Відгуки покупців про Стелаж Moreli полиця для книг і декору на 6 комірок GT-56 Венге темний

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Відгуки про товар продавця Morelos Official
  • Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Morelos Official. Колір каркаса: Дуб Сонома. Ширина: 70. Колір полиць: Дуб Сонома

Якість чудова, комунікація теж. Гарних продажів!

• Богдана
    Відгук від покупця. Продавець: Morelos Official. Колір каркаса: Білий. Ширина: 70. Колір полиць: Білий

Це буде не просто відгук про товар. Це ода пошани і захоплення співробітниками меблевої фабрики Moreli і усіма українськими підприємцями, яких вони представляють!
    Після замовлення на сайті зі мною звʼязався менеджер фабрики і повідомив про те, що за два дні до замовлення їх виробництво було повністю знищено, і на превеликий жаль, вони не зможуть найближчий місяць його виконати і надіслати. І попри це уже через тиждень, навіть не уявляю, якими зусиллями, Moreli відправляє мені моє замовлення - а саме цей стелаж. Я неймовірно пишаюся Вашою витримкою, завзятістю і терпінням! В такі складні часи, понісши такі збитки і переживши такі складнощі, Ви продовжуєте працювати і робити на совість. Величезна подяка і повага Вам за це.
    Щодо самого стелажу - усі складові прийшли в ідеальному стані, зібрала по інструкції хвилин за 20. Виглядає чудово, вписується майже у будь-який інтерʼєр. Удачі Вам!

Переваги:
    Швидко, якісно, привітно
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Morelos Official

Щиро дякуємо Вам за теплі слова, ми дуже цінуємо підтримку які надають нам наші клієнти.

• Ганна П***

Захотіла залишити відгук,бо воно того варте .Товар прийшов швидше ніж очікувалась ,комплектація все присутне ,без жодної подряпинки все ідеальному стані,складаєть супер легко, тай плюс доставка безкоштовна . Продавцем задоволена на всі Рекомендую однозначно

Переваги:
    Легко складається
    Ідеально вписується в інтер'єр
    Приємна ціна
    Швидка доставка

Дякуємо вам!

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Morelos Official. Колір каркаса: Бетон. Ширина: 70. Колір полиць: Бетон

Дуже гарний стеллаж, та легко збираеться.

Дякуємо вам!

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Morelos Official. Колір каркаса: Темний венге. Ширина: 70. Колір полиць: Венге темний

Доставка новою поштою,чекати довго не прийшлося,за що дякую. Все було в наявності,зібрали швидко.

Переваги:
    Все підійшло, комплектація повна,швидка відправка
    Недоліки:
    На одній дощечці,було трохи деформовано,але за рахунок того що це була акційна поличка,можливо тому через цей дефект була знижена ціна. Поставила до стіни,не видно.
    • Продавець  Morelos Official

Вітаємо, те що акційна ціна не впливає на стан виробу, вам потрібно було відразу звернутися до нас, ми б замінили деталь за наш рахунок, включно з доставкою

• Виктория

Дякую за швидку відправку та безкоштовну доставку. Товаром задоволена, збирати легко справились діти самі. Стелаж без пошкоджень, повний комплект.

Переваги:
    Гарної якості, легко збирається
    • Продавець  Morelos Official

Вітаємо, дякуємо за замовлення!

• Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: Абрикос. Колір каркаса: Дуб Сонома. Ширина: 70

Стелаж гарно зроблено, стійкий.
    Збираючи, можна монтувати і на всю висоту (192см), і на ту, яка більше подобається/підходить до інтер"єру чи бажанню.
    Для мене - на повну висоту - саме те. Гарний).

• Таісія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Абрикос. Колір каркаса: Антрацит. Ширина: 70

Чудова поличка, легко зібрала- все необхідне було в комплекті