- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якість на високому рівні
Відповідає
Представник постачальникаВасиль, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Вікторія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рудий
Дуже стильна та зручна сумка. Чоловік купив мені на подарунок, задоволена якість виконання!
Відповідає
Представник постачальникаВікторія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Те що треба було)
Відповідає
Представник постачальникаЮлія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Гарнюня!! Я в неї закохалась!
- Переваги:
- Гарна шкіра, невеличкий розмір
- Недоліки:
- Не побачила