Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Столик для ноутбука Ritar Laptop Table T6 420*260mm (m419783)

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CoolBuys

Свою роль выполняет, но подставка под мышку желательно делать длиннее, рука устаёт в положении лёжа и не очень удобно в положении сидя

• Продавець  CoolBuys

Дякуємо за Ваш відгук!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: DOMOGOODS. Колір: Чорний

Чудовий столик. У мене стоіть на робочомі столі, дуже зручно, що голова низько не нахиляється при роботі, а працюю по 8 годин, зменшилась проблема із шиєю.
    Вентилятором не користуюсь, але він доволі потужний та не гучний, мій ноутбук при охолодженні навіть голосніший.
    При використанні у ліжку дуже зручно, можна виставить будь-яке положення.

Дуже задоволена покупкою

Переваги:
    Потужний та тихий вентилятор. Гарне розположення отвірів для хорошого охолодження, велика площа виходу повітр'я із ноутбуку, тому пвдходить для будь-якого типу охолодження ващого ноутбуку. Легко змінювали положення ніжок, міцно фіксується.
    Недоліки:
    Єдиний недолік, що при пабиранні тексту трохи хитається у боки, але незручностей не додає.
    • Продавець  DOMOGOODS

Добрий день, Катерина! Дякуємо за Ваший відгук.

• Станислав Н***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Чорний

Добрый вечер, товар не соответствует описанию. Заказал стол с перфорацией, пришёл без нее с маленькими вентиляторами

• Продавець  MIRON

Доброго дня, Вибачаємось за незручності , опис змінимо .

• Юра Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV. Колір: Чорний
    • Kredo L*** VV

Спасибо Вам за отзыв)!

• Олександр Г***
    Продавець: DOMOGOODS. Колір: Чорний

Надійшла інша модель в коробці від тієї, яку замовляв.

Переваги:
    Недоліки:
    Надійшло не те, що замовляв.
    • Продавець  DOMOGOODS

Добрий день! Нам прикро, що сталась така ситуація. Дякуємо Вам за надану інформацію. Очікуйте, будь ласка, з Вами зв'яжеться наший менеджер.