Відгуки покупців про Тумба під телевізор Еверест Нордік ТВ-1500 Графіт + Дуб крафт золотий 150х37, 8х53 см

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця chip
  • Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: chip. Висота: 53. Глибина: 37.8. Ширина: 150. Колір: Грпафіт / Дуб крафт золотий

Дякую продавцю та виробникам за хороший, якісний товар. Замовляла рік тому шафу, а зараз купила дві тумби під телевізор для мансарди. Матеріал міцний, комплектування добре, всі деталі прийшли, навіть дещо з запасом (шурупи та гвіздочки) тумбу збирала швидко,за схемою. Пакування супер, дійшло все ціле та неушкоджене. Однозначно рекомендую. Дякую за чудовий сервіс. Буду замовляти у вас і надалі.

Переваги:
    Легко збирати завдяки правильним розмірам і маркуванню. Колір, як на зображенні на сайті продавця. Неймовірно швидке опрацювання замовлення продавцем і кур'єрська доставка НП до дверей.
  • Евгенія
    Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Колір: Дуб крафт золотий/Білий

Комод топовий! Наживо виглядає набагато краще, ніж на фото - важкий, всі деталі акуратно зроблені, дуже вдале поєднання кольорів. Телевізор на ньому стоїть ідеально на тій висоті, яка комфортна для перегляду.

Для зборки потрібна буде відкрутка та молоток.

Переваги:
    Місткий; підійде майже в будь-який інтер'єр.
    Недоліки:
    Нема.
  • Юля М***
    Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Колір: Дуб крафт сірий

Сподобалась тумбочка
    В житті здаєтся ще гарніша
    Рекомендую
    Упаковка від продавця топ

Переваги:
    Упакування
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  48 квадратов

Вітаємо!
      Дуже вдячні за Ваш відгук!
      Будемо раді Вашим новим замовленням.

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Графіт

За цю ціну, дуже гарна якість. Збирати легко.

Переваги:
    Співвідношення якості до ціни
    • Продавець  ВерестМ

Доброго дня, Андрію!

Ми дуже вдячні вам, за вашу оцінку та відгук!

Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Висота: 53. Глибина: 38. Ширина: 150. Колір: Дуб крафт золотий

Приехала в срок быстро.Упаковано хорошо.В комплекте тумбы все хорошо.Собираеться быстро.Вместительная.

Переваги:
    Удобно красиво
    • Продавець  ALBAMIX

Добрий день . Дякуємо , що обрали саме нас . Всього Вам найкращого .