- ДіанаВідгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Сірий з блакитним. Розмір: 2XL
Кофтинка коту підійшла, тепленька, мʼякенька. Спочатку звісно він не хотів її носити, але зараз спокійно одягається і цілий день в ній ходить
- Переваги:
- Тепла, мʼяка, приємна на дотик
- Недоліки:
- Мінусів немає
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Сірий з блакитним. Розмір: XL
Огромное спасибо. Кофточка чудесная, тёплая и мягкая. Нет торчащих ниток или каких-то дефектов.
- Переваги:
- Качество.
- Недоліки:
- Недостатков нет.
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Білий. Розмір: S
кофтинка приємна на дотик, тепла, кішечка не вередує в ній
- Переваги:
- продавець пішов на зустріч, та замінив на розмір більший
- Недоліки:
- не виявлено
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Персиковий. Розмір: S
Не знаю як котику, але мені сподобалось)) правда наступного разу візьму більший, бо переживала щоб кофта не висіла, а вона прям трошечки в притик) брала для коротеньких прогулянок на вулиці в морози, схоже, що йому дійсно тепліше, гуляє тепер на хвилин 7-10 довше, труситься менше
- Переваги:
- Гарно зшита, мʼяка і тепла кофтинка
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Темно-сірий. Розмір: XL
Дуже тепла і мила кофтинка
- Жукова С***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Сірий з блакитним. Розмір: 2XL
Кошке подошло по размерам, удобная и мягкая кофта.
Магазин связался даже в свой выходной и оперативно отправили, за это огромное спасибо) Очень приятный менеджер- Переваги:
- Цена, качество, скорость доставки
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Білий. Розмір: L
Чудова якість, на дотик приємна, акуратні шви. Окрема подяка продавцю! Спочатку не підійшов розмір (L), продавець залюбки пішов назустріч і прислав більший (на фото XXL), бо котик в нас худий, але довгий))
Дякую!- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Темно-сірий. Розмір: L
Дуже гарна кофта. І елегантна і приємна на дотик. Котику дуже подобається. Легко стирати і швидко висихає. Всім рекомендую. Попу закриває. Котик Фідель блакитний сфінкс задоволений і модний. Дякую.
- Переваги:
- М'яка, швидко сохне, закриває попу.
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Білий. Розмір: XL
Гарний м'який светрик з теплою внутрішньою стороною. Коту тепло, але звикає до такої екзекуції)
- Переваги:
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Сірий з блакитним. Розмір: L
Кофта подошла по размеру.Размеры точные.Качкество -супер!! Спасибо.
- Переваги:
- Цена,качество,сроки доставки.
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Коричневий. Розмір: M
При покупці майте на увазі що кофтинка з щільного флісу і не тягнеться, тобто якщо кофтинка впритик то це може бути дискомфорт для тварини Так що , розмір треба обирати по розмірній сітці а якщо котик ще росте то краще на один більший. Я трохи пролетіла з розміром, продавець оперативно пішов мені на зустріч і замінив на розмір більше. Взагалі виробом задоволені і обов'язково будемо замовляти ще. Дякуємо
- Переваги:
- Пошиття, м'якість, робота продавця
- Недоліки:
- Не тягнеться
- Линия С***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Сірий з блакитним. Розмір: 2XL
Продавец связался сразу как сделала заказ, уточнил размер, и способ доставки. Кофточка подошла по размеру.
- Переваги:
- Точное описание изделия.
Быстрая отправка. - Недоліки: