Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Захисний чохол з підставкою Deexe Bibercas для Motorola Edge 50 Fusion - Green

Оцінка користувачів 5/5
  • Максим

Підійшов ідеально. Син задоволений. Рекомендую

• Вероника Б***
    Відгук від покупця. Продавець: El Caso. Колір: Green

Чохол топ, але прислали не того кольору(
    Я навіть не розумію якого кольору він, наче темно зелений, але такого в асортименті нема тому хз. Але теж непогано

Недоліки:
    Не той колір
    • Продавець  El Caso

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що якість чохла Вам сподобалася.
      Хочемо запевнити, що ми відправили саме той колір, який Ви обрали. Іноді студійна зйомка та передача кольору на дисплеях смартфона викривлюють реальний відтінок, через що виникає така різниця.
      Ви завжди можете повернути товар протягом 14 днів з моменту покупки, за умови наявності заводського пакування та відсутності слідів використання.

• Юрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: El Caso. Колір: Black

Подходит отлично, телефон становится массивным.Продовцам респект.

• Владлен У***
    Відгук від покупця. Продавець: El Caso. Колір: Green

Гарно міцно

• Артем С***
    Відгук від покупця. Продавець: El Caso. Колір: Grey

Прислали швидко, чохол класний, якраз те що потрібно , єдиний мінус це важко відкривати "підставку" на чохлі,ну може через те шо новий ше, в комплекті ше поклали якусь маленьку металеву частину ромбовидної форми не знаю навіщо вона.

Переваги:
    Вигляд, зручність
    Недоліки:
    Підставка на чохлі не внушає довіри
    • Продавець  El Caso

Добрий день.
      Дякуємо за Ваш Відгук!
      Металева пластина в комплекті присутня для можливості фіксували даний чохол на магнітному автотримачі.
      Її можна зафіксувати всередині чохла або не використовувати зовсім.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: El Caso. Колір: Black

За пару місяців не маю претензій. Додав краплину силіконової змазки у салазки. Відбитків на ньому не видно. Слабенька опора тримача.

Переваги:
    Все влаштовує
  • Віталій П***