- Глушенок Н***Відгук від покупця. Продавець: OneArt. Колір: Сірий
Дуже гарний, неймовірно стильний та цікавий візерунок. Теплий. Брали на подарунок, дуже сподобався.
- Недоліки:
- не має
- Продавець OneArt
Нам дуже приємно радувати та дивувати! Вдячні, що поділилися враженнями!
- Наталия В***Відгук від покупця. Продавець: OneArt. Колір: Сірий
Чудовий палантин!
Елегантний, якісний.
Відмінний подарунок!- Переваги:
- Оригінальний.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець OneArt
Дуже приємно, що палантин припав Вашому смаку та справив приємне враження! Хай він завжди буде окрасою найкращих моментів!
- Дмитриева В***Відгук від покупця. Продавець: OneArt. Колір: Сірий
Підходить для подарунка і для особистого теплого вбрання.
- Переваги:
- Красивий і теплий, дуже приємний на дотик, якісний. Узор вишитий машинною стрічкою.
Відповідність вказаним розмірам
- Продавець OneArt
Раді, що Вам усе сподобалося! Дякуємо за довіру та відгук!
- Алексей Ж***Відгук від покупця. Продавець: OneArt. Колір: Білий
Красивый, теплый, приятный. Жене понравился, мне тоже.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Продавець OneArt
Ми дуже раді, що Вам сподобався шарф! Хай зігріває та радує! Вдячні за відгук!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: OneArt. Колір: Білий
Рідко доповнюю відгуки, але дівчина так часто хвалить подарунок, що вирішив дописати тут.
Це став її улюблений палантин. За понад півмісяця не виявлено жодних дефектів та нарікань. Вишивка міцна та витривала. Ні одна квітка не розпустилася.
Іще не чистили, але думаю, що сухе очищення шарф легко перенесе.Відповідність вказаним розмірам
- Продавець OneArt
Це дуже приємно, що обраний у нас палантин, так вдало себе проявив! Хай радує і надалі! Ми будемо щасливі знати, що це тепло, комфорт і затишок на довгий час1
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: OneArt. Колір: Білий
Купував на подарунок, сто разів передивившись фото. Дарма переживав, що буде неякісна вишивка чи вузли - все виявилося ідеальним! Дуже м'якенький, привабливий, такий, як очікуєш на подарунок. Мені сподобалося поєднання спокійних кольорів вишивки та квітковий сюжет. Усе гармонійно. Думаю, саме ця модель класно підійде на будь-який вік.
Окрема вдячність за презентабельне пакування!- Переваги:
- Супер розкіш не за всі гроші світу
- Недоліки:
- Не знайшов
Відповідність вказаним розмірам