Відгуки покупців про Акварельні маркери з пензликом набір для малювання та скетчінгу 20 шт, для ескізів і скетчів на водній основі
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: LUJO
Маркери гарної якості
- Олеся А***Відгук від покупця. Продавець: LUJO
Все супер швидко і товар якісний
- Переваги:
- все чудово
- Недоліки:
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: LUJO
Придбала для дитини маркери в цьому магазині.
В активному користуванні місяць. Кольори насичені та яскраві. Нічого не закінчилось і не засохло. Гарна якість. Рекомендую!
Обслуговування також швидке та якісне.
Дякую!- Переваги:
- Гарна якість товару
- Недоліки:
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: LUJO
Маркери супер
- Кіра З***Відгук від покупця. Продавець: LUJO
Замовлення прийшло з невеликим запізненням, але це не провина продавця, доставка, буває затримується. Проте головне - це сам товар, якого я дуже чекала, бо маркери були потрібні для роботи вже зараз.
На жаль, маркери виявилися повним розчаруванням. В описі сказано: «Ви можете легко змішувати кольори прямо на папері, створюючи плавні переходи та цікаві градієнти.» Але на практиці цього немає зовсім. Кольори не змішуються між собою, градієнтів нуль. Вони просто лягають плямами і не поводяться як акварельні матеріали. Як з ними працювати - навіть не уявляю.
Якщо це дійсно акварельні маркери, то або в мене бракований набір, або товар не відповідає опису.- Недоліки:
- Кольори не змішуються, плавні переходи та градієнти зробити майже неможливо, а ефект акварелі відсутній. Фарба швидко вбирається в папір, не даючи часу на роботу з кольором.
- Продавець LUJO
Доброго дня! З приводу користування маркерами з Вами зв'язався наш менеджер та пояснив як правильно використовувати їх для створення градієнтів. Також надіслали відео, де показано як користуватись. Хочемо зауважити що використовувати бажано акварельний папір для більшого результату. Ці маркери розрахованні для діток і не є професійними, хоча багато художників рекомендували їх. Для профессійного використання рекомендуємо розглянути лінійку маркерів STA. Дякуємо за відгук.
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: LUJO
Фломастеры и альбом очень понравились ребенку, спасибо за быструю доставку
- Переваги:
- быстрая доставка