Відгуки покупців про Павербанк Power bank 60000 mAh PD 100W з ліхтарем для швидкої зарядки ноутбука планшета смартфона LED дисплей високої ємності дорожній зовнішній акумулятор адаптер

Оцінка користувачів 4.25/5
на основі 4 відгуки
  • Алла
    Відгук від покупця. Продавець: Smartestbuy

Працював 2 місяці, купували хлопцям на передову спеціально під переносний старлінк. Після користування павербанком терміном 2 місяці, він задимівся і перестав працювати.Відправили продавцю на діагностику, продавець запевняє, що всередину корпусу потрапила рідина, фото підтвердження не надав.Чекаємо за ремонт. Наші воїни не маленькі діти, що не вміють поводитись із технікою, особливо якщо перед покупкою, був збір через соцмережі на старлінк, павербанк і перехідники. Про що я звітувала на своєму профілі у фейсбуці. Дуже прикро з даної ситуації. По вирішенню питання, менеджер не запропонував заміну на новий павербанк, ремонтуватиме цей. Інше питання, тепер яка гарантія на нього буде?така недешева річ і працювала лише 2 місяці(((

• Продавець  Smartestbuy

Доброго дня. Повірте, нам не менш прикро з даної ситуації, але як ми вже наголошували під час нашої останньої розмови павербанк на гарантії. Тобто так чи інакше Ви отримаєте або павербанк в робочому стані, або гроші за даний товар. Замінити зараз павербанк ми не можемо, в нас фізично немає такої самої моделі на заміну, і про це ми теж спілкувались. Стосовно ремонту то він перебуває в нас кілька днів, і найближчим часом ми дамо зворотній звʼязок, про це ми теж спілкувались напередодні.

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Smartestbuy

Все працює, швидка відправка, та швидко заряджає мак, дякую

• Продавець  Smartestbuy

Доброго дня. Вдячні за Ваш відгук, обовʼязково звертайтесь ще!

• Ира Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartestbuy

Шукала щось середнє по функціоналу між зарядною станцією і павербанком. Знайшла ось цей варіант. З гаджетів що є в наявності заряджає все, і досить швидко. По якості супер.

• Продавець  Smartestbuy

Доброго дня. Вдячні за відгук, звертайтесь до нас !

• Виталий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartestbuy

Швидко заряджає. Відмінностей від заявлених на сайті не побачив, все норм. І консультант адекватний, були питання, усе пояснив.

• Продавець  Smartestbuy

Доброго вечора. Вдячні за Ваш відгук, звертайтесь до нас ще!