Відгуки покупців про Калімба музичний інструмент kalimba африканська пальчикове піаніно А1 ручної роботи з дерева 17 клавіш ручне фортепіано мбіра сансула світло коричнева
- Сніжана Я***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Коричневий
Дуже задоволена покупкою. Купувала для дитини 7 років, більше ніж пів року тому. Дитині досі цікаво брати калімбу в руки і щось собі музикувати.
- Переваги:
- Гарний подарунок і дитині і дорослому
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Коричневий
Довго шукала порівнювала ціни і зупинилась на Розетці: тут дешевше. Боялась, що якість підкачає, але ні! Швидка відправка, надійне пакування і сама калімба для релаксу просто маст хев у кожного!
Дякую- Продавець SBT group
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Коричневий
Отримала калімбу більше місяця назад. Поки не маю ніяких проблем: звук гарний, чистий; можна дуже легко налаштувати язички завдяки застосунку; дуже приємна на дотик, а також гарна ззовні. У комплекті є молоточок для налаштування, маленька ганчірочка для догляду, наліпки на язички, а також невеличка інструкція з декількома мелодіями на спробу. Доставили швидко, вже наступного дня після замовлення калімба була у мене. За свою ціну – це точно скарб.
- Переваги:
- Ціна, звук, зовнішній вигляд, якість
- Недоліки:
- Поки невиявлено
- Продавець SBT group
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Коричневий
все понравилось, качественный инструмент. доставили быстро
- Страх М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Коричневий
Купувала в подарунок. Сподобалась. Гарний вигляд, приємне звучання.
- Переваги:
- Гарний вигляд
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Коричневий
Все сподобалось
- Переваги:
- Швидко,якісно
- Продавець SBT group
- Олександра Ш***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Коричневий
Придбала на подарунок. Якісна калімба в гарному пакуванні.
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Коричневий
Прикольна штука. Все відповідає опису, зроблена гарно та якісно. Звук приємний.
- Переваги:
- натуральне дерево, в комплекті все що треба для налаштування та догляду
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Юлія О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Музыкальным инструментом очень довольна
- Переваги:
- Красивый и издаёт приятные звуки
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Коричневий
Гарний та приємно виготовлений інструмент, задоволений на всі 100%
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий
Думала, що придбала собі кишеньковий інструмент. Виявилося, що купила доньці. За перший же день вона вивчила дві мелодії і тепер я просто чекаю, коли запал охолоне, щоб пограти самій
- Переваги:
- Гарно звучить, можна досить швидко навчитися грати прості мелодії
- Недоліки:
- Конкуренція в сім'ї
- Продавець Lemeshop
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
Швидко, гарний інструмент.
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
Ха-ха-ха, купив вчора за 977грн, а сьогодні вже 823грн. Загалом це звісно без претензій, просто цікавинка така. Тому, люди купуйте вже, поки ціна трошки більш солодка, цей інструмент точно вартує тих грошей)
та і забрати зможете вже на наступний день, дуже швидко відправляють.
Гарного всім дня, без тривог і русн...- Продавець Lemeshop
- МаріВідгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Темно-коричневий
Зручний в користуванні, подрузі подобається
- Переваги:
- Прийшло в чудовому стані
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Темно-коричневий
Гарна якість,швидка доставка
- Ганна Х***Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Темно-коричневий
Все чудово, всі щасливі
- Переваги:
- Якісний сервіс
- Недоліки:
- Жодного
- Продавець Top Hub
- Назарій М***Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Темно-коричневий
Для початківці гарний інструмент
Крайні яцизкі не зміг налаштувати глухий звук трохи- Переваги:
- VВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
сразу видно отличное качество, очевидно стоит своих денег.
в инструкции есть всё для обучения и обращения с интсрументом, на английском языке. так же есть пару мелодий в разных вариантах (табулатура, ноты).
есть молоточек для настройки, салфетка и немного красных наклеек для язычков. упаковано хорошо: пленка, коробка. чехла в комплекте нет, но это вовсе не минус.
доставка в соответствии с регионом, в моём случае, Киев-Днепр, два дня. продавца советую.- Переваги:
- невероятно красивы корпус, инструмент настроен, дефектов в изделии нет
- Недоліки:
- может быть немного пыльным, но это не так важно
- Продавець Lemeshop
- Вахрів Я***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий
Товар дуже сподобався. Тішить і вушка і очі) За таку ціну повністю вартість своїх грошей. Після отримання замовив ще один у подарунок. Обдарована теж дуже задоволена
- Єгор І***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий
Товар брав на подарунок, все шикарно. Доставка була швидкою
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий
Дякую за своєчасну доставку.
Товар відповідає замовленню.Товар брала на подарунок.
Всі задоволені.- Продавець Lemeshop
- Олег Ч***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий
Сделано аккуратно, внешний вид отличный.
Играет красиво и детям нравится!- Продавець Lemeshop
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Темно-коричневий
Молоток там не працює. Але ноти - точні. Таке собі, погралися та й досить.
- Продавець Lemeshop
Дякуємо за відгук! Шкода, що склалося таке враження. Насправді молоток входить у комплект не для гри, а для налаштування калімби — з його допомогою можна точно виставити ноти, якщо з часом вони змістяться. Приємно, що ноти вже були точні з коробки — це означає, що інструмент добре налаштований. Калімба чудово підходить не лише для короткої гри, а й для релаксації, медитації або музичних експериментів — можливо, ще повернетесь до неї
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
Гарне звучання, ніяк не дійдуть руки налаштувати крайні стіки
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
Все ок щодо товару. Щодо настройки - додаток, який в інструкції - не ок, настроював на слух) На професійну калімбу не тягне, але тому така і ціна)
- Переваги:
- колір
- Недоліки:
- ніби нема
- Продавець Lemeshop
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Темно-коричневий
Задоволена вибором! Купувала на подарунок чоловіку, він дуже зацікавлений в опануванні Калімби
- Переваги:
- Натуральний матеріал виробу. Дизайн, звучання
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Темно-коричневий
Дуже сподобалася. Товар відповідає опису. Дитина в захваті. Дякую магазину!
- Переваги:
- Гарний звук, комплектація
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
Не сильно в цьому розуміюсь, купував на подарунок. Дуже сподобався візерунок та цвітова гамма.
- Переваги:
- Наявне все що мало бути в наборі, сама калімба відповідає замовленій.
- Недоліки:
- Відсутній перелік, що входить до набору.
Було б добре додати до набору торбинку та напальчники.
- Продавець Lemeshop
Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
Просто казкова калімба. Дуже дякую, приємний звук В комплекті інструкція, приємна на дотик ганчірочка, молоточок, все як треба.
- Алеся К***Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Коричневий
Калімба просто чудова. Звучання вау!
- Переваги:
- Легко грати. Мелодія заспокоює
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
Чудова калімба гарного кольору із гарним звучанням. Якісну вироблена!
- Переваги:
- Зовнішній вигляд та звучання
- Недоліки:
- Із коробки трохи не попадала в ноти тому довелось налаштувати і тепер звучить чудово добре що в комплекті йде молоточок :)
- Продавець Lemeshop
- Поліна П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
У комплектацію входить: калімба, молоточок, наклейки, інструкція та ганчірочка. Усе чудово, претензій не маю. Хороше упакування. Гарне звучання.
- Переваги:
- Гарний зовнішній вигляд та звучання
- Продавець Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Богдан Т***Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Коричневий
Товар відповідає опису, звучання чудове, матеріал міцний, пакування хороше.
- Христина К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій
Брала на подарунок
- Переваги:
- Гарна , дуже сподобалась
- Продавець Lemeshop