Відгуки покупців про Жилетка-безрукавка з овечої вовни, стьобана в Чорному кольорі, Унісекс 48-L
- Ризоль С***Відгук від покупця. Продавець: KABATSAYKA. Розмір: 58. Колір: Чорний
Дуже тепла річ. Реально всю зиму не знімав. Однак є маленький факап. Зламалася собачка блискавки. Поставив нову і більш якісну на стару блискавку.
- Переваги:
- Тепла, якість добра.
- Недоліки:
- Блискавка на дуже якісна.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: KABATSAYKA. Розмір: 54. Колір: Чорний
Хороша безрукавка, відповідальний продавець, швидка доставка.
- Переваги:
- Якість хороша
- Недоліки:
- Валентин Г***Відгук від покупця. Продавець: KABATSAYKA. Розмір: 54. Колір: Чорний
Дякую . Продавець порадив розмір.
Все підійшло. 3 ,xl.
Задоволений товаром.
Дякую. Замовляв не перший раз.
Все чудово. Тепла. Зручна.- Переваги:
- Дуже зручна. Тепла.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Валентин Г***Відгук від покупця. Продавець: KABATSAYKA. Розмір: 52. Колір: Чорний
Дякую.
Товар дуже сподобався.
Задоволений.
Розмір підійшов.
Швидко доставили. - Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: KABATSAYKA. Розмір: 60. Колір: Чорний
Все відмінно. Розмір, колір, якість виробу. Все таке, як треба. Розмір 6XL на замовлення, але впорались за один день. Більше б таких виробників.
- Переваги:
- Дуже тепла, якби хутро було трохи коротше, то я б не засмутився
- Недоліки:
- Недоліків не побачив.
- Евгений Т***Відгук від покупця. Продавець: KABATSAYKA. Розмір: 52. Колір: Чорний
Хорошая
- олег Н***Відгук від покупця. Продавець: KABATSAYKA. Розмір: 58. Колір: Чорний
Жилетка бездоганна.лиш беріть на розмір більше
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: KABATSAYKA. Розмір: 50. Колір: Чорний
Жилетка відмінної якості: зручна, тепла, з хорошими замками. На мій розмір L - жилетка 50-XL підійшла як по мені шита.
- Переваги:
- Тепла доброї якості жилетка за розумну ціну.
- Недоліки:
- Не знайдено
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: KABATSAYKA. Розмір: 56. Колір: Чорний
Дуже тепла, гарно пошита. Комфортно
- Переваги:
- Відповідає фото
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Надія Л***Відгук від покупця. Продавець: KABATSAYKA. Розмір: 50. Колір: Чорний
Непогана жилетка, комфортна і затишна. Треба замовляти на розмір більше через овчину. Втім, консультантка зателефонувала наступного дня і порадила змінити розмір з 50-го на 52 р.
Натуральна овчина, а верх - поліестер, що практично.
Можна купляти для повсякденного носіння.- Переваги:
- Симпатичний, Відповідає фото
Комфортне для температури до