- Виталий Д***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Зручне кріплення, своє призначення виконує
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Олійник В***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Купував для геймпада Flydigi direwolf 4. Я розумів що кріплення може не підійти. Але воно тримається на геймпаді. Через конструкцію геймпада, задній перемикач закривається тримачем. Але це не критично, бо перед тим як одягнути кріплення можна просто увімкнути потрібний режим. Помітив що на пластику геймпада - кріплення залишає сліди, але добре що вони нормально стираються.
- Переваги:
- Добре тримає телефон. Є два коліна регулювання кута. Міцна конструкція.
- Недоліки:
- Пластик лишає сліди, важко одягати на геймпаді, немає підставки для того щоб поставити геймпада на стіл, і вся конструкція перевертається.
- Продавець Pristavkin Dim
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Супер,дуже довольна
- Переваги:
- Очень удобный
- Недоліки:
- Нет их
- Продавець Pristavkin Dim
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Нормальное крепление
- Переваги:
- Подходит к хбокс s
- Продавець Pristavkin Dim
- Данило Є***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Хороший товар.
- Єлизавета Ц***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Дуже чудова, зручна річ. Покупкою задоволена, те що треба для комфортного використання в іграх
- Переваги:
- Непоганий пластик за свої кошти
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Полезно!
- Переваги:
- Много
- Недоліки:
- Ну, пластик. Аккуратно обращайтесь, проблем не будет.
- Продавець Pristavkin Dim
- Клеков К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Гарна штука для ігр.Дуже сподобалось,що можна телефон заряджати під час Ігор,приємно.Також,хоч в мене геймпад не від Xbox,все підійшло і так.Також дякую продавцю за те що вислали в день замовлення.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Pristavkin Dim
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Товар хороший, уже другий день шпілю ігри які без геймпада було б лінь грати.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець Pristavkin Dim
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Кріплення на геймпад підійшло супер
- Переваги:
- Важаю за таку ціну товар відповідає всім вимогам.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Дякую. Гаре обслуговування, доставка. Кріплення тримає, та поки гарно граю)
- Переваги:
- Тримає гарно
- Недоліки:
- Поки не відчув
- Продавець Pristavkin Dim
- Леонид Д***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Прикольный
- Переваги:
- Всё надёжно держит ещё можно настроить под себя
- Недоліки:
- Минусы царапает геймпад телефон и это всё превращается в довольно тяжёлое устройство ну так 6 из 10
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам загалом сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
З приводу ваги це не мінус кріплення, удільна вага кріплення по відношенню до геймпаду+телефону це 5%, тобто це немає ніякого відношення до кріплення по суті. З приводу того що кріплення начеб-то може подряпати телефон або геймпад ми вперше таке чуємо, як пластикове звичайне кріплення може щось подряпати там, надішліть нам фото в повідомлення будь-ласка.
- Архипов Ю***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Хороше кріплення, дуще щільно сидить на боксівському геймпаді, нічого не хитається, телефон також тримає добре.