- Ярослав Д***Відгук від покупця. Продавець: YOM
Хороше співвідношення ціни/якості, зручний
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: YOM
Все норм. Думав трошки яскравіше буде. Але за ці гроші ок
- Денис О***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Хороший фонарик даже очень !!!доволен покупкой и не жалею что купил!!! компактный и крутойсветит ярко 3 режима есть !
- Переваги:
- держит заряд норм удобный
- Назар
Затримайте кнопку та зʼявитися четвертий режим)
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Класний ліхтарик, досить яскравий. Купував одразу в 2х продавців, для порівняння цей світить до 2,5 годин в залежності від режиму, інший світив до 40 хв максимум, замовив ще 2 короче)
- Продавець Світло Є
дякуємо за відгук, бажаємо вам мирного неба.
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Купив 3-ри ліхтарика-карабін. 1-н з них не працював, працював тільки від мережі 220. Написав продавцю про брак, так продавець попросив фото звіт і в той же день вислав заміну. Гарний сервіс, все круто. Ліхтарик прикольний. Дякую
- Переваги:
- Маленький, міцний. Пивов відкриває на ура :)
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Узяв два. Перше враження - позитивне. Усім вдалих покупок.
- Переваги:
- Поки добре служить - одні переваги.
- Недоліки:
- Коли вийде з ладу - одні недоліки.
- Ноулз Б***
его легко переделать , просто перепаять ,убрать акамулятор и будет напрямую от пвер банк , это приймущество , дно пласмасовео легко добратсья внутрь и легко потом востановить , так что если сломаетсья ,переделаю будет работать от повербанка
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
подивимось як довго буде працювати. За ці гроші - варто купити, 2-3-4 шутки, будуть в нагоді при такому руснявому сусіду.
- Переваги:
- Ціна топ! Світить - топ (за ці гроші)
- Продавець Світло Є
Максим, доброго дня! Дякуємо за відгук і похвалу, дуже раді, шо вам сподобався наш сервіс і ви залишились задоволеними:) Гарного дня і настрою!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Отличный фонарик с четырьмя режимами и очень ярким светом при таком небольшом размере.
Чтобы светил ещё ярче (4-й режим) - включите, а после, ещё раз нажмите на кнопку включения и зажмите её на пару секунд. Будет светить ещё ярче.- Переваги:
- Яркий при небольшом размере
- Продавець Світло Є
Олександр, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Класний ліхтарик! Замовляв такі на Китаї минулого року 10 шт. Один швидко "здох", але іншими вся сім'я задоволена! А тут вже й на Розетці купив 2шт. Зручний у використанні. Досить яскраво світить, має магніт, регульовану підставку. Роздав батькам, діти носять в шкільних сумках, дружина - в жіночій сумочці, а я собі взяв в машину! Рекомендую!
- Переваги:
- Яскраво світить, має магніт, регульовану підставку!
- Недоліки:
- Бувають недоліки в акумуляторах.
- Продавець Світло Є
Ярослав, вітаємо! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам подобається користуватись. Дякуємо, що вибрали наш магазин:) Гарного дня!
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Все відповідає опису товару, відмінний ліхтар за свої кошти
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Очень довольна покупкой. Фонарик действительно - суперский! Держит заряд почти 3 часа, работает в нескольких режимах. Можно на кухне крепить к холодильнику магнитом, закрепить карабином на ошейнике собаки - многофункциональный))) А еще можно на третьем режиме устроить дискотеку! Спасибо продавцу. Буду советовать друзьям.
- Переваги:
- Компактный, стильный. Наличие магнита и карабина - супер продумано!
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Хочу дописати свій відгук, на скаргу про невідповідність тех характеристик ліхтарика, продавець одразу відреагував і вислав іньший ліхтарик, який дійсно відповідає і навіть перевищує заявленні тех характеристики. Можливо так як і любого виробника, одиничні випадки не відповідності можуть трапитись. Але Продавець Світло Є, ці одиничні недоліки професійно виправляє. І ще скажу що відношення продавця до нас покупців на вищому рівні навіть у таких дрібничках. Раджу цей дуже зручний ліхтарик придбати саме у продавця Світло Є
- Переваги:
- Супер зручний , витривалий ліхтарик
- Недоліки:
- З продавцем Світло Є , недоліків не буде
- Продавець Світло Є
Олександре, дякуємо за такі приємні слова) Будемо раді творити добро разом з вами)
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Компактний потужний ліхтарик. Вистачає на кілька годин. Перевершив очікування
- Переваги:
- Малий, usb-c, є магніт, карабін, підставка
- Недоліки:
- Хотілося б довшої роботи
- Продавець Світло Є
Ваууу, круто) Нам завжди приємно коли наші ліхтарики перевершують очікування, ми в захваті від такого компліменту)
Дякуємо за гарний відгук і бажаємо світла вашій оселі)
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Покупал вместе с этим фонариком такой же фирменный RZTK. Этот понравился больше, свет ярче и приятнее. У RZTK очень холодный, режет глаз
- Переваги:
- Качество света
- Недоліки:
- Хотелось бы гарантию 2 года
- Продавець Світло Є
Віталій, вітаємо) Дякуємо за гарний відгук, раді, що наш ліхтарик вам сподобався більше. Працюємо для Перемоги!
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Фонарик оказался даже лучше чем ожидал, три режима свечения, яркость отличная. Однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Цена/качество/КПД.
- Недоліки:
- Не Выявлено.
- Смолев О***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Прикупив собі відразу дві штуки, на велосипеда. Та боюсь аби водіїв не сліпило.. світить суперово все працює , воно коштує своїх грошей, корпус метал! магніт гарний, дякую Рекомендую
- Переваги:
- Ура прекрасна штукенція!
- Недоліки:
- НЕМА
- Продавець Світло Є
Вау, дякуємо за такий яскравий відгук:) Водії вже приготувались бути уважнішими!)
Бажаємо вам приємного досвіду використання нашого ліхтарика і дякуємо, що обрали саме нас️
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Замовляю вже четвертий раз. Це найкращі ліхтарики з усіх, що я бачила. Знайома замовила інші, бренду RZTK , то вони і години не працюють, а ці 2-3 години стабільно. Рекомендую
- Переваги:
- Довго працює без підзарядки
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Спасибо продавцу - всё в порядке. Сам фонарик - штука полезная, часто выручает. Свет яркий. В экономрежиме через минуту постепенно снижает яркость и горит.. ну, может час. Это второй покупаю. Предыдущий перестал работать. Разобрал, оказалось некачественно припаян провод. Спаял, собрал, сейчас работает.
- Переваги:
- Яркий при малых габаритах. Быстро заряжается. Tipe-C.
- Недоліки:
- Не подходит для длительного освещения.
- Ноулз Б***
сылку на ютуб канал по разбору фонарика и обратной сборке
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Узяв спочатку 4, бо ціна за один маленька, а позитивних слухів про нього було багато. На всю родину, кожному по одному. Дуже гарно світить. Великий потенціал у маленької речі.
- Переваги:
- Ціна, якість, функціонал
- Недоліки:
- Немає. Взагалі.
- Продавець Світло Є
Богдан, доброго дня! Дуже вдячні за відгук і рекомендації. Раді, що вам сподобалось користуватись, вам зручно і приносить користь. Гарного вам дня!)
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Купив парочку, світять потужно, задоволений. Зручно, що є магніт, чіпляю на холодильник чи на двері. Карабін також зручно на рюкзак
- Переваги:
- Потужний, зручний, компактний
- Василь В***Відгук від покупця. Продавець: Lucky zone
Прикольні, маленькі. Світять спочатку яскраво на пів хвилини потім потихоньку слабшають. Ну десь 10хвилин максимум вистачає.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Lucky zone
Швидко прийшов. замовив три штуки. Усі працюють. Світить яскраво.
- Переваги:
- Ціна та яскраво світять.
- Недоліки:
- Поки що не знайшов.
- ВОЛОДИМИР Н***Відгук від покупця. Продавець: Lucky zone
Ціна-товар норм
- Василь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
- Продавець Світло Є
Василь, вітаємо! Дякуємо за відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!
- Лиля Б***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Купила год назад и ни разу не пожалела. Можно носить с собой, крепить в любом месте, даже читать можно
- Переваги:
- Ярко светит, быстро заряжается, супер удобно пользоваться. Очень легкий
- Продавець Світло Є
Лілія, доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук, приємно знати, що очікування наших покупців виправдовуються і є лише позитивні емоціі. Дякуємо, що обрали наш магазин і гарного дня)
- Павел Ю***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Працює чудово
- Переваги:
- Розмір, яркість
- Продавець Світло Є
Павло, вітаємо! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам подобається користуватись. Дякуємо, що вибрали наш магазин:) Гарного дня!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Швидко доставили. Все працює.
- Переваги:
- Вартість, компактний
- Недоліки:
- Поки не визначено
- Продавець Світло Є
Катерина, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
- Дзюба С***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Гарний ліхтарикяк за свої гроші
- Переваги:
- Маленький, яскравий, гарно світить
- Продавець Світло Є
Сергій, доброго дня! Дякуємо за відгук і похвалу, дуже раді, шо вам сподобався наш сервіс і ви залишились задоволеними:) Гарного дня і настрою!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Зручно в поході або в дорозі.
- Переваги:
- Малі розміри
- Продавець Світло Є
Олександр, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Дуже дякую за ліхтар та ліхтарі,я і мої батьки задовільні
- Переваги:
- Удобний
- Продавець Світло Є
Сергій, доброго дня! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам і батькам сподобалось, бажаємо приємного користування:) Гарного дня!
- Влад В***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Заказал два, на следующий день три. Доволен товаром и продавцом. Рекомендую.
- Переваги:
- Вещь.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець Світло Є
Влад, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!
- Константин Л***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Пока отлично,яркий свет,карабин хороший,на ключах немного крупноват, зато потерять сложно, магнит можно и помощнее,но то мелочи) дальше посмотрим),пока не заряжал,включал раз 5 -7 за неделю, когда разрядится-неизвестно)))
- Переваги:
- Цена очень приятная, довольно яркий, вроде качественный
- Продавець Світло Є
Констянтин, доброго дня! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам сподобалось, бажаємо приємного користування:) Гарного дня!
- Роман В***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
UPD: швидко вислали новий ліхтар, не просили вислати не робочий, вічливий чоловік. Тепер я задоволений
- Переваги:
- Оперативно зв'язалися,швидко відправили
- Недоліки:
- Добре було б,якби перевіряли перед відправкою
- Продавець Світло Є
Роман, дякуємо за приємні і гарні слова. Раді, що вам все подобається і все працює. Бажаємо приємного користування і гарного настрою:)
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Відповідає опису. Маленький. Працює!
- Переваги:
- Вищезазначені
- Продавець Світло Є
Іван, добрий день! Дякуємо, що обрали наш магазин і залишили відгук:)
- ВладиславКаВідгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Это уже четвертый подобный фонарик, который я тоже буду забывать в разных карманах и рюкзаках... Только в этой модели, кстати, я заметил новый режим - если быстро 2 раза нажать кнопку включения, то миганием будет передаваться сигнал SOS. Внезапно , без анонса) Проверил остальніе - такого нет..
- Переваги:
- функционал за такую цену просто великолепен.
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір корпусу: Чорний
Вміщується в долоню, яркий. Має три різні режими роботи. Сподобався
- Переваги:
- Карабін легко закріплюється зверху.Є магніт .