- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудові колонки, і високі і середина -чудові, а басочок мягенький вуха радіють- супер)
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Отличные колонки для ПК, чистый приятный звук. Может немного маловато бассов, но как для колонок без саба 5 , рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук та бажаємо приємного користування!
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Все подобається, звук якісний як для домашнього вжитку, виглядає стильно. Були дещо складнощі, коли паралельно підключенні через блютуз до телефону і потім перемикаєшся на провідне підключення до комп'ютера - ніби колонки не могли переналаштуватись і тому від комп'ютера звуки не йшов. Можливо я не до кінця розібралася як це перемикання правильно робити, наразі використовую в основному для комп'ютера.
- Переваги:
- Звук, вигляд, пульт, можливість переходити в сплячий режим.
- Недоліки:
- Перемикання між режимами відтворення інтуїтивно не зрозуміле, або не одразу спрацьовує.
- Артур Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Користуюсь вже 4-й рік, дуже задоволений, але тоді був інший прайс, але вони варті і поточної ціни.
- Переваги:
- Низів вистачає, середина гарна, високі як і скрізь гарні. Що круто що можна підключити будь яким інтерфейсом, що по оптиці, що по 3.5, що по блютузу. Рекомендую!
- Недоліки:
- Не виявив
- АлексВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Збалантосваний звук, гарний вигляд. Але є суттевий недолік - фонові шуми чутно при нульовій гучності десь з одного метра, що неприйнятно для використання з компьютером. На максимальній гучності, буз сигналу, шум чутно метрів з трьох. Я брав колонки для телевізора, тому в моєму випадку це не критично. Але проблема є.
- Алекс
Для порівняння в мене є Edifier R1280DBs. Там щоб почути фоновий шум на нульовій гучності треба притулити вухо прямо до твітеру.
- Андрій Ч***
Маю старенькі колонки цього ж бренду, то вони також фонять від самого часу покупки. Якщо екран сигнального кабелю заземлити, то фон майже зникає.
- Тимофей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Колонки понравились, правда басса мне не хватило, но внешняя звуковая карта thx spatial audio решила эту проблему. Эти колонки для тех, кто не может слушать колонки за 500 гривен, но и 10к на hi-fi настолки у него нет...
- Артур Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Отличные колонки, я бы назвал их студийными мониторами. Очень чистый звук, ничего не рыпит, довольно мощные на свои размеры и к ним сабвуфер и не нужен.
- Переваги:
- Дизайн, качество материалов, качество звучания.
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Виталий Ю***
Тут врятли будет студийный звук но можно сказать не плохие компьютерные колонки