Відгуки покупців про Силіконові накладки на стіки Super Mario (4в1) для Nintendo Switch / Switch OLED / Switch LITE [447689012]
- Георгій Д***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Дякую за швидку доставку, повнітю задоволені.
- Переваги:
- Красиві, зручні, приємні на дотик.
- Недоліки:
- Трохи слабенько тримаються, вже один раз майже загубили.
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Edward D***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Все підійшло ідеально. Одягаються на верх стокових. В кого рідні вже побачили життя - беріть не задумуючись. Якість чудова. Буду замовляти ще. Рекомендую!
P.s щодо доставки - замовив в четвер майже вночі, в суботу в обід забрав з розетки.- Переваги:
- Якість, швидкість.
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Дуже милі та помічні накладки.
- Переваги:
- Приємні на дотик. Стіки краще відчуваються.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Pristavkin Dim
- Вячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Дуже гарні та зручні.
- Роман В***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Зручні, красиві, сподобалось. Сидять добре.
- Переваги:
- Приємно виглядає та відчувається.
- Недоліки:
- Не побачив
- Продавець Pristavkin Dim
- Ірина Х***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Син в захваті, накладки зручні, якісні та гарні
- Переваги:
- Легко встановлюються на кнопки, гарно сидять.
- Продавець Pristavkin Dim
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Накладки на стіки добре сидять, симпатичні, функціональні.
- Переваги:
- Гарні накладки. Добре відчуваються. Гарно сидять на стіках.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Pristavkin Dim