- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 192
Якісні вологі серветки. Щільна структура. Достатньо вологі. Не висихають після відкриття до закінчення упаковки. Не викликають подразнень. Гарно прибирають забруднення. Гарна альтернатива підмиванню, в похідних умовах. По якості серветки можу порівняти тільки з Merries.
- Переваги:
- Якість, вологість, щільність. Зручна упаковка, міцний клапан.
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Те що треба, добре зволоженні, плюс упаковка дуже зручна в використанні
- Переваги:
- Упаковка
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 720
Не якісні серветки. Синтетичні і прям слизькі!
- Переваги:
- Зручна упаковка
- Недоліки:
- Одні недоліки
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
У разі виникнення питань щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером 0 800 50-50-00.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 432
Дуже дивний неприємний запах від серветок. Раніше купляли такі самі поштучно і все було добре, а тут взяли упаковку аж на 9 пачок і така підстава...
- Недоліки:
- Неприємний запах від нових тільки розпакованих серветок, хоча вони мали б бути взагалі без запаху
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 720
Дуже гарна якість товару! Дякую вам!
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 144
Гарна заміна зниклим нормальним хагіс без запаху
- Переваги:
- Сильно вологі
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 144
Самі кращі та безпечні
Без липкості
Без зайвої піни
Без запаху
Не рвуться
Не висихають в коробці швидко - Іванна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 144
Дуже якісний матеріал та вміру вологі. Не мають ароматичних добавок та не викликають алергії на малючковій шкірі.
Упаковка з клапаном довго дає можливість користуватися.- Переваги:
- Вологість та мʼякість
- Недоліки:
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 432
Супер серветки, зручна упаковка
- Іванна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 192
Найкращі серветки по якості та вологості.
Завдяки клапану довго тримається волога.- Переваги:
- Без ароматизаторів, в міру вологі, немає подразнень у малюка.
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 432
Серветки гарної якості. Із доступних ці на даний момент найкращі. Подразнень немає, як і сторонніх запахів.
Із мінусів - не дуже зручна упаковка (при діставанні серветки наступна вилазить до половини і після цього пачка не закривається).
В цілому хороші серветки високої якості- Переваги:
- Склад
- Недоліки:
- не зручне пакування
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Суперські серветки!)
Моя донька має атопічний дерматит. Шкіра дуже суха і користуватися звичайними серветками нам заборонив педіатр) Саме від цих серветок немає попрілостей чи алергії. Дуже виручають в подорожах чи при відключенні світла