Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Pro (768 Вт·год / 800 Вт)

Оцінка користувачів 4.52/5
  • Відгуки про товар продавця AGRS Light
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: AGRS Light. Місткість зарядної станції: 768

Працює, підтримує роботу двоконтурного котла, з включеним xboost запустив холодильник

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Прийшов без гарантійки, більшість документів на китайському
    • Олексій

Представник компанії зв'язався, питання вирішили

• Катерина Т***

Що таке xboost?

• Ігнатюк Є***
    Відгук від покупця. Продавець: AGRS Light. Місткість зарядної станції: 768

Замовили товар,товар прийшов не новий з пошкодженнями,але працює.При спілкуванні з продавцем магазину, сказали,що товар буде новий.Замовлення сьогодні приїхало з пошкодженням.
    Фото прикріпляю.

Недоліки:
    Прийшов з пошкодженням
    • Продавець  AGRS Light

Доброго дня, Ми реалізуємо виключно новий товар. Наполегливо рекомендуємо перевіряти його комплектність та зовнішній вигляд під час отримання. Після отримання товару відповідальність за зовнішній стан переходить до покупця.

• Макс W***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 256

Рятівниця під час блекаутів, заряджаю ноут, можна юзати телевізор, хлібопічку мою (550Вт) - не тягне, ну і ок.
    Якшо заряджати тільки телефони та ліхтарі - це спасіння на довгі дні.
    Рекомендую EcoFlow!
    москвини не погасять нас, і ми ПЕРЕМОЖЕМО!

Привіт з Харкова

Переваги:
    Швидкість заряду станції, тихість, охолодження, компактність
    Недоліки:
    Легееееенький писк (ледь-ледь) при увімкненому вході-розетці, це єдине до чого можу підкопатись, якшо дуже сильно постараюсь))

Добрий день , дякую що обрали EcoFlow

• Олександр Т***

Як ДБЖ може працювати? А саме весь час бути підключеним до мережі, та живити роутер?

Добрий день , в залежності від того який у вас роутер
      якщо вимикаєтся електроенергія станція треба 0,2сек щоб перемкнутись з мережі на живлення від станції

Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 256

Стал обладателем этого аппарата. Три дня потестил, есть чем поделиться.
    Заряжается реально быстро , но громко.Можно заряжать от прикуривателя в автомобиле (шнур в комплекте). Работает как бесперебойник. При малой нагрузке на отдачу , работает бесшумно, иногда кулер включается на обдув, но это раз в полчаса. Телевизор в 40" тянет 4 часа, а 43" уже всего 3.5. Освещение в однокомнатной квартире, при всех включенных светильниках - около 8 часов. Но это вещь относительная, у всех светильники разной мощности. Простой холодильник не тянет, включается защита и отключается. Кофемашины, СВЧ, чайники и плиты - это не про него. Пробовал включить кондиционер инверторный на вентиляцию, включается, на обогрев - нет.
    Вывод - для освещения , маломощных потребителей, зарядки гаджетов. Подойдёт для домашнего пользования - будет свет, связь, просмотр фильмов. Неплохо для владельцев ларьков и маленьких магазинчиков - освещение, терминал. Для парикмахеров( фен конечно отпадает) и мастеров маникюра.
    Вещь хорошая , но лучше было бы если ее использовали по прямому назначению, любители активного отдыха. Но маємо що маємо, если сосед неадекватный.

Переваги:
    Быстрая зарядка
    Недоліки:
    Дорого, шумный при зарядке
    • Леонід

Добавлю. Работает как ИБП, при зарядке добавляет к мощности зарядки своей АКБ, мощность потребления источника который подключен к станции. После заряда просто передает энергию с розетки на потребителя, минуя свой аккумулятор.
      Можно использовать как инвертор, подключив к нему аккумулятор через вход постоянного тока. Ну и конечно солнечную панель , для ещё большей автономности.

• Сергей О***

У вас все светильники разом потребляют около 25 Вт? Комната+кухня+прихожая+с/у.
      Это пара LED 12Вт, что не немного дотягивает до эквивалента 2*100W накаливания.

• Леонід

Кухня, ванна по 6, прихожая 4, зал 10. Я же сказал что у всех может быть по разному. На кухне пара лент над плитой и рабочей поверхностью на 6 и 10 вт, но включаются по надобности. Даже в нормальное время мало у кого во всех комнатах включен свет.

• Євген

Слава ЗСУ!

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 512

За свої гроші найкращий вибір. Принаймні на момент купівлі. Сподіваюсь не знадобиться. Тестував на різних приладах є відео. На ньому працює: інверторний холодильник, мікрохвильовка, фен без нагріву, телевізор 85”, ноутбук з двома моніторами і док станціює і принтером, телевізор 40” торшер на дві лампи роутер акустика 2 ноутбуки (HP і Mac), стаціонарний комп’ютер з блоком 650 Вт монітор 24”, міксер і ще багато різного.
    По холодильнику. Інверторний компресор працює 8-10 годин. Неінверторний інколи вибиває захист (див відео).
    Котел. Не тестував, інші пишуть що тягне.
    Ноутбук показує біля 12 годин роботи. Ну і плюс акумулятор ноута ще кілька годин. На повну не пробував.
    Стаціонарний комп’ютер 650 Вт. При великому навантаженні лагає відео карта, зʼявляються артефакти.

Переваги:
    Час заряджання - 1 год. Найменший серед аналогів. Віддалене керування через інтернет. Автовимкнення в разі перевантаження. Контрастний і зрозумілий дисплей. Заряджання від Type C. Легкий. Ресурс батар
    Недоліки:
    Іноді вимикається при незначних навантаженнях на рівні 20-22%. Одразу показує 0. Це дивно. Ціна вища ніж в схожих моделей, але плюси компенсують.
    • Олексій К***

Доброго та продуктивного понеділка 11 грудня 2023 року Роман!
      1). Дуже дякую за україномовний зміст інформативного ролика який я б назвам "навчально-просвітницький" для користувачів різних зарядних станцій.
      2). Я, також, аналізував зміст відео продавців, власників різних портативних зарядних станції. Звичайно у кожної моделі є свої переваги та недоліки.
      3). Звернув увагу на коментарі власників зарядних станцій Eco Flow моделей про значний шум вентиляторів охолодження на різних режимах роботи станцій. Ви нічого не сказали про цю важливу робочу особливість Eco Flow?
      4). Чи э сервіс центр у Києві (номер телефону, вулиця)?
      5). Дякую за відповідь

• Наталія П***

Що за маячня? Холодильник не тягне ця станція, пише про перевантаження та видмває

• Роман

Наталія Пащенко, ця станція тягне холодильник, який має інверторний компресор. Якщо компресор звичайний - тоді під час пуску буде вибивати захист. Я про це говорю в відео, тайм код 02:40 і показую що тягне, а що ні.

• Максим З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 768

Планировал покупку еще с прошлой зимы. Просмотрел кучу обзоров и чуть было не купил Choetech BS-005, но затем попался канал AMP Service, с обзором его ремонта. Тишина в работе оказалась в недостаточном охлаждении и вероятном выходе из строя инвертора. Этот вариант сразу отпал. Затем думал о Anker Powerhouse 757, но он довольно тяжелый для жены и сына 9 лет. Уже нацелился на Delta 2 за 41000, но в предверии «черной пятницы», цена подскочила до почти 50000грн, а вот на River Pro наоборот упала на 4000грн. По параметрам топовый River не сильно уступает Delta 2, а еще он довольно компактный и удобный для переноски. Вес 8кг. Есть удобная ручка. Пришел с 38% заряда. До 100% при мощности 600Вт зарядился менее чем за час. Многие пишут насчет шума, но он не настолько критичен: кулер ноутбука или проектора шумит не намного тише. Зарегестрировал в приложении и активировал гарантию. Попробовал разные сценарии использования:

- проектор Xbox пара телефонов зарядка джойстиков ночник - заряда хватит на 4 часа
    - ноутбук телефон - 11-13 часов
    - блендер работает без проблем
    - чайник проработал секунд 30 и выбило ошибку “overload”

Еще предстоит разобраться со всеми настройками, но теперь дома будет канистра с электричеством ) Русня выкуси!

P.S. Думал насчет АКБ инвертор зарядка, но в итоге сумма вышла бы не намного меньше, а мобильность данного решения стремиться к нулю.

Переваги:
    Компактное и удобное решение на случай блэкаутов
    Недоліки:
    Цена кусается
    • Аліса

Увімкніть x boost і чайник працюватиме без проблем

Добрий день , з ввімкненою функцією X-Boost станція витримає 1,6квт навантаження.Ви зможете нагріти чайник та випити гарячього чаю або кави.
      Гарного вам користування.

• бензин б***

Для блендера и чайника тем более не нужна чистая синусоида которую выдает этот девайс, это все равно что костер валютными купюрами поддерживать

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 768

Для тих, хто як і я знайшов купу відгуків про котли, але жодного
    ПРО ХОЛОДИЛЬНИК

Це індивідуально для кожного холодильника.
    Дякую підтримці, що в чаті зголосилися попитати технічну команду і дали надію, що для холодильника станція теж спрацює.

Даю орієнтир.

Холодильник LG GA-B459SLCM від EcoFlow River 2 Pro запустився навіть без увімкнення режима Boost.
    Охолоджений холодильник нічого не споживає, тож станція каже, що сам трансформатор зможе тримати так 40 годин, тобто коли 0 розтрат по AC.

При нагнітанні холоду даний холодильник їсть від 44 до 97 вт.
    Станція каже, що зможе так, на піку споживання, тримати 6 годин.
    Ну а нагнітання воно вже залежить від багатьох факторів і потрібне лише короткими періодами, тож з самого почтаку стало ясно, що буде тримати довше 6 годин.
    Залежить від того, скільки разів і як довго ви його тримали відкритим, наскільки він заповнений продуктами, які можуть утримувати холод тощо.
    Період нагнітання продовжився 20 хв і сумарно виїв 6% батареї.

Загалом тест тривав 12 годин, в кінці в станції залишилося 7% заряду.
    Важко повірити, але звичайний, не міні, холодильник станція тримала 12 годин. За цей час холодильник я короткочасно відкривав 3-4 рази.

Повторюю, це індивідуально для кожної моделі холодильника.
    Деякі можуть і не стартонути через високе пікове споживання при першому включенні.

Станція здатна витримати пік споживання у 800 вт, а при увімкненому режимі Boost - можна сподіватися і на 1600 вт.
    У одному огляді з США саме так, з Boost холодильник теж запустився.

ПРО ТЕЛЕВІЗОР
    55 дюймів, Android TV, еонкретно мій станція обіцяла тримати 6 годин.

ПРО СТАНЦІЮ ЗАГАЛОМ
    Все влаштовує. Заряджання неймовірно швидке, вирішив знизити вхід до 500 вт.
    Шум є, прийнятний, зате сама станція не нагрівається.
    Дуже раджу оновити прошивку (там дві одночасно - Wi-Fi і сам девайс), бо без цього замість нормального звуку трансформатора типу "зззззззззз", можете чути неприємне поклацування, тріщання.
    Визнана помилка, виправляється свіжою прошивкою.

Особливість даної моделі/бренда: трансформатор окремих екземплярів має гучніший або тихіший звук при заряджанні станції і при використанні AC розеток.
    Це норма, але краще б усі одиниці трансформаторів були залиті композитом однаково якісно. Не проблема, звук "ззззззз" це норма для трансформаторів як у UPS, так і у зарядних станціях.

Якщо будуть оновлення, додам.

Переваги:
    Потужність, тягне холодильник годинами (певну модель - точно 12 годин), Boost до 1600 вт, швидкість заряджання, додаток для телефона
    Недоліки:
    Особливість даної моделі/бренда: трансформатор окремих екземплярів має гучніший або тихіший звук при заряджанні станції і при використанні AC розеток - типу "зззззззззззззз". Це норма, але краще б усі одиниці трансформаторів були залиті композитом однаково якісно.
    • Іван

Чудовий аналіз, дякую!

• НЕНАВИДЖУpУСНЮ
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 256

Користуюсь +- 6 місяців, всім задоволений якісь відчувається.
    Брав з розрахунком, щоб 4-5 годин можна було комфортно працювати.

Мої тести:
    Якщо ситуація, що ноутбук (dell inspirion) був заряджений і зникло світло, то щоб підтримувати далі заряд ноутбука на 100% + монітор 23.8 LG 24MK600M-W (яскравість ноута і монітора я зменшую) то розрахунковий час роботи 6-8 годин.

Якщо заряджати, наприклад mac air m2 + монітор = 4-5 годин в такому режимі.

Я помітив, що краще по можливості тримати девайси на 100% і підтримувати цією станцією їх надалі. На девайсах краще зменшити навантаження, зменшити яскравість, поставити в режим енергоощадження і тому інше.

Трохи шумить, я її не виключаю, вона просто завжди підʼєднана до розетки та бувають ситуації, коли я сплю, що вона включає кулер то частенько я прокидаюсь від неї, якщо поставити на 100 ват, то трохи менше видає шуму.

Але штука дуже крута, вона маленька, потужна, неважка, дуже якісна, заряд від 0 до 100% за 1 годину, є апка в телефоні, батарея має довго жити.

Довго думав брати її чи взяти іншу фірму, але зрозумів, що краще доплатити і мати якісний продукт.

Переваги:
    Зручна, мобільна, за 1 годину з 0 до 100%, є апка для смартфона
    Недоліки:
    Трохи шумна

Добрий день , дякую за відгук

• Сергей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 768

Поделюсь своим опытом, может кому-то будет полезно. Станция добротно упакована в родной коробке. Сделана из качественных материалов. Приезжает полу-разряженной. Первым делом нужно её зарядить до 100%. Потом нужно скачать приложение на смартфон EcoFlow. В приложении привязать устройство к телефону (сначала это будет через Bluetooth, а потом можно через wi-fi). В приложении рекомендую сразу проверить, есть ли обновления для самого приложения и обновления прошивки для самой станции (обновить если есть). Приложение у EcoFlow хорошее.
    Затем советую в приложении настроить два параметра:
    1) С какой мощностью вы будете заряжать станцию – лично я выставил 500 Вт, станция будет заряжаться медленнее, примерно полтора часа (таким образом продлевается ресурс аккумулятора);
    2) Выставить ограничение разряда-заряда. В идеале нужно поставить 20% для разряда и 80% для заряда. Это полезно для количества циклов заряда. Лично я выставил 10% - 90%. Этим параметром нужно заморачиваться только тем, кто хочет, чтобы его станция проработала, например не 5 лет, а например 7 лет. Но в любом случае, не разряжайте станцию в ноль.
    Ещё один важный совет: если вам нужно засунуть или высунуть штекер в розетку зоны AC, то сначала нужно отключить питание для зоны AC специальной кнопкой.
    Если у вас есть стабилизатор, советую заряжать станцию через него.
    Приобрел данную модель для питания компьютера: i3-10105, GeForce 1650, монитор 27”, роутер, ИБП – в сумме берёт 100-120 Вт. Хватает в среднем на 4-5 часов для работы в браузере + фотошоп.
    Что по шуму вентилятора. За 5 часов использования с нагрузкой 100-120 Вт, 3.5-4 часа вентилятор включён. Уровень шума вентилятора 45 децибел. Станция у меня стоит под боком, но я замечаю, что начинаю привыкать и не обращать внимания на шум. Есть идея - приобрести качественный силовой удлинитель (мама-папа, то есть розетка-штекер) и вынести станцию на балкон.
    Из минусов. Что не удобно – после зарядки, станция сама не выключается. Нужно отсоединить кабель и выключить станцию вручную. В приложении можно настроить авто-выключение станции, если ничего в неё не подключено. Но авто-выключение минимум через 30 минут. А это как бы долго.
    В целом покупкой очень доволен. Рекомендую.

• Сергей Д***

Отключить питание АС, чтоб воткнуть/вытащить штекер - это рекомендация производителя? Как это влияет? У меня холодильник работает, бывает, по полчаса, в это время отключать АС нежелательно, а возникает необходимость, к примеру, подзарядить телефон, задействовав вторую розетку.

• Сергей Л***

Эту информацию озвучивали в одном из видео, который предоставлял сервисный центр - правила эксплуатации зарядных станций EcoFlow (к сожалению ссылки вставлять сюда нельзя). Суть в чём - под нагрузкой не желательно выдергивать штекер, сначала нужно обесточить зону AC. Вы можете этого не выполнять, это допустимо, но это явно не продлит жизнь Вашей станции.

• Павло Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: PromoMarket

Купував щоб грати на ноутбуці у бліндажі. Щоб і не великий і не дуже дорогий але якщо потрібно то мати 220v де потрібно. Та ще й мати можливість щось зарядити від USB. Адекватна вага і розміри, зручний при переносці. Популярний розєм для зарядки. Та коли потрібно було його зарядити перший раз, після 1 використання, я думав що відносно звичайних павер-бенків він заряджатиметься ~ годин 12... Та коли 100% було за 1 ГОДИНУ?!!!... Я був просто шокований!!! І зрозумів що я не дарма витратив на той час 8к.) Тим паче що на той час такі девайси коштували за звичай дорожче на декілька тисяч.) Тому раджу усім кому потрібен такий девайс з такими характеристиками!) Він того вартий.)

Переваги:
    "Миттево" (для такого розміру пристрою) заряджається!)
    Недоліки:
    Використовуючи 12v розєм для накачки коліс у машині автомобільним компресором (40л\хв) зміг видати тільки на 2 bar. Скоріш за все я занадто багато хочу але мені для буса бажано булоб більше потужності.)
  • Вадим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 768

Декілька разів довелось протестувати, поки задоволений… але, основне для чого він був куплений ще, на жаль, попереду.
    Всім перемоги і щоб нікому не знадобились ці зарядні станції.

Переваги:
    Дійсно швидка зарядка
    Недоліки:
    Ціна за цю потужність.
  • Андрій Б***

Все працює, заряджається швидко

Переваги:
    Ємність
    Недоліки:
    Рашн, через яких ми змушені це все купувати
  • Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 512

Купляйте. Бо зимою очманіємо всі)

• сергій р***

Без паніки...

• Анна

Та купила бы (одну, кстати уже взяла, но в другом месте), но дата изготовления почти 2 года тому назад, в той, что приехала на пункт выдачи Розетка, пришлось отказаться...
      Розетка, вам не накладно гонять товар туда-сюда... Может все-таки добавить поле "Дата производства" в характеристики товара или чтобы менеджеры могли как-то внятно отвечать на этот вопрос?

• Валерий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Місткість зарядної станції: 256

Работает телевизор 55 дюймов Самсунг led лампа одновременно подключена и вентилятор
    Тв и лампа работала постоянно 3 часа от 100 до 20% и вентилятор включался как третье устройство за все время 3 раза минут по 5-10 чисто чтобы воздух погоняло, все это работало 3 часа повторюсь и осталось 20% заряда, яркость на телевизоре можно убавить в половину или оставить вообще процентов 25% яркости и тогда станция проработает вместе с лампой 5 часов, заряжается станция за 1 час с 0 до 100%, но я через преложение экофлоу выставил заряд вместо 350 ват 200 чтобы чучуть пощадить батарею и все равно так около 1,5 часов что довольно быстро, комплект станция и два кабеля 1 на 220 второй для прикуривателя авто , работает первый день пока нареканий тьфу тьфу нет, это был тест на ее возможности что-то подключать еще более мощное желания нет испортить станцию, а покупалась изначально и будет использоваться заряжать ноут телефон лед лампа роутер запитываю для интернета обычным павербанком от безус, когда работает гудит кулер мне в принципе все равно днем даже можно сказать не слышно когда работает тв и тд, ночью сейчас слышно конечно но лично для меня не критично, пластик воняет когда работает нагрелась станция то начало вонять или от того что кулер работает не знаю, но уверен со временем запах уйдет как и все новое пластиковое вонючее, по сравнению с отключениями света по 4-5 часов по 3 раза на день запах пластика это ерунда, вещь супер боялся заказывать именно эту версию из-за того что везут с Польши думал будет какая-то бракованная или еще что-то, но все четко запаковано было пленочка на экране внешне все целое и без царапин и тд,станцию советую всем ноут будет без проблем заряжать и телефон все одновременно и все четко, самое главное что работает так как был опыт с другого магазина покупал и станция садилась за считанные минуты был брак наверное батареи или не знаю и был страх заказывать это снова, но тут все хорошо а старую забрали в магазин обратно не в розетке, отнес в тот же день, и как у нас принято продают с улыбкой забирают как будто не они брак продали, а я забираю с них вообще итог станция топ, так много текста так как сам все тысячу раз изучу прежде чем купить думаю этот комент длинный и местами не по делу кому-то да пригодится в выборе станции берите именно экофлоу зарядка за 1 час в наше время это топ, бо мало ли как дальше будет со светом, всем мирного неба и чао какао

Переваги:
    Отлично работает
    Недоліки:
    Нету
    • Дмитро

Ноут через type-c заряджай. Ще більше ефективно буде. Якщо ноут не надто потужний та з іншим роз'емом підбери відповідний тригер під модель БЖ та кабель до нього якісний.

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: АгроБудМаркет. Місткість зарядної станції: 256

Дякую продавцю за: консультацію, пораду, швидку доставку, якісне обслуговування! Купив саме в цього продавця вже другу, першу більшу купував

Переваги:
    Швидка зарядка, компактні розміри, доволі ємний акумулятор
    Недоліки:
    Русня досі існує, інакше потреби б в цьому пристрої не було
  • Алексей М***
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop. Місткість зарядної станції: 512

Рекомендую продукт, рекомендую компанію. Все прислали швидко, зарядка робе. Робочий день на ноуті з підключенням роутеру - вльот

Переваги:
    Екофло. Норм співвідношення ціни і ємності. Не шумне
    Недоліки:
    Росія все ще існує ( не те шоб недолік цього товару, в принципі неприємно
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Store Group. Місткість зарядної станції: 512

Все працює мені на радість.
    Окрема подяка продавцю Store group, за оперативність, довіру і швидкість доставки.

Переваги:
    Тестила так - працював комп'ютер, монітор, ксерокс, принтер, роутер. Потім включила телефон підзарядитися, після телефона - lil. Початок роботи - 100%, через 3 години - 29 %. Відмінний результат!
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Гулунова Г***

Чи запустить інверторний холодильник самсунг ?

• Володимир Ч***

Дешевле купить инвертор и два аккума на 100Ач, и на дольше хватит

• Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 256

Приклад як можна збільшити ємність аккумулятора на цій станції - River 2 АКБ на 25-30Ah через дріт «Крокодили» на ХТ60.
    Така збірка витримує постійне навантаження 110w 5 год 30 хв.

Переваги:
    Конструктор який можна заживити від всього, що надає струм.
    • Игорь С***

Прошу підказати: 1. Що це за дріт ХТ60 та куди його підключати? 2. В який спосіб заряджати акумулятор від цього пристрою, чи потрібно ще додатковий зарядний пристрій для акумулятора? 3. Указаний термін праці - це за умови повної зарядки самого пристрою акумулятор чи лише за рахунок заряду акумулятора? Бо існують додаткові батареї екофло, але вони коштують безумних грошей, а такий конструктор буде набагато дешевше. І ще одне питання - чому Ви обрали акумулятор на 20-30, а не, скажімо, 40-50, як у автомобіля?

• Дмитрий Д***

как контролируете разряд автомобильного акб чтобы не убивать его?

• Володимир

Доброго дня! Скільки, в разі повної розрядки, будуть заряджатись всі акумулятори?

• Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 256

Топ за свої гроші, заряджається за годину. Реально трохи шумновата, але це не критично. Умовно шум як від кондиціонера.
    Стосовно оновлення через wi-fi і глюків після нього. Трохи поясню, бо спочатку боявся оновлювати, а потім зрозумів у чому була проблема у інших. Користувачі або під'єднювали роутер до станції (живили роутер через станцію), або зникав інтернет.
    Щоб оновити ПО станції треба:
    1. Станція і Ваш телефон повинні бути заряджені.
    2. До станції не повинно бути нічого під' єднано
    3. При оновлені повинен бути стабільний інтернет.
    3. Не підєднуєте Ваш роутер до станції. Тобто це означає, що роутер не повинен живитись від станції, бо при оновлені станція вирубає порти, і при цьому може зникнути інтернет, а це критично для оновлення ПО.
    Я оновив за 2-3 хвилини і все ок.

Переваги:
    Швидка зарядка, легкий і компактний девайс
    Недоліки:
    Трохи шумить
  • андрій
    Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 256

Декілька нюансів з власного досвіду:
    - якщо через додаток встановити потужність заряду (220В) на величину 200Вт (по дефолту 360Вт), то шум під час заряду значно зменшиться. А час повного заряду замість 1 год. буде приблизно 1,5 год. Різниця не критична, а пристрій проживе довше;
    - якщо вам потрібно заряджати цей девайс в абсолютній тиші, то придбайте usb-с зарядку потужністю 45W. Не більше! При 45Вт вентилятор девайса не вмикається зовсім. При 60Вт - вмикається і шумить. Час заряду від 45Вт - близько 6 годин. (від 0 до 100%);
    - при підключенні телевізора що споживає 40...50Вт девайс вмикає вентилятор інколи на невеликий час. Декілька хвилин. Перегляду зовсім не заважає, навіть якщо стоїть поруч.
    Можливо ситуація зміниться літом, коли стане жарко ....

Переваги:
    сучасний технологічний девайс з великою кількістю налаштувань через додаток у смартфоні.
    Недоліки:
    поки не виявлено
    • Павло

TV Sony 48", контаст-яскравість-гучність, все на 40%. Перегляд комфортний, час роботи мін. 5 годин, 30 Вт показує споживання,Круто!, хоча по паспорту телек 120 Вт. (це макс. режим екрану, мені і 50% забагато)

• Олексій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Місткість зарядної станції: 768

Станція працює нормально, без відхилень. Нарікань немає. Доставили за тиждень. Щоправда, сильних навантажень я їй не давав ще

Переваги:
    Швидко заряджається, маленька, компактна, не важка.
    Недоліки:
    Оскільки товар доставляється з Польщі, врахуйте, що додасться сума митних платежів (десь 5000 грн). Це був неприємний сюрприз, бо ніде про це не повідомляли
    • Андрій Ш***

Які митні платежі товари які пов'язані з блекаутом не підлягають митним зборам!!!
      це продавець собі бере гроші ,брат купив у франції мені станцію Fossibot 1200 на митниці нічого не платили тільки проходиш оформлення та показуєшь чеки та паспорт на неї гроші не платили !!!!!!

• Шуліко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 512

Зарядна станція прийшла зарядженою на 28%. Зарядив до 100%. Газовий котел FERROLI запустився від зарядної станції без проблем (показник споживання котла за даними станції склав в режимі роботи циркуляційного насосу близько 60 Вт, а коли запускався газовий пальник у котлі - близько 100 Вт.). Тестував час роботи батареї та телевізорі, який також споживає близько 100 Вт. Час роботи склав 4 години. Газовий котел, враховуючи, що пальник у ному запускається періодично, а не працює постійно, думаю протримав би 5 годин. Зарядилася станція до 100% за 55 хвилин, що вважаю чудовим показником. Щодо рівня шуму кулера охолодження, то він такий самий як і у будь-якого стаціонарного комп'ютера, нічого надзвичайного. У інверторів, які продаються до акумуляторів, рівень шуму кулера значно більший. Покупкою задоволений. Сподіваюсь не буде потреби використовувати даний девайс взимку. :)

Переваги:
    Автономна робота протягом 4-х годин. Швидка зарядка протягом 1-ї години.
    • Влад Ф***

Добрый день, если можете подскажите вашу модель котла и получилось ли запустить его без проблем как пишут в интернете, заземление, поиск нуля и подобное ?

• Богдан Г***

Теж цікавить модель котла

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 768

Купив вчора собі прошку, обирав довго і в курсі всіх потенційних проблем (може тріщати при зарядці (моя не тріщить), шумить, легко може погоріти проц при перепадах напруги), але зважив всі плюси і мінуси, та вирішив обрати цю модель. Я не брав її для живлення котла або іншої побутової техніки, мені потрібно для ноутбука на цілий робочий день запас для потенційних овертаймів щоб ще зарядити всі мої гаджети. Цієї штуки цілком вистачає, мені здається що вистачило б навіть Екофлоу Макс, але я люблю брати з запасом. Ноут мій не багато бере, десь 35-40 ват, за 8 годинний робочий день віджирає всього 20% батареї, що в цілому навіть менше ніж я очікував. Під час такого навантаження вже є шум від екофлоу який можна зрівняти з шумом геймерського ноута наприклад, не офісного, вони тихіше. Але мені цілком комфортно з таким шумом. Заряджаєтся швидко, десь годину, але я відрегулював зарядку на 450 ват, щоб заряджалась 2 години, таким чином станція менше гріється і більш спокійно, без сильних навантажень довше пропрацює (хочеться в це вірити :), але цю інфу я дізнався з ютуб каналів де наші техніки фіксять ці станції). Взагалі додаток топ тема, під'єдналось без проблем за 3 секунди. Бачив деякі проблеми стосовно конекшена, мені здається проблема у тому що люди намагаються законектитись до 5hz, а треба 2.4hz, але мою мережу я давно розділив на 2 режими, бо маю багато гаджетів які також не підтримуються через 5hz вафлю. Також зареєстрував на офф сайті станцію через серійник, без проблем все знайшло. Потім оновив прошивку, теж без проблем встановилось. Загалом додаток гарні враження справляє, все просто і лаконічно, в додаток до непоганої збірки самої станції здається що це дійсно гарна річ. Минулої зими у мене був більш потужний Anker PowerHouse 757, але там якось вражень було менше, хоч він і зібраний був гарно. Додаток все ж таки дає гнучкість. Мені не треба кожен раз дивитись на екранчик щоб побачити заряд і споживання, бо для цього є додаток. Загалом я рекомендую цю станцію.

Переваги:
    Непогана збірк; гарний дизайн; приємний і зрозумілий додаток; гнучкість налаштувань; оновлення; гарний відсоток кпд інвертора; 5 років гарантії.
    Недоліки:
    Для когось може бути шумною; не достатньо гарна ізоляція всередині, із-за чого може погоріти проц при перепадах.
    • Антон С***

Просто делюсь информацией - включаю станцию при зарядке через стабилизатор и Зубр. На панацея, конечно, но на всякий случай.

• Іван

Дозвольте запитати, а що сталось із Anker PowerHouse 757?
      Обираю між ними, по характеристикам і трііішечки більшій ціні виграє Anker, хоча кілька суттєвих негативних коментів є на розетці

• Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 512

Пользуюсь уже около 4 месяцев и скажу, что это отличнейшая штука. При отключении света самое то. Можно запитывать самые разные электрические устройства. Сильно мощные я, правда, не подключал, а вот лампы, телевизор, андроид приставка, зарядки для телефонов и ноутбуков, wifi роутер - все тянет.

Можно закинуть в машину и брать на природу/пляж или дачу где нет сети

Заряда хватает надолго, заряжается очень быстро.

Даже спас мне жизнь, когда из-за моей болезни ночью мне нужен был ингалятор с лекарствами включенный в сеть, который у меня ночью всегда рядом с кроватью, и у меня случился приступ, а у нас внезапно отрубили свет.

Рекомендую

Переваги:
    Емкий, быстро заряжается, удобно переносить, красиво выглядит
    Недоліки:
    когда выдает 220, то шумит вентиляторами
    • Гість

220в дууже швидко використовує заряд ( ємність ) акумулятора.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 512

Дуже зручна станція. Для розуміння трохи статистики:
    потужний роутер близько 30 годин
    телевізор 42 дюйми + приставка сяомі близько 8-и
    телевізор 50 дюймів + ХВОХ СХ близько 2-х

Очевидно, 500 ВТ не вистачає для пристроїв типу електроплити, чи чогось із компресором, але для утримання настрою під час блекаутів підходить відмінно.

Переваги:
    Доволі мобільна і не важка (відносно), повністю заряджається за годину
    Недоліки:
    Сильно шумить кулер при увімкненні змінного струму або зарядці
    • Володимир

У додатку зменьшіть потужність заряджання до такої, де повільніше працює кулер, тим самим і подовжите станції життя, адже температура шкодить аккумуляторам

• Анатолій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 768

Придбав цю станцію близько півмісяця тому, аби завчасно підготуватися до тривалих відключень світла. Перед використанням підключив до смартфону за допомогою офіційного застосунку та зарядив до 100%. Перевіряв тривалість роботи із розрахунку і ноутбук Lenovo Legion в AutoCAD із паралельним моделюванням конструкції в RSA: після роботи протягом 7,5 годин станція розрядилась до 54%. В цілому станцію купував саме із розрахунку роботи від станції двох ноутбуків протягом робочого дня, тож станція цілком впоралась. Середнє споживання ноутбука 25-45Вт з короткочасними стрибками у навантаженнях до 100Вт. Станцію вважаю оптимальним вибором для використання комп'ютерів, ноутбуків та нетривалого заживлення чогось посерйозніше. Станція не сильно важка, доволі компактна, що дозволяє зручно її сховати десь в шафі на період, коли у станції нема потреби. В комплект входять декілька видів конекторів, у тому числі для зарядки від автомобільної розетки, що може бути зручним при тривалих відключеннях.

Переваги:
    Компактне рішення із офіційною п'ятирічною гарантією для тих, хто не хоче паритися із інверторами, купівлею проводів та акумуляторів, або для тих, хто потребує компактних сертифікованих рішень для дому
    Недоліки:
    До незначних недоліків можна віднести ціну (хоча в даний момент вона практично знизилась на три тисячі) та шум системи охолодження, який в пікових навантаженнях буває складно ігнорувати. При цьому шум не є критичним, з попередніми відгуками очікував гучнішу роботу кулерів.
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 256

На котел, ноутбук, підзарядку телефонів вистачить. При заряді 85% показав дисплей, що на підтримання роботи котла - 3 години гаряча вода, 1.5 години опалення 65 градусів, 2 години опалення 40 градусів. З холодильником не експериментували. На обігрівачі цей малюк не розрахований, майте на увазі.

Переваги:
    Компактний, шуму не більше ніж від вентилятора
  • Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: АгроБудМаркет. Місткість зарядної станції: 512

Повністю відповідає заявленим вимогам, брав для холодильника, працює до 6 годин

• Богдан Р***

Вибачте що турбую. Цікавлюсь зарядкою саме для живлення холодильника. Підкажіть будьласка якщо можна - який у Вас холодильник? ( Старий чи новий, з інверторним компресором чи звичайним)

• Андрій П***

Холодильник новий Гореніє А , про компресор не скажу, треба шукати паспорт на нього

• Богдан Р***

Якщо назвете ціну то я плюс мінус модель знайду.
      ( Ще раз вибачаюся, просто наступна по потужності модель коштує на десятку дорожче, то є сенс подумати, а інформації мало)

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: MiglioreShop. Місткість зарядної станції: 256

Дуже дякую за швидку відправочку. В один день замовила і одразу відправили , на ранок станція була вже в мене)) Все працює, все перевірили. Купляла військовим то кажуть вентилятор працює більше 5 годин, телефони заряджають і свої павербанки. Заряджається станція мега швидко, до 1 години. Покупкою задоволені. Мінус- росте у ціні((( 2 місяця назад купувала її за 9 000 грн.

Недоліки:
    Росте у ціні((
  • Игорь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 256

Купил с целью питания ноутбука для работы и телевизора в случае отключения, но при тестировании, выявил что это "малыш" тянет гаразо более серьезные устройства. Запитал без проблем блендер Браун на 750w, вытяжку на кухне, инверторный холодильник LG GW-B509SMDZ. Холодильник при старте требует около 120 ватт, а при работе компрессора около 40-50 ватт. Телевизор Самсунг 55 дюймов в режиме энергосбережения потребляет 37-40 ватт, что сопоставимо с 4-5 часов просмотра без проблем.
    В восторге от данной техники и качества и функционала Экофлоу. Для грядущих отключение и перебоев, просто маст хев.

Переваги:
    Скорость зарядки (за 1 час до 100%), железо фосфатная батарея, очень функциональное приложение.
    Недоліки:

Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції EcoFlow!

• Ігор К***
    Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 512

Замовляв закордоном. Вийшло дешевше ніє в Україні, та й отримав раніше ніж з'явилась у нас (я чекав доставку 2 міс). Зараз ціна в Україні не надто впала, але оф.гарантія та швидка доставка є перевагою.

Переваги:
    - Швидка зарядка до 100%. Це головна перевага. Решту функцій можна отримати через АКБ та інвертер. При відключеннях 4/4 чи ще гірше, зарядка за годину є дуже вагомою перевагою.
    - Можна розряджати до 20% і нижче. Це вже перевага перед АКБ та інвертером.
    - Компактний розмір та вага як 6 л бутль з водою. Був здивований розміром. Її можна покласти в 30-ти літровий рюкзак.
    - Додаток дозволяє зробити корисні налаштування. Як от мін/макс % зарядки, вмикати/вимикати порти.
    - Якісна збірка.

В користуванні:
    - Котел споживає 95 Ват в режимі опалення, тож вистачить на 5 годин роботи.
    - В режимі гарячої води, вистачає на 4 години, бо споживає 105 Ват.
    - Ноут + роутер + настільна лампа, споживали десь 30% батареї за 3-4 години роботи ввечері. Та 20% вдень (без лампи).
    - Зручно заряджати менші повербанки через Type-C. Бо роз'єм видає потрібну потужність. Наприклад, моя банка 15 А/г підтримує заряд до 30 ват/год. При ємності 45 ват/год, заряджається за 1,5-2 години. Через адаптер для телефону - за 3-4 години.

Недоліки
    - USB-A не підтримує швидку зарядку. Тож телефон заряджав через розетку 220В. Виходить, що від трьох USB портів користі мало, адже більшість девайсів підтримують швидку зарядку.

В цілому, якщо вам не критична швидка зарядка станції, то можна взяти аналог від RZTK.

Переваги:
    Швидка зарядка, 3000 циклів, компактна
    Недоліки:
    USB-A не підтримує швидку зарядку. Шумить, не критично, але шумить :)
  • Владимир К***

Эта станция работает как бесперебойник (UPS) при отключении света ,
    но она НЕ БУДЕТ отрабатывать как стабилизатор напряжения , так как это другого рода устройства , и при покупке это нужно понимать. И по хорошему докупить нормальный стабилизатор напряжения (если нет).

В нормальных условиях использования с ней ничего не произойдёт. Но как часто бывает после отключений и включений света с 300вольт в розетке они горят.
    Это НАДО знать и ставить стабилизатор
    Или же не держать постоянно в сети при отключениях света.
    Либо же если "и так сойдёт" то после как сгорит ,ждать как вам её к окончанию зимы починят по гарантийке)

Отдельный вопрос к розетке: почему на коробке станции наклеена белая бумажка , на которой указано что тут li-ion аккумуляторы?
    Это какая то удешевлённая версия или как? Фото добавляю
    Везде и вся указаны liPo4 или литий железо-фосфатные аккумуляторы , которые дольше служат по циклам заряд-разряд.
    Но в интернете я не нашел li-ion версий

Взял дешевле , по текущей цене уже реально очень дорого дата производства
    3 апреля 2023года

Переваги:
    Качество и хорошая ремонтопригодность (в случае поломок , при условии что поломка была не от обратного тока на станцию , аля вилками суицидниками и т д тогда может погореть очень много чиьх то денег)
    Недоліки:
    НЕ БУДЕТ работать как стабилизатор напряжения и при скачках аля 280вольт запросто сгорит , хоть может и не с первого и даже не со второго раза.
    Стабилизатор это отдельное устройство.
    • Роман В***

Литий-железо-фосфатный аккумулятор является разновидностью литий-ионного аккумулятора и поэтому к нему применяются теже требования по транспортировке как и к другим литий-ионным аккумуляторам.

• Вадим П***

Скачки напруги вирішуються реле напруги типу зубра
      Доречі lifepo4 це більш дешевша хімія, направлена на відносно стаціонарне використання, але більше ємності та ресурси) Яка в собі також містить літій але з більшими обмеженнями по робочих температурах ;)

• Павло Н***

Враньё про скачки напряжения.
      У станции встроенное реле и есть защита от повышенного напряжения - если в сети напряжение повышено, станция переключит на питание от батареи а на экране индикация "overload".
      А стабилизатор конечно же лучше прикупить, чтобы станция заряжалась пока подают электричество хоть и с повышенным напряжением.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 256

Чудова станція живлення для електроніки.
    Заряджається від мережі за годину.
    Тримає робоче місце (ноут великий монітор) в мене години 4 - для роботи, а ввечорі/вночі може заряджати всі наші гаджети (на 3 людини, планшети, телефони, айкос, поуербанки, ліхтарі). Тож нам вистачає автономності по електроніці навіть якщо світло є лише 1 годину на день.

З цікавості перевірив - холодильник або кавоварку заживити не тягне, але це і не очікувалося.

Переваги:
    Здатен живити та зарядити напевно всю персональну електроніку, причому одночасно.
    Недоліки:
    Доволі шумний, коли вмикається вентилятор.
    • Роман Г***

Взагалі не шумний порівняно з Bluetti EB3A

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість зарядної станції: 768

З 100% до 5% за 4 години ! Робота в 3d (моделювання,текстурування. без рендеру.)
    Комп на базі i9-10900K + RTX 3080 + 2 моніка по 27 дюймів + роутер .В середньму 150-170 вт/год. Здивувало що він стільки протримався .

Переваги:
    Потужний, зручний, маленький !
    Недоліки:
    Трохи шумний )
    • Александр Д***

Блок питания в компе сколько Ватт?

• Роман С***

Бж - 800 ватт

• Юрій Ф***

як це у Вас споживання з таким процессором та відеокартою (не кажучи вже про все інше) вийшло 150-170 ватт ? Чи вони у вас майже не навантажувались? моделювання, текстурування не навантажує проц+відеокарту?

• Анастасія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax. Місткість зарядної станції: 768

Купив 2 дні тому, прийшла посилка наступного дня . Заряд був 30%, зарядила, розрядила - працює нормально, вентилятори тихенькі(працюють не весь час а тільки при зарядці і коли без мережі) , розетки євро хоч на коробці намальовано що ні. Посилка прийшла на нову пошту, на жаль працівники не дозволили перевірити станцію на місці. В цілому виглядає добротно, розрядила її до 7% - працює наче справно, заряджається дуже швидко. Комп з 2 моніторами потужністю 120 ват в середньому пропрацював 4 години. В додатки ще не заходила , може потім доповню відгук.
    В цілому бюджетна екофлоу дешевше на 3к гривень за європейську.
    Гарантії немає, вона купується додатково інструкцію навіть не гортала. є 3 шнури в комплекті.
    в кого нема 30к на америкосовську екофлоу- можна купляти цю.
    Ззаду наклейка з паспортними данними ієрогліфами - але мене це ніяк не бентежить.
    Режим ДБЖ присутній , на компі перемикання не відчунте. Воно на пряму передає електрику коли є мережа бо чути клацання при перемикання на батарею.
    Потім доповню якщо буде що - поки що задоволена

Переваги:
    Недоліки:
    немає гарантії, шильдики паспорта на звороті ієрогліфами
    • Іван М***

а на коробці якось зазначено які саме розетки будуть? бо очікую доставку і якщо не буде можливості відкрити перевірити це погано... бо з китайськими розетками можна суттєво дешевше купити

• Продавець  OTDmax

Доброго дня. На відділенні Нової Пошти можна буде перевірити зарядну станцію.Товар оригінальний. Розетки європейські.

• Анастасія Ч***

Доповню відгук: почалися відключення і станція добре себе показала. Заряджається швидко, вистачаєна 5-6 годин роботи мого ПК. Вентилятор працює розумно - вимкнений коли станція заживлена від мережі, тихий хід коли віддає і потужніше дує коли заряджається на 950 ват потужності. Заряджається дійсно швидко. Раніше порадувала її ціна, ну а зараз її явно спекулятивно підняли щоб нажитися на потребах громадян. Добре що купила заздалегіть.