- Софія К***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 40 x 35 x 30
Переживала що буде ковзати на ламінаті, але ні - не ковзає, підставка стійка. Чихуахуа зростом 20 см і вагою майже 3 кг тепер з легкістю "залітає" на ліжко висотою 45 см))
Дякую , користуйтеся із задоволенням
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 40 x 35 x 30. Колір: Капучино
Чудово зроблені, те що треба для собаньок, братиму ще в іншу кімнату
- Переваги:
- Гарно зроблені, обшивка підійшла до дивану
Дякую велике , користуйтеся із задоволенням
- Володимир І***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 40 x 35 x 30. Колір: Капучино
Супер!!!
Дякую, користуйтеся із задоволенням
- Таня К***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 40 x 35 x 30. Колір: Капучино
Дуже зручні та якісні сходинки
Дякую, користуйтеся із задоволенням
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 40 x 35 x 30. Колір: Капучино
Хорошая лестница, мощная.
- Переваги:
- Хороший товар.
- Недоліки:
- Діана Н***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 40 x 35 x 30. Колір: Капучино
Приєднуюсь до усіх коментарів - дуже гарний та якісний вироб! Замовили кольор Ваніль (на фото)
Замовлення оброблене та отримано дуже швидко!
Якщо вам потрібна ця річ - дуже рекомендую замовити!
10 з 10- Переваги:
- Якісні, охайні, до міри важкі (як треба), стійкі.
Дякую велике , користуйтеся із задоволенням
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 40 x 35 x 30. Колір: Капучино
Ступенечки отличные, очень аккуратно сделаны, красивый цвет капучино, размер подошел идеально. Продавец быстро связался, обсудили детали. Быстро отправили, но почему-то через Мист посылка долго шла, 4-5 дней.
- Переваги:
- Качество
- Продавець StepsPets
Дякую велике, користуйтеся із задоволенням
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 40 x 35 x 30. Колір: Капучино
Чудові східці, гарний матеріал, не дуже важкі, людині легко пересувати, але і не легкі, котики їх не рухають. Свою функцію виконують на 100 відсотків, я і сама іноді на них спираюсь, дуже зручні. Матеріал обивки якісний. Бачила, що є різні розміри. Рекомендую 100%
- Продавець StepsPets
Дякую величезне за відгук .
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 40 x 35 x 30. Колір: Капучино
Тільки забрали це диво!!!! Дуже сподобались!!!! Так розумію, що каркас зроблений з фанери і є навіть маленькі ніжки! Досить важкі, щоб не сунутись при забігу на швидкості:)))) По всьому відчувається, що зроблені з любовʼю!!!!!!!
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець StepsPets
Анічка , дякую . Так приємно . Дякую за довіру , хай малеча ганяє наздоров'я
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 40 x 35 x 30. Колір: Капучино
Якісні сходи, ідеально стали між ліжком і стіною, собаця з першого разу засирибнула і не підсковзнулася, я було на попрередніх сходах. Має можливість вибору кольору. Ми вибрали капучино і сходи чудово гармонують зі шторами. Дуже раджу
- Переваги:
- Дуже акуратно зроблено
- Недоліки:
- Важко було нести з пошти тендітной дівчінкі)))
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 40 x 35 x 30. Колір: Капучино
Спілкування з продавцем було приємним, доставили за два дні, раніше очікуваного. Якість самих сходинок супер, не легкі (не соваються), тверді ( лапи не провалюються), оббиті якісною меблевою тканиною, причому дуже акуратно виконано. Мені навіть спало на думку забрати їх собі на прикроватну тумбу, бо дуже естетично і акуратно вони виглядають. Поки ми з собакою привчаємось їми користуватися, йде тренування, півкіла вкуснях вже пішло, але вже подумую взяти ще одні такі ж...
- Переваги:
- Якість виконання, ціна
- Недоліки:
- Не бачу
- Слава Б***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 40 x 35 x 30. Колір: Капучино
Супер якість та супер швидко виконали замовлення!!
- Продавець StepsPets
Дякую вам величезне
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 40 x 35 x 30. Колір: Капучино
Самий кращий відгук зробив би мій песик,він літає по сходинці,дякуєм дуже задоволені
- Переваги:
- Все супер
- Продавець StepsPets
Дякую сердечно . Дуже приємно приносити радість і вважати , що и дійсно потрібні . Користуйтесь як можна довше