Відгуки покупців про Миша Canyon Fortnax GM-636 RGB USB (CND-SGM636B)[78622]
Є в наявності
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
круто мтшка швидка точна, круті кліки для geometry dash.
- Переваги:
- кліки, швидкість, тосність.
- Недоліки:
- не виявлено.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Микола!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель миші від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Ревякін С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Да мишка підторможувала спочатку перші хв 20 але після завантаження драйверів та інсталяції все заробило так як і має бути єдине що хочю доповнити про те що в мишки є функція котролю віддачю і стандартно вона йде для гри PUBG що продавець не вказав в описі бо коли я включив на мишкі геймінг мод і спробував змінити dpi для мене було великою загадкою чому при нажатті лкм в мене мишка їде вниз =)
Представник постачальникаВітаємо Вас, Сергій!
Дякуємо за розгорнутий відгук, нам важливий зворотний звʼязок від наших користувачів. Дуже приємно, що ця модель миші від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Сенсорика тормозить
Курсор періодично стрибає в різні сторони
Зміна гнізда юсб, встановлення доп софту, перевстановлення драйверів, налаштування в системі віндовс та інші рекомендації які були вичитані та застосовані — пройдені етапи! Всі методи налаштування, в плоть до зняття захисних плівок на «ножках» миші були протестовані. Мишка стрибає!
Роблю ставку на брак.
Прохання звʼязатися в письмовій формі для вирішення проблеми/заміни товару!- Переваги:
- Стиль, підсвітка, дизайн, к-сть кнопок, власний софт
- Недоліки:
- Нестабільна сенсорика, стрибає курсор
- Роман
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав!
Розуміємо, як Ви засмучені. Правилами сайту Розетка заборонений обмін контактами. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії у 24 місяці.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.- Александр Б***
Максимальна швидкість руху - 66 ips от і відповідь
- Андрій Т*** КостюкВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Представник постачальникаВітаємо, Андрій!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!