- Єлизавета Л***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: XL
Гарні, якісні, зручні наколінники
- Продавець Kangarox
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам важлива думка кожного клієнта. Будемо раді бачити Вас знову!
- Ірина І***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: S
Гарно захищають, тримаються чудово. Щоправда, прослужили тільки з кінця вересня до кінця листопада, а потім на одному лопнула повітряна камера. Втім,
За ці гроші то мабуть непогано.- Переваги:
- Хороший захист
- Недоліки:
- Прослужили 2 місяці
- ТаняВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: S
Наколінники виконують задачу на всі 100% і не стискають надмірно суглоб. Для катання на льоду саме те, що треба) комунікація з підбором розміру - також чудова. Все зрозуміло і швидко організована доставка.
- Продавець Kangarox
Вдячні за Ваші теплі слова! Ми раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Завжди раді новим замовленням від Вас
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: L
Наколінники просто чудові. Не обмежують у русі та чудово захищають.
- Переваги:
- Ціна та якість.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Kangarox
Ваш відгук — найкраща оцінка нашої роботи! Щиро дякуємо, що обрали нас. Завжди будемо раді новим замовленням!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Хороші наколінники
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: L
Сидять дуже зручно, не тиснуть, добре захищають коліна, дають додаткове тепло в холодну пору року (для їзди на велосипеді)
- Продавець Kangarox
Щиро вдячні за відгук! Ваші слова мотивують нас працювати ще краще. Чекаємо Вас у нашому магазині знову!
- Ірина І***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: S
Купила дочці 12 років для занять волейболом. Підійшли, задоволена, дуже допомагають при падіннях.
- Переваги:
- Ефективно захищають коліна при падінні
- Продавець Kangarox
Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові зустрічі з Вами!
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
- дарьяВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: XL
наколенники очень хорошие, удобно заниматься танцами
- Продавець Kangarox
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою. Завжди раді бачити Вас знову!
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Наколінники чудові.Брала розмір м,він співпадає з таблицею розмірів на фото.Все чудово підійшло.Гарна якість.Також дуже сподобалось що швидко доставили замовлення.Дякую
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Враження від наколінників неоднозначне. За замірами в мене має бути М (42,5 см), але на ділі перша пара наколінників погано трималась на нозі і постійно зісковжувала, тож вирішила обміняти на S. Відправка в перший раз була швидка.
У другий раз про моє замовлення наче трохи забули (поки сама не написала 3 дні опісля повернення товару продавцю), отримала S.
Тепер вони трохи надто тугі, дуже сподіваюсь, що з часом потягнуться.
Якщо у вас той же обхват ноги, то я б рекомендувала шукати більш комфортні наколінники.
Претензій до продавця не маю.- Переваги:
- поки шукаю
- Недоліки:
- для мого розміру потрібно щось між S і M у цій моделі
- Дмитро А***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: L
Все добре
- Богдана Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: L
Швидко відправили, товар відповідає опису.
Рекомендую продавця)- Переваги:
- Гарне співвідношення ціна-якість
- Недоліки:
- Немає поки
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Чудові наколінники, вже протестила на тренуваннях з танців, дуже зручно і відмінно захищают. Продавець гарний, все швидко та зрозуміло пройшло.
- Переваги:
- Ціна. Якість. Зручність.
- Евгения С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Товар відповідає опису, відправка швидка
- Інна Я***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Наколінники чудові. Добре тримаються на нозі .
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: S
Сидять добре. Захисні вкладки дуже міцні. Кілька циклів прання вже пережили без проблем. Свою ціну повністю виправдовує
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: S
Переплутали розмір при відправці, але менеджер набрав і зробили заміну
- Переваги:
- Виконують свою функцію
- Недоліки:
- Є запах
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: XL
Наколінники виконують свою функцію, не сповзають.
- Переваги:
- Виконують свою функцію
- Недоліки:
- Є запах
Наколінники чудові, ще не використовувала. Сподіваюся що буде зручно займатися спортом.
- Переваги:
- Розмір відповідає,
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: S
Надіслали інший розмір, вони великі, чекаю обміну
- Недоліки:
- Невірний розмір
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Наколінники отримала швидко,співпадають з фото ,зручні. Єдине мені здається потрібно брати менший розмір, можуть з часом розтягнутися.
- Продавець Kangarox
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Наколінники отримала, розмір чудово підійшов! На ніжці виглядають акуратно. Дякую!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Задоволена покупкою. Добре захищають коліна та не обмежують рухи.
- Леся С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: S
Ідеальні для занять high heels, добре захищають коліна
- Переваги:
- Зручні, не сповзають
- Недоліки:
- Не помітила
- Фурсова О***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Чудові наколінники, добре захищають, розмір підійшов ідеально, та окреме дякую за швидку доставку
Тепер я не страждаю на пілатесі- Переваги:
- Зручні, цупкі
- Недоліки:
- Не знайдено
- Продавець Kangarox
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Зручні наколінники, гарно захищають коліна навіть якщо на них падати
- Аліна с***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Все супер.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець Kangarox
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: S
Купувала дитині для тренувань з волейболу. Купували різні варіанти, тому є з чим порівнювати. Вибрали саме ці наколінники , по відгукам на сайті і не помилилися.
Дуже гарної якості, гарно захищають і тримають форму.- Переваги:
- Після півтора місяці використання якість і зовнішній вигляд - як нові.
Тому однозначно раджу, вони якісні і гарно виглядають. - Недоліки:
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Нормальні якісні наколінники, не передавлюють і не спадають з ноги. нарікань немає. Розмір М на досить струнку ногу норм.
- Переваги:
- Все гуд
- Недоліки:
- З часом подивимось)
- Продавець Kangarox
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Якість задовільна
- Недоліки:
- Хімічний, різкий запах, залишається також після прання.
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Купувала для танців і вперше під час тренування навіть не згадала про коліна
- Переваги:
- Відмінно захищають коліна
- Продавець Kangarox
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: S
Гарний захист колін, чудова якість.
Дякуємо!
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: XL
Наколінники супер, все чітко підійшло мегазручні і дуже якісні.
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: L
Брала їх для занять йогою. Це не динамічні вправи, але іноді дуже некомфортно виконувати асани за участю колін. Наколінники підійшли чудово
- Переваги:
- Виконує свої функції
- Недоліки:
- Поки не помітила
- Віолетта З***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний. Розмір: M
Наколінники підійшли добре, ходжу в них на танці, свою функцію виконують чудово
- Переваги:
- Гарно захищають коліна