ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Ліхтар кемпінговий на сонячній батареї акумуляторний Monty кемпінгова лампа ліхтарик акумуляторний світлодіодний 80 вт туристичний потужний на акумуляторі кемпінговий

Є в наявності

4.2/5
Оцінка користувачів 4.2/5
на основі 23 відгуки
  • Евгеній С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

В цілому, гарний ліхтар. Сподобався, світить класно, 3 режими яскравості. Одне, що не сподобалось, то це 2 акумулятори типу 18650 по 1800маЧ, тільки вони 2016 року виготовлення. Перепаяв на 2 акуми 21700,влізли, підпаяв платку швидкої зарядки. Тепер взагалі топ, дуже гарно тримає.

Недоліки:
    Акумулятори
    • Продавець  ZEMED

Дякуємо за детальний відгук та зворотний зв'язок!

Раді, що ліхтар вам сподобався і добре виконує свої основні завдання. Водночас перепрошуємо за ситуацію з акумуляторами.

Ваш технічний апгрейд із перепайкою на 21700 та встановленням плати швидкої зарядки — це справді потужний рівень! Приємно бачити, коли річ потрапляє в руки до справжнього майстра.

Користуйтеся із задоволенням, і нехай ліхтар тепер служить ще довше та надійніше!

класна лампа слугує 2,5 місяці задоволена вся родина

Переваги:
    Гарна якість, світить добре
  • Вікторія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Спочатку купила один щоб протестувати, потім замовила ще два. Ліхтар чудовий, світить яскраво, освітлює всю кімнату.
    Те, що треба при відключені світла.

• Сергій М***

Ліхтар працює справно. Гарно освітлює кімнату. Рекомендую

• Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Придбайте, якщо є потреба в автономному освітленні. Все чудово

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Ліхтар не працює ,тримає 10хв після 4х годинної зарядки,дуже шкода замовляла для родини з Києва.

Недоліки:
    Непрацює
    • Катерина П***

Продавець іде на співпрацю,запропунував повернути гроші.Але потрібно зберегти упаковку .

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

В тестовому режимі все чудово. На вигляд класна, стильна навіть, яскрава і зручна. Поки не було таких вимкнень, коли розряджається акумулятор, щоб випробувати тривалість повної роботи лампи.

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Дякую за ліхтар, доставили швидко, працює наразі без нарікань. Користувалися поки що пару разів, слава Богу )))

Переваги:
    Яскраво світить, є декілька режимів яскравості.
    Недоліки:
    Наразі не знайшли
  • Ольга К***

Як повернути?

Переваги:
    Немає.
    Недоліки:
    Не працює. Заряджала 2 з половиною доби. Не зарядився і не працює. Використовувала зарядку на 5 вольт. Коли стоїть на зарядці, вмикається в різних режимах, блимають сині світодіоди.і,
    • Продавець  ZEMED

Доброго дня, перепрошуємо що сталась така прикра ситуація, ми готові виправити її, тому вже пишемо Вам в особистих повідомленнях на Розетка

• Людмила Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Покупка була 12 січня, включали 4 рази, ненадовго, сьогодні він просто включився, пару раз блимнув і виключився. На усіх режимах така ситуація. Повністю заряджений. Підвів, коли на нього була надія(((

Недоліки:
    Хватило на пару раз.
    • Продавець  ZEMED

Доброго дня, нам шкода що сталась така прикра ситуація, ми не відмовляємось від умов обміну та повернення. Надішліть будь ласка, смс та ми відправимо дані для повернення або обміну

• Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Отримала свій ліхтарик цілий і не ушкоджений,прибув повністю розряджений,але це не проблема. Відповідає опису,але в описі не зазначено скільки годин він заряджається ,і як дізнатися що ліхтар повністю зарядився. При зарядці всі чотири крапочки блимають,але я змогла його перевірити. Він дуже яскравий,навіть на останньому положенні добре світить. Скільки годин триматиме заряд ще не випробувала,але покупкою дуже задоволена. Дякую продавцю і рекомендую.

Переваги:
    Яскравий,зручний у використанні
    Недоліки:
    Недоліків немає
  • Галина Д***

Гарний ліхтар
    Не зрозуміла спочатку,коли вже повна зарядка
    Якщо не мерехтись,можна вимикати з мережі
    Коробочка ціла,упаковано акуратно
    На відео показано 3 видає,не зрозуміло, який і як вибирати

Переваги:
    Яскраво
    Недоліки:
    Довго заряджається
    • Продавець  ZEMED

Ми щиро вдячні Вам за те, що Ви високо цінуєте нашу роботу.

• Данил Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Найбільше в цій моделі Monty подобається автономність. Можна зарядити від звичайної USB-зарядки телефону, а якщо немає електрики — просто ставиш на підвіконня, і сонячна панель робить свою роботу. Звичайно, від сонця заряджається довше, але як аварійний варіант — це супер. Корпус зібраний якісно, пластик не смердить, кнопка натискається чітко

Переваги:
    Дуже якісний товар
    • Продавець  ZEMED

Дякуємо за вашу вдячність! Ми дуже раді, що ви залишились задоволені нашими послугами.

• Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Крім того, що це потужний світильник, він ще й може підзарядити телефон у критичній ситуації. Спробував підключити свій смартфон — зарядка йде стабільно.

• Продавець  ZEMED

Дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Купила цей ліхтар як резервне світло для квартири. Заявлені 80 Вт світять дуже яскраво — однієї лампи вистачає, щоб повністю освітити кімнату площею 20 кв.м.
    Дуже виручає гачок: підвісив на люстру і можна спокійно читати або займатися справами.
    Акумулятор тримає довго, на середньому режимі світив майже всю ніч.
    Велика перевага — наявність індикатора заряду, завжди знаєш, коли пора підзарядити.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    не має
    • Продавець  ZEMED

Ми дуже раді, що ви цінуєте нашу роботу. Дякуємо за позитивний відгук!

• Данил Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Купив для підсвітки в гаражі, коли лізу в оглядову яму. Лампа маленька, тому її зручно підвісити десь під капотом. Дає рівномірне коло світла, якого вистачає, щоб бачити всі гайки та з'єднання. На відміну від звичайних ліхтарів, вона не дає різких тіней, бо плафон працює як хороший розсіювач.

Переваги:
    Дуже гарний помічник
    • Продавець  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви в захваті від нашого товару!

• Ганна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Чернз 2 тижні використання лампа сама увімкнулася серед ночі і влаштувала дискотеку - кольоровий блимаючий режим, поки не розрядилася. Вимкнути було неможливо.

• Продавець  ZEMED

Перепрошуємо за ситуацію. Нам щиро прикро, що покупка принесла вам такий дискомфорт, особливо в нічний час. Ми розуміємо, наскільки неприємною була ця ситуація.
      Описана вами поведінка лампи схожа на програмний збій контролера або дефект модуля керування. Хоча ми перевіряємо продукцію перед відправленням, електроніка іноді може проявляти приховані дефекти саме в процесі тривалої експлуатації через некоректну роботу мікросхем або чутливість до циклів заряджання.
      На даний товар є гарантія, якою ви завжди можете скористатися, для цього напишіть нам запит на повернення товару.

• Анастасія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Ліхтарі чудові. Освіщають харно.

Переваги:
    Нормальна
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  ZEMED

Дякуємо за позитивний відгук!

• Ирина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Ліхтар виявися дуже якісним та яскравим

• Лариса М***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Покупала на подарок, фонарь яркий и долго держит заряд. Классный товар

• Ірина А***

Скільки годин тримає заряд?

• Аня П***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Зручний у використанні, легкий і компактний. Зарядка від сонця - величезний плюс, особливо в умовах, де немає електрики. Світить яскраво, освітлює навіть велику площу.

• Линский А***
    Продавець: ZEMED

Прийшов ліхтар та не працював зовсім. Заряджали 20 хвилин на відділенні розетки разом із співробітниками і він так і не почав горіти.
    Перевіряйте будь ласк товар перед відправкою.
    Змарнували наш і свій час.

Переваги:
    Недоліки:
    Непрацює
    • Продавець  ZEMED

Доброго дня, нам шкода що сталась така прикра ситуація, так дійсно трапляється брак 1 з 40-50 одиниць, ми не відмовляємось від умов обміну та повернення. Тому вже пишемо Вам у особисті

• Георгий М***
    Продавець: ZEMED

Коробка пошмакана,сам ліхтарь не працює ......

• Продавець  ZEMED

Доброго дня, дякуємо за відгук! Нам шкода, що служба доставки зіпсувала пакування коробки, надішліть будь ласка фото у чат з продавцем. Щодо того що ліхтар не працює, як Ви так і ми не захищені від браку. Але ми завжди йдемо на зустріч покупцям у вирішенні спірних питань, тому будь ласка, чекаємо Вас для вирішення даних проблем