- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: TakeUp. Розмір: L-XL. Колір: Сірий
Мʼяка
- Овчарук С***Відгук від покупця. Продавець: TakeUp. Розмір: L-XL. Колір: Чорний
Швидка відправка. Гарна якість.
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: TakeUp. Розмір: L-XL. Колір: Сірий
Прекрасна балаклава для сезону весна -літо - осінь . Якісна тканина .
- Переваги:
- Ціна , тканина , якість
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: TakeUp. Розмір: One Size. Колір: Червоний
Приємна до тіла і тоненька
- Данило К***Відгук від покупця. Продавець: TakeUp. Розмір: L-XL. Колір: Чорний
- Аліна Ж***Відгук від покупця. Продавець: TakeUp. Розмір: L-XL. Колір: Чорний
Гарна якість.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: TakeUp. Розмір: L-XL. Колір: Чорний
Все добре
- Овчарук С***Відгук від покупця. Продавець: triple store. Розмір: L-XL. Колір: Рожевий
Швидка відправка. Гарна якість.
- Наталия Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
Балаклава добре пошита, приємна до тіла
- Переваги:
- Гарна якість товару
- СБВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
Відверто дешева синтетична тканина. До шиї неприємна, особливо коли ти спинив.
- Шевченко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
- Вадим З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
Більше підійде на менший розмір голови десь до 56
- Переваги:
- Ціна, еластичний
- Недоліки:
- На не виликий розмір голови
Відповідність вказаним розмірам
Не відповідає
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M-L. Колір: Рожевий
Виглядає гарно. Побачимо як буде у використанні
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M-L. Колір: Рожевий
Жінці сподобалася.
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
Якість хороша, коліром задоволений
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Я отримав те, що хотів.
При температурах +3-10 як підшоломник на велосипеді мені комфортно.Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
Купляв під мото шолом. Голова 58-59, все сидить чудово. Як на ділі буде вже по сезону гляну, та доповню відгук.
- Переваги:
- ціна, якість, колір
- Недоліки:
- нема
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Не назвав би я це бавовною, тоненьке, побачимо як на холоді поведе себе
- Юля Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Якісна річ.
- Переваги:
- Натуральна тканина
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Отлично
- Олеся С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Гарної якості та приємна на дотик.Добре сіла на ОГ-57см.Рекмендую
- Богдан З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Маска хорошая. легко дышать, хороший материал приятен коже
- Переваги:
- материал приятен коже
- Недоліки:
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Брала не для себе,не знаю чи навіть підійде,тому що на мене вона занадто тісна,обтягує сильно,що видно навіть контур губ. Я розумію висіти не повинна але ж не обтягувати наче панчоху на голову натягнули. Тканина тоненький трикотаж,на дотик приємна
- Виталий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Дуже приємна тканина, швидку розтягується і не держиться, для лижного катання не підходить.
- Переваги:
- Приємна тканина.
- Недоліки:
- Розтягується і вносить потім.
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Хлопок со стрейчем, хорошо тянется. Носила неделю как подшлемник при катании на лыжах, оправдывает себя в теплую погоду, при похолодании переходила на флисовый подшлемник.
- Переваги:
- Удобная, мягкая, не дорогая
- Недоліки:
- Василь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Прекрасна балаклава. Якість висока. Приємна до обличчя.
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
брали на большой размер (62). Подошел отлично. Для мороза не подойдет, нужно более теплый. Этот отлично работает выше +5С. Синтетический, не хлопок
- Переваги:
- удобный
- Недоліки:
- не хлопок
- Артём В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Неудобная прорезь для глаз. Ткань не соответствует описанию. Это не хлопок. Не рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Есть
- Макс
А как определили состав ткани? Какая она по факту?
- Представник бренду
Добрый день, Артем. По составу это хлопок на 95% и 5 % эластан.
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Хорошая вещь
- Недоліки:
- Даниил Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
В целом балаклава не плохая,
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Пока не нашел
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
в целом доволен, единственный минус - это синтетическая ткань
- Переваги:
- удобная вещь, хорошо тянется, качество пошива достойное
- Недоліки:
- ткань синтетика, не хлопок - но дышится через нее нормально
- Представник бренду
Добрый день, Сергей. Ткань по составу состоит из 95% хлопок и 5% эластан.