Відгуки покупців про Тримачі DOBE® TNS-851 (Black) для Joy-Con Controller Grip Nintendo Switch / Switch OLED (2шт.) [447688877]
- ГригорійВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Синій + червоний
Все супер. Прийшло швидко, пакування якісне, нуль питань до продавця.
Сам товар якісний. Джойкони вставляються і виймаються дуже легко. Взагалі, не хвилююсь, що щось може пошкодитись. Думав, що це шматок пластмаси просто на 3D принтері надрукований, якщо і так, то не відчувається так. Приємно тримати. Хвилювався ще, що курки не будуть натискатися, але фактично відчувається натиск як в оригінальному комплекті.
Рекомендую.- Переваги:
- Якісний матеріал. Зручно.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Артем И***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Все супер!
- Переваги:
- Дуже зручні
- Продавець Pristavkin Dim
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Синій + червоний
Супер,все працює
- Переваги:
- З ними набагато зручніше грати
- Продавець Pristavkin Dim
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Товар дуже якісний і не дорогий
- Переваги:
- Дуже якісний пластик як на вид так і тактильно
- Продавець Pristavkin Dim
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Синій + червоний
Тримачі дуже зручні.Кому не зручна форма Джой-кон-ів у горизонтальному положені та нема додаткового геймпаду,то купляйте ці тримачі.
- Продавець Pristavkin Dim
- Вікторія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Синій + червоний
Дякую за швидку доставку
- Переваги:
- Зручно грати