Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Дата кабель USB 3в1 Magnet only charge ColorWay (m434714)

Оцінка користувачів 3.17/5
на основі 51 відгук
  • Сергей Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

розетка просто "супер" продавець.продали кабель у неробочому стані,а коли приніс на повернення ще 35грн відмовляються повертати,сказали ну ви ж за доставку неробочого кабелю оплатили?!правила цікаві у вас.чому я повинен оплачувати доставку,коли товар прийшов у неробочому вигляді і я його повертаю?!жахливий сервіс

Переваги:

Доброго дня! Нам дуже прикро, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. На кабелі поширюються гарантія 12 місяців, ви можете звернутись по гарантії.

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Рекомендую. Контролювати обережне поводження та використання.

Переваги:
    швидка та довготривала зарядка завдяки якісно скомпонованим передаточним матеріалам кабелю
    Недоліки:
    хрпка магнітна обечайка додатка для гнізда. Не витримує випадкового падіння з висоти 50 см

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Олег М***

Зламався через місяць!

Доброго дня, Олег! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
      Гарантія на кабелі складає 12 місяців.

• Александр C***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Універсальний пристрій. Зручно для авто - швидке від'єднання адаптера. Але швидкість зарядки не дуже.

Переваги:
    Виробник та ціна

Олександр, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Замовив 2 набори. З коробки не працював один lighting. Через півтора тижня перестав працювати usb-c. Довелося оформлювати повернення, не маю бажання чекати доки перестануть працювати останні конектори

Переваги:
    Зручність у використанні
    Недоліки:
    Велика ймовірність браку
    Як на мене, то сильно яскравий світлодіод
  • Оксана Ф***

За свої гроші - топ.
    Відправила мамі, сама перед тим протестувавши.
    Всі адаптери працюють і сумісні з пристроями для цих адаптерів, провод наче міцний (покаже час, але на данний момент нарікань не маю). Єдиний мінус, як на мене, - напрочуд яскрава світлова індикація, але то вже особисте враження.
    Мамі сподобалось, користується, за її словами - зручно.

Переваги:
    - адаптери працюють і сумісні
    - провод здався якісним
    Недоліки:
    - яскрава індикація
  • Оксана Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Придбала, приїхало швидко досить.
    Перевірила прямо у відділенні - комплектація повна.
    Перевірила чи працює - працюють всі адаптери.

Переваги:
    Швидко приїхав товар, працює як заявлено.
  • Валентин Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Не самый плохой зарядник но хрустальный

Переваги:
    Дешёвый набор за свои деньги
    Недоліки:
    Очень быстро провод погнулся.
  • Дмитрий Д***

выброшенные деньги

Переваги:
    хлам
    Недоліки:
    развалился через неделю
  • Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Сам провід працює. Голівки microUSB і typeC неробочі. Перевірили з кількома пристроями, проводами і голівками.

Переваги:
    Дешевий
    Недоліки:
    Голівки неробочі
    • Олена

Як справи? Повернули?

• Людмила М***

Так, прийняли без жодних питань.

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Наверное считала себя особенной, ни разу не было проблем ни с доставкой, ни с работой техники и устройств, купленных на Розетке... Но кабель абсолютно не рабочий, горит только индикатор, ни зарядка, ни передача данных на разных телефонах - не работают. И гарантийного талона нет.. Выброшенные деньги

Переваги:
    Функционал наверное
    Недоліки:
    Не работает

• ксения
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

за 7 годин на зарядці рівень заряду батареї змінився аж на.... 20%. Тобто для повного заряду необхідно 35 годин. Цілих 35 годин біля розетки, Карл!!!!! Спочатку думала, що проблема в телефоні, але ж інші 3 телефони і два планшети теж не заряджає :(((((((((((((

Переваги:
    могли бути
    Недоліки:
    не виконує свої функції
  • Стас Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Сподобалась мультифункціональність подовжувача,на вигляд якісна річ

Переваги:
    Мультифункціональність
    Недоліки:
    Зберігання штекерів,що не використовуються.Куди їх подіти? В такій якісті виробник мав би подумати про це

Доброго дня, Стас! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!

• Константин Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Первый нам подарили. Еще две штуки купили сами. Слабый ток, но удобны в использовании.

• Дарина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Очень удобен в использовании. Но иногда выпадают зарядные штекеры из телефона. 20й день использования, а шнур уже отходит и пропадает сигнал передачи.
    Первые дни заряжал достаточно быстро, а тем как он сейчас мигает - батарею доведёт до "безумия".

Переваги:
    Удобно и быстро
    Недоліки:
    Плохо качество товара
  • Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Не світиться, але то таке, не основна функція і мені не залежало. Покористувався я ним - тиждень і плаг lightning перестав працювати

Переваги:
    Зручно переключатись між девайсами які заряджаються
    Плаг міцно сидить
    Недоліки:
    Перестав працювати один з планів приблизно через тиждень активного користування
    • Експерт R***

Добрий день! Зверніться, будь ласка, у сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

Доброго дня, Юрій! Нам прикро за дану ситуацію. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії. Дякуюмо!

• Бойко О***

Використовував лише для зарядки

Недоліки:
    Занадто яскравий індикатор - я спеціально витягував провід, щоб він не світив вночі
  • Ребраков Е***

1 (micro usb) из 3 насадок не работает

Переваги:
    Хороший магнит
    Недоліки:
    Бракованная насадка

Добрый день, Евгений! Нам жаль за сложившуюся ситуацию. Для решения проблемы обратитесь, пожалуйста, по гарантии. Спасибо!

• Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Все работает. Единственное - это мелкие насадки, тут так сказать не прощелкать нужно. В целом покупка оправдала себя.

Переваги:
    светится, 3 насадки
    Недоліки:

Добрый день, Алексей! Благодарим за выбор продукции ColorWay и за высокую оценку. Пользуйтесь с удовольствием!

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

заряжает хорошо, пока работает, пользуюсь чуть больше месяца.

Переваги:
    под любой разъем
    Недоліки:

Добрый день, Марина! Счастливы получать отзывы от довольных клиентов. Пользуйтесь с удовольствием!

• Людвинский А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Купил 2, один перестал заряжать через месяц, второй перестал работать ещё двумя неделями позже. Горят похоже сами вставочки в телефон. Деньги на ветер.

Переваги:
    Идея хорошая
    Недоліки:
    Работает месяц - полтора
    • Експерт R***

Добрый день, Андрей Нам очень жаль за сложившуюся ситуацию. Для решения проблемы обратитесь, пожалуйста, по гарантии. Спасибо за понимание!

• Микола М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Придбав 2 кабелі. На коробці напис "Быстрая синхронизация и подключение".
    По факту кабелі ЛИШЕ ДЛЯ ЗАРЯДЖАННЯ. Синхронізація тільки на коробці.
    Жоден з кабелів і роз"ємів не підключив телефони до компу (Lightning + MicroUSB + Type-C).
    Перевірено на домашніх Нокіа 5.4, 2.3, 730, 808, n8, айфон 6с, блекберрі паспорт. Думаю що цього достатньо для висновку, що кабель тільки для зарядки.
    всі телефони нормально підключаються до компу іншими ДЕШЕВШИМИ кабелями.

Переваги:
    симпатичний. всі переходники працюють. кабель в тканевій обплітці. постійно підсвічений синім діодом, не залежно від підключення його до телефону..
    Недоліки:
    НЕДОКАБЕЛЬ. лише для зарядки акумулятора !!!! В описі товару відсутній цей малозначущий факт
  • Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Задоволений вибором даного кабелю. В комплекті йде 3 насадки магнітні, легко кріпляться та міцно тримаються . Проблем стосовно роботи кабелю не виникло.

Переваги:
    для всіх гаджетів
    Недоліки:

Доброго дня, Роман! Щасливі отримувати відгуки від задоволених клієнтів!

• Дмитрий В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

быстро доставили, протестил кабель на 3х устройствах все работает, заряд идет. Насадки крепенько держатся, главное не потерять.

Переваги:
    3 насадки
    Недоліки:

Добрый день, Дмитрий! Благодарим за отзыв и за выбор продукции ColorWay! Пользуйтесь с удовольствием!

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Магнит крепко держит, не искрится. Хороший кабель.

Переваги:
    3 в 1 , светится, прочный шнур

Добрый день, Олег! Благодарим за отзыв! Пользуйтесь с удовольствием

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Хороший кабель. Плохо что нет быстрой зарядки, но он для этого не предназначен. Свои функции выполняет полностью.
    Пока доволен, а дальше время покажет

Добрый день, Андрей! Благодарим, Вас что поделились отзывом. Приятного пользования!

• Nazar K***

Провод поганий....!!!

• Олена З***
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

В описании уверяют что провод высококачественный. Таким он и был пока на второй месяц не начал отходить. Использовала стационарно из-за неудобств с магнитом, в месте где начал отходить провод, он ни когда не заламывался и нет мех.повреждений.
    Обратилась в поддержку Розетки и ничего путнего с этого не вышло. Возврат в течении 14-ти дней. В списке сервисных центров этого производителя нет и решения проблемы тоже нет.
    Деньги на ветер.
    Из-за этой ситуации, не рекомендую покупать данный провод и товар этой категории от данного производителя!

Переваги:
    удобен для быстрой зарядки, универсален из-за сменных разъемов
    Недоліки:
    не возможно использовать на ходу и в кармане-магнит не фиксируется достаточно. Через два месяца бережного использования начал отходить
  • оля Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Брала две зарядки потому как большая семья, и очередь на зарядку телефонов, и постоянное дерганье штекеров поднадаела. На первый вид симпатично и удобно. Потом начались проблемы, заряд сравнительно с обычным проводом очень медленная, один из проводов перестал подсвечиватся, наверное на вторые сутки. Сегодня 15 день как я забрала заказ обнаружила поломался пополам магнит на штекере. Не советую.

Переваги:
    Выглядит симпатично.
    Недоліки:
    Самый большой медленная зарядка, сравнительно с ета зарядка за ночь заредила телефон 68-70%
    • Эксперт R***

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Пользуюсь 3 месяца проблем нет!

Переваги:
    Обычный кабель,крепкий,мягкий.
    Недоліки:
    Нету быстрой зарядки!
  • Алексей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Коробку с чеком выкинул в надежде что не будет бракованным но розетка как всегда подвела

Недоліки:
    Не работает световой индикатор
  • Олена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Кабель не поганний, звичайний кабель нічого особливого мінусом є те що не підтримує швидкої зарядки.

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

задуман хорошо, на деле насадки очень мелкие и легко теряются

Переваги:
    пока работают
    Недоліки:
    магнитное крепление насадок ненадежно, часто насадка остается внутри смартфона когла шнур извлекается
  • Татьяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

У нас всё отлично. Работает уже два месяца. Особенно удобно для детей

Переваги:
    Эластичный шнур. Удобство подключения
      Представитель поставщика

Добрый день, Татьяна! Благодарим за выбор продукции ColorWay! Приятного пользования!

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний

Через две недели перестал работать((((

• Витек

Вернуть успели?