активний спрей 500 мл (4002448051015) (212526)

Оцінка користувачів 4.26/5
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень крутой пятновыводитель, удаляет все пятна, убрало на детской футболке старое пятно (думала не уберет). Бере уже второй это средство.

Переваги:
    Быстрое действие
      Представник бренду

Ольго, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Vanish

• Жанна

Удобно

• Юлія П***

Спрей гарний. Дуже зручно. Гарно видаляє різні плями

Переваги:
    Гарно видаляє плями
  • Котік
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Взагалі не зрозуміла засіб, він навіть кров не так гарно може зняти як ваніш в червоній бутильці. На інших плямах взагалі не працює. Я не знаю чому я його 2 рази замовляла, думала що може пощастить наступного разу, але засіб дуже розчарував

Представник бренду

Нам дуже шкода, що Ви отримали такий досвід при використанні цього засобу!
      Компанія дуже серйозно ставиться до якості продукції, що випускається.
      Для детального розгляду ситуації, що склалася, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
      Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами Вашого мобільного оператора.

• Олена М***

Майже не працює.
    Це вже не той ваніш який був років з 7-8 тому

Переваги:
    Не поганий запах
    Недоліки:
    Не працює майже

Олено, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
      Для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися до Служби підтримки споживачів бренду Vanish за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують звернення, нададуть необхідні консультації для досягнення найкращих результатів, а також допоможуть підібрати продукцію з урахуванням Ваших потреб.
      Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.

• Ковальчук І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний засіб, завжди ним користуюся, нічого так не допомагає як Ваніш

Інно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Аліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Беру вперше, користувалась Аріель, спробую.

Аліна, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Vanish

• Тетяна

Зручно

Тетяно, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Vanish

• Ірина С***

добре

Недоліки:

Ірино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Тетяна П***

Ванішом користуюсь давно. А в спреї взяла вперше. Це зручно

• Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дієвий. Зручний у використанні, розпилює піною. Не потрібно довго тримати на тканині. Обробляю ним плями перед пранням.

Переваги:
    Дієвий, зручний у використанні
    Недоліки:

Анно, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Vanish

• Маріса М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В цього спрею дійсно виважена концентрація речовин, що справляються з плямами на одязі.

Марісо, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish

• Людмила П***

Клас

Людмило, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Олена Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вдячна цьому засобу - стан матрасної тканини покращився і швидко висохло прямо на матрасі! Пшикає піною - просто пошарпала губкою і все стало презентабельніше!! Рекомендую!! Воно того варте!

Переваги:
    зручно "пшикає піною"
    Недоліки:
    нема

Олено, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Vanish

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Видаляє гарно плями і запах від ПММ

Переваги:
    Дієвий
    Недоліки:

Марино, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Vanish

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ваніш для нескладних свіжих" плям. У вигляді спрею дуже зручний, перед пранням за потреби обробляю цією пінкою, за кілька хвилин перу і все чудово.

Переваги:
    спрей
    Недоліки:
    відсутні

Наталіє, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Vanish

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже сподобався ) запшикав і в стіралку і вуаля - плям немає)

Анно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Євген К***

Працює, сувер!

Євгене, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish

• Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Спрей хорош. Это не магия)))))) он не может удалить сильные или старые загрязнения, но на среднем уровне задач, вполне справляется.

Дмитре, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish

• Марина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий засіб, вивела старезні плями крові і ягід, хоч і не з першого разу, але в інструкції є рекомендації кілька разів замочувати, якщо з першого не вивелося. В свіжі плями з першого разу вивелися, чудовий засіб

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не знайшла

Марино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Савченко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував для чистки карт на авто, після СТО залишили вимазані карти, спробував ваніш гарно впорався з ними, плямам було пару тижнів.

Переваги:
    Ціна, робочий
    Недоліки:
    Не знайшов

Владиславе, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Анастасія П***

Не працює

Переваги:
    Яскрава упаковка
    Недоліки:
    На білому не працює

Анастасіє, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!

• Олена Б***

Гарний засіб.
    Замовляю вже вдруге

• Алина Х***

Дуже гарний

Переваги:
    Виводе всі плями
    Недоліки:

Аліно, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish

• Леся П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарно справляється з плямами .

Переваги:
    Зручно наносити на брудні ділянки тканини

Лесю, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Vanish

• Таня Х***

Хороший спрей. Работает.

Переваги:
    Работает, но скорее со свіжими пятнами.
    Недоліки:
    Не заметила.

Тетяно, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish

• Маргарита П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купила в наборі з упаковкою порошкового ванішу. В роботі гарно справляється і той, і той. Спрей пшикає густою піною. По ефективності претензій нема . Але багато залежить від якості тканини і давності плям. Вага порошкового засобу - як написано на упаковці. Поставила на ваги з цікавості від попередніх відгуків. Результат на фото

Переваги:
    Набором вигідно, якість задовольняє
    Недоліки:

Маргарито, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Vanish

• Наталія К***

Гарний засіб

Наталіє, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Vanish

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хочу залишити відгук про товар, це не ваніш який був колись, це просто самий дешевий порошок. Не виводить навіть самі прості плями. Я мовчу вже за важкі. Це дешева підробка.

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Не відповідає своїм зазначеним характеристикам. Не рекомендую.

Яно, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!

• Наталия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручний спосіб нанесення,видаляє плями, як і інші засоби vanish!

Наталіє, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish

• Янина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальное средство. Для нашей стирки как спасение. Мои мужики еще те "поросята потнючки" поэтому спрей на подмышки футболок и х/б регланов на 5 мин порошок ваниш по дозировке на вес белья капсула персил и режим работы стиралки на ваше усмотрение. У меня на 40 градусах всё отстирывается. Цвет не теряется. Дырок на ткани нет. Всё хорошо. Брала по акции наборами а сейчас увы жаль акция закончилась

Переваги:
    Выводит пятна. Работает как заявлено изготовителем. Акция за набор
    Недоліки:
    На данный момент отсутствие акции

Яніно, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Vanish

• Гайворонская А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мене цікавив саме спрей,читала відгуки,що у порошку термін не дуже,але мені він не потрібен був.Набір,який я отоимала,з гарним терміном обидві одиниці. Дякую!

Алло, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish

• Маріч В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Взагальному засоби справляються добре зі свіжими плямами , добре відбілюють речі

Переваги:
    Досить приємна ціна
    Недоліки:
    Погано справляється із застарілими плямами

Щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Vanish

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже здивувало те, що відкривши вдома банку, не побачила там ніякого захисту.... по суті, товар вже відкритий. Тобто, що туди насипано, де воно було насипано, чи може вже половину відсипали - якось виглядає дивно і не зрозуміло. Повністю оцінити якість не можу, бо не знаю, що я додаю під час прання.

Недоліки:
    Немає фольгованого захисту на баночці

Олено, дякуємо за вибір засобів Vanish!
      Хотіли б повідомити, що з екологічних міркувань для продукції Vanish не передбачений контроль першого відкриття.
      У разі, якщо Ви маєте сумнів щодо кількості та якості продукту, просимо Вас звернутися до Служби підтримки споживачів бренду Vanish за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують звернення, з'ясують деталі та нададуть необхідні консультації для досягнення найкращих результатів, а також допоможуть підібрати продукцію з урахуванням Ваших потреб.

• Наташа Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний засіб, як і взагалі Ваніш

Переваги:
    Якість

Наталіє, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Vanish

• Єсип О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отримали порошок без захисту, тобто був відкритий, також половина порошку тільки в банці

Переваги:
    Недоліки:
    Відкритий, немає половини порошку