Відгуки покупців про Чохол-сумка з ручкою для Ноутбука Макбука MacBook Air/Pro M1 M2 М3 М4 13.3"/13.6"/14'' Чорний

Оцінка користувачів 5/5
  • Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Все супер! Якісний виріб

• Яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Дуже задоволена покупкою! В мене ноутбук Леново Легіон, на нього буває важко знайти чохол через його доволі великий розмір. Ось цей чохол ідеально підійшов. Гарна якість, мягкі стінки, точно захистить компьютер. Якісно пошитий, добре служить. Користуюсь щодня, вже більше ніж пів року - досі як новий!

Переваги:
    Якість супер
  • Максим Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Light Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Параметри відповідають заявленим.

• Артем Т***

Гарна ціна/гарна якість

• Олександр

На 15.6 все підійшло добре. Якість хороша.

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

Сумкою задоволений на 100%. Зроблена з гарного матеріалу, мій Мас у надійному захисті!

Переваги:
    Зручність, прийнятна ціна
    Недоліки:
    Не виявив
  • Дарья М***
    Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

Якісно зроблений, є кишеня для зарядного пристрою, ручка для зручності транспортування ноутбука, всередині м'яка тканина, яка запобігає появі подряпин на ноутбуці під час транспортування. Підійшов на Макбук Ейр із діагоналлю 13.6 (розміри ноутбука 304.1 x 215 x 11.3 мм)

Переваги:
    Якість, зручність, кишеня для зарядного пристрою, ручка для того, щоб тримати в руці
  • Павлова В***
    Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Dark Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Проконсультувати про розміру, все ідеально підійшло. Гарна якість, дякую за оперативність

• Светлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 15.4

Дякую за привітного продавця та якісний товар. Дуже задоволена покупкою.

• Александр Б***

Удобная сумка, рекомендую

• Надія М***

Для макбука 13.6' розмір ідеальний з розумним запасом. Зовнішній вигляд відповідає фото та опису. Тканини зовні та всередині приємні на дотик, виглядають якісними.

Переваги:
    Зручний розмір, відмінна якість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Юрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Light Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.4

15,4 підходить з розумним запасом для 15 дюймового

Переваги:
    Хороший за свої гроші
  • Дмитрий

Отличный чехол на каждый день,легкий,удобный и отличная защита ноутбука!Быстрая отправка и вежливый продавец,подабрал то что мне было нужно по размерам!!!Всем РЕКОМЕНДУЮ!!!

Переваги:
    Легкий,удобный и отличная защита ноутбука
  • Вікторія

Товар гарної якості, без запаху якогось неприємного, простий і без лишнього, ідеально підійшов до мака 13.6". Тож раджу до покупки

• Максим С***

Сумка сподобалась , все супер!

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Light Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

ідеально підійшла для мого макбука м1 13.3, якість на висоті, рекомендую!

• Дмитрий П***

Очень удобно и просто в внутри очень мягкий материал качественная прошивка внутри тоже все супер если даже уподет то все будет цело благодаря хороший прослойки походил три дня ноутбук очень удобно лежит

• Артем С***

Проходив із сумкою два місяці
    Сьогодні відірвалась ручка , крім ноута і зарядки для нього нічого туди не клав
    В цілому річ гарна, але такий недолік робить її майже безкорисною

Недоліки:
    Слабка ручка
    • Продавець  Monrouk

Дякуємо за ваш відгук.

Надійність ручки безпосередньо залежить від умов та способу експлуатації виробу. На жаль, ми не можемо виключити механічний вплив (різкий ривок, надмірне навантаження або випадкове потягування), що могло призвести до пошкодження.

• Дмитрий

Отличный чехол, никаких проблем нет,хожу с таким год, куплю ещё один для нового ноута

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Dark Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

Супер сумка! Для Ноутбук Apple MacBook Air M1 13.3'' підійшла ідеально! Топ, рекомендую!

• Продавець  Monrouk

Дякуємо за відгук та чекаємо знову!!

• Оксана С***

Сумка підійшла по розміру, дуже зручна, дякую за гарний сервіс

• Андрій Б***

Сумка досить якісна, добре прочитав. Тканина цупка, приємна на дотик. Досить м'яке відділення для ноутбука (мій з діагоналлю 16 дюймів туди помістився без проблем), плюс ще одне відділення спереду куди можна помістити мишку і зарядний кабель, щоправда воно не надто вмістке тож для ноутів з масивними блоками живлення не надто підійде. Ремінця на плече немає але ж ручка для носіння - досить комфортна і малопомітна.
    Гарна сумка для сучасних ноутів.

Переваги:
    Якісно виготовлена
    Недоліки:
    Немає ремінця для носіння через плече, тільки ручний.
  • Олена

Дякую продавцю за чудовий сервіс.
    Чохол якісний та зручний.

• Светлана Б***

Класса, мені подобається

Переваги:
    Зручна, м'кенька
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  Monrouk

• Яна Г***

Гарна якість, підійшов ідеально по розміру. Відповідає опису, та зручний у використанні. Всім раджу!

Переваги:
    Відповідає вказаному розміру, якість супер.

• Макіша Л***

Чехол 15.4 идеально подошёл на ноутбук lenovo thinkpad 16 дюймов, размер ноутбука 36 на 25 на 2,2 см.

Переваги:
    Чехол хорошего качества. Хорошо пошит, отлично выглядит. Материал плотный сверху, внутри мягенький - идеально для ноутбука от всякого рода царапин и потёртостей. Боковые стороны плотные, будут хорошо защищать ноутбук от ударов по поверхности.

• Игорь Г***

Быстро отправили!

Переваги:
    Хорошего качества, надеюсь прослужит долго.
    Недоліки:
    Это не недостаток, немного не угадал с размером. Для 15.6" ноутбука, размер 15.6 слегка великоват - 16 и 17 в самый раз.
    • Продавець  Monrouk

• Ирина Б***

Чохол сподобався. Дуже хороша якість. Змійка вшита так,щоб не залишати подряпин. Місткий карман зовнішній. М'якенький звноедини. Виглядає дуже стильно.На ультрабук 15,6" трохи завеликий. але це нюанси.

Переваги:
    Якісний чохох
    Недоліки:
    не знайшла
    • Продавець  Monrouk

• Владислав Б***

купував для HP OMEN Gaming 16 - 16.1"
    підійшов чудово

Переваги:
    для HP OMEN Gaming 16 підійшов чудово
    • Продавець  Monrouk

• Євгеній

Прикольний чохол, по якості матеріалу задоволений. Нічого лишнього .

• Максим К***

Замовив 15,3 розмір для HP 14, менеджер зв'язався зі мною і запитав розміри ноутбуку і запропонував взяти інший розмір 13-14 і не помилився. HP 14 ідеально вліз в сумку. Гарна якість і дизайн, є додаткова кишеня для мишки тощо. Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Якість і розмір
  • Тетяна К***

Отличный чехол-сумка для ноутбука, качество супер.
    Для ноутбука HP Laptop15s-eq2056ua, идеально по размерам.
    Быстро отправили заказ.
    Покупкой довольна!

Переваги:
    Качество и цена
  • Юлия Ж***

Дуже гарна якість! Ідеально підійшов на 15,6". Однозначно рекомендую!

• ВІКТОРІЯ З***
    Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.4

Дуже зручний, виглядає стильно у порівнянні із звичайними сумками для ноутів. Є відділення зовні, ручка майже непомітна і вдало розташована для використання.

Переваги:
    Компактність, зручність, дизайн
    Недоліки:
    Не має
  • Микита П***

Гарна сумка, купляв для Asus VivoBook

• Ангеліна У***

Якісний чохол, швидка і приємна комунікація по замовленню. Дякую

Переваги:
    якість, оперативність
  • Гапонюк О***

Гарна та зручна сумка для ноута, рекомендую!