- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл
Наш улюблений, освіжаючий ментол
- Переваги:
- Не має перхоті
- Недоліки:
- Не має
- Григорий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Шампуню задоволений, не перший раз і не перший рік її купую.
- Переваги:
- Задоволений ціною і сервісом розетки.
- Недоліки:
- Немає.
- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Супер. Дякую.
- Переваги:
- Шампунь однозначно!!!
- Недоліки:
- Дорого. Треба ціну адекватну робить.
- Кулик С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Пользуюсь очень давно. Все нравиться. Шампунь супер.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
гарний , добре піниться , не занадто рідкий , освіжає але як на мене вже менше ніж той який продавали раніше можливо ментолу менше стало або ще що
- Переваги:
- Освіжає , особливо влітку
- Недоліки:
- ціна , менше став за об'ємом в пляшці випускатися та менше освіжає як на мене
- Света К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Товар гарний
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл
Користуючись цим шампунем багато років. Чи не єдиний від якого у мене немає лупи.
- Переваги:
- Допомагає від лупи
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл
Дуже гарний шампунь,аромат чудовий,позбавляе Лупи,волосся приемные на дотик.
- Переваги:
- Ментол холодить приемно.
- Недоліки:
- Немае
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл
Наш улюблений сімейний шампунь. Зручний дозатор.
- Юлія
А він густий? Це не підробка? Дякую
- Миняйло И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл
Отличный товар, муж постоянно пользуется) скидки розетки не могут не радовать.
- Переваги:
- Хорошо мылится, убирает перхоть
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Герасимова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Муж доволен, хотя сначала и бурчал, что может быть подделка. Но Розетка не подвела и в этом раз - все прекрасно.
Прмывает, освежает, очень приятно пахнет.- Переваги:
- Помогает от перхоти, увлажняет волосы и освежает кожу головы.Цена по акции.
- Недоліки:
- Нет.
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл
Хороший шампунь, подходит для разных типов волос, большой обьем,удобный дозатор!)
- Виктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл
Не перший раз замовляю. Влаштовує все...
- Ната Ф***Продавець: Rozetka. Об'єм: 540 мл
Мне шампунь подошел! Приятный запах-свежий, пенится нормально.Расход достаточно экономный.
Со своей основной функцией справляется-очищает и убирает перхоть. Волосы стали мягче и шелковистее.- Переваги:
- придает прядям мягкость и шелковистость, облегчая расчесывание
- Никита Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл
Уже очень много лет пользуюсь шампунем только от Head & Shoulders, другие шампуни даже не собираюсь рассматривать, очень хороший продукт по соотношению цена-качество. Раньше всегда брал бутылки по 400 мл, иногда выходило даже дешевле чем брать большую, и вообще думал что она большая, проблемно где-то хранить и тд. Но купив бутылку такого размера (900мл), теперь не хочу покупать маленькие, ведь есть отличный дозатор, как раз идеально подходит количество шампуня, не нужно каждый раз угадывать. Даже такое чувство, как расход шампуня стал даже меньше.
- Переваги:
- Удобный дозатор
- Недоліки:
- Недостатков нет, кроме того, как открутить крышку дозатора, долго ломал голову как это сделать, помогло только видео на ютубе
- Володимир З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Гарний шампунь
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
- Екатерина Д***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 1 л
Рекомендую
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Чудова сімейна упаковка. Дякую.
- Переваги:
- Вистачить нв довго
- Недоліки:
- Тарас Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 250 мл
Супер!
- Переваги:
- Качество, цена
- Недоліки:
- Елена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Подобається
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Дуже мені підходить
- Переваги:
- Доглядає довге волосся
- Недоліки:
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Хороший шампунь
- Переваги:
- Дима К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Самый лучший шампунь.доставка за сутки
- Сергей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 250 мл
Відмінний
- Недоліки:
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Чудовий.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 1 л
Краще немає.
- Кирилл К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 250 мл
Непоганий шампунь
- Переваги:
- Гарна якість на свої гроші
- Закревский Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
H&S чудовий)
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
файно...
- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 250 мл
Свіжий, гарно очищає
- Переваги:
- Зі своїми функціями справляється
- Недоліки:
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Якісний товар
- Переваги:
- Все ок
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Швидка доставка, актуальний опис товару, Гарне пакування, рекомендую до співпраці
- Переваги:
- Швидкість
- Недоліки:
- Немаж