Відгуки покупців про Наматрацник вологонепроникний захисний Point Art AquaStop сірий 80х200 см з закритими бортами

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Great Idea. Колір: Бежевий. Розміри: 120x190

Наматрасник непоганий, але колір не відповідає фото. Бежевий виявився майже білий, з ледь тілесним відтінком.

Недоліки:
    Невідповідність кольору. Принаймні бежевий.
    • Продавець  Great Idea

Добрий день. Прикро що так сталося. Але приходять різні партіі однієї тканини і вони можуть трохи відрізнятися відтінками. Умовно кажучі - 50 відтінків бежового :(

• Евгений Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Great Idea. Колір: Сірий. Розміри: 160x200

Просто супер, за свої гроші те що треба.

Дякуємо за замовлення та відгук

• Ірина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Great Idea. Колір: Білий. Розміри: 160x190

Чудовий, охайний.

Переваги:
    Відпрвідає розмірам та фото. Щільний, гарний
    Недоліки:
    Не виявила
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Great Idea. Колір: Сірий. Розміри: 120x200

Гарний наматрацник. Це вже другий від цього виробника. Не парить, не шурхотить, не ковзає, виглядає охайно. Гумка дійсно тільки з коротких боків і по кутах, але цієї фіксації вистачає для моїх матраців 15 та 20 см товщиною, наматрацник огортає матрац знизу ще на сантиметрів 10.

Дякуємо за замовлення та відгук

• Надія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Great Idea. Колір: Коричневий. Розміри: 160x200

Є недолік і це явний обман покупця. В описі вказано що резинка уздовж периметра , а в дійсності резинка тільки з переду і ззаду . Я думаю що він не буде добре триматися з боків .Я не розумію невже дати ще два метри резинки це великі перевитрати щоб економити ? Я вибрала бо український і розчарована , могла вибрати китайський де не економлять на резинці .

Переваги:
    Наматрасник ніби гарної якості .
    Недоліки:
    Не відповідає опису . Резинка не уздовж периметра , а тільки з переду і ззаду.
    • Продавець  Great Idea

Дякуємо за відгук, та що звернули увагу на цей момент.

1. В наматрацниках із закритими бортами ми робимо стьобані борти. Стьобана тканина достатьно щільна, тому, коли ми робили його з резинкою по всьому периметру, по довших бортах тканина збиралась та це виглядало не дуже естетично. З цієї причини зараз ми робимо резинку тільки по двох сторонах. При цьому функціональність зберігається, і виглядає краще.

2. На Розетці є характеристики, які приймають участь в фільтруванні товарів для більш зручного пошуку. Для таких характеристик у Розетки є чіткій список значень. Для наматрацників є характеристика Тип кріплення і є тільки 3 варіанти: З гумкою на кутках, З гумкою уздовж периметру, Змійка. Додати свій варіант або змінити формулювання немає можливості. Це до того, що ми нікого спеціально не обманюємо. Просто є технічні обмеження. Якщо зовсім не вказувати ці характеристики, то товар мало хто знаходить і відповідно замовленнь майже немає.

Дякуємо, що купуєте укриїнське)