- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: chip. Висота: 53. Глибина: 37.8. Ширина: 150. Колір: Грпафіт / Дуб крафт золотий
Дякую продавцю та виробникам за хороший, якісний товар. Замовляла рік тому шафу, а зараз купила дві тумби під телевізор для мансарди. Матеріал міцний, комплектування добре, всі деталі прийшли, навіть дещо з запасом (шурупи та гвіздочки) тумбу збирала швидко,за схемою. Пакування супер, дійшло все ціле та неушкоджене. Однозначно рекомендую. Дякую за чудовий сервіс. Буду замовляти у вас і надалі.
- Переваги:
- Легко збирати завдяки правильним розмірам і маркуванню. Колір, як на зображенні на сайті продавця. Неймовірно швидке опрацювання замовлення продавцем і кур'єрська доставка НП до дверей.
- Недоліки:
- ЕвгеніяВідгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Колір: Дуб крафт золотий/Білий
Комод топовий! Наживо виглядає набагато краще, ніж на фото - важкий, всі деталі акуратно зроблені, дуже вдале поєднання кольорів. Телевізор на ньому стоїть ідеально на тій висоті, яка комфортна для перегляду.
Для зборки потрібна буде відкрутка та молоток.- Переваги:
- Місткий; підійде майже в будь-який інтер'єр.
- Недоліки:
- Нема.
- Юля М***Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Колір: Дуб крафт сірий
Сподобалась тумбочка
В житті здаєтся ще гарніша
Рекомендую
Упаковка від продавця топ- Переваги:
- Упакування
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець 48 квадратов
Вітаємо!
Дуже вдячні за Ваш відгук!
Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Графіт
За цю ціну, дуже гарна якість. Збирати легко.
- Переваги:
- Співвідношення якості до ціни
- Продавець ВерестМ
Доброго дня, Андрію!
Ми дуже вдячні вам, за вашу оцінку та відгук!
Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Висота: 53. Глибина: 38. Ширина: 150. Колір: Дуб крафт золотий
Приехала в срок быстро.Упаковано хорошо.В комплекте тумбы все хорошо.Собираеться быстро.Вместительная.
- Переваги:
- Удобно красиво
- Продавець ALBAMIX
Добрий день . Дякуємо , що обрали саме нас . Всього Вам найкращого .