Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Жіночий рюкзак роллтоп шкільний міський для ноутбука студентів дівчинки подорожей ручна поклажа водонепроникний місткий молодіжний спортивний великий rolltop туристичний стильний Бежевий 73197

Оцінка користувачів 5/5
  • Віктор

Чудовий рюкзак!

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку рюкзака. Раді, що модель вам сподобалася та виправдала очікування. Впевнені, що він буде зручним у щоденному використанні й подорожах. Користуйтеся із задоволенням і звертайтеся знову за потрібними товарами.

• Оксана В***

Рюкзак ТОП

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку рюкзака! Раді, що модель вам сподобалася й виправдала очікування. Вона й справді зручна для щоденного використання та подорожей. Нехай рюкзак довго служить, тішить практичністю та стилем і супроводжує у всіх ваших поїздках.

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Бежевий

Дуже гарний,місткий,зручний рюкзак.Дякую ношу с задоволенням.

Переваги:
    Міський,гарний вигляд,зручний
    Недоліки:
    Нєма
    • Продавець  opsale

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Бежевий

Рюкзак — мамин супергерой! Вміщає все: серветки, перекуси, пляшечку, і ще місце для «про всяк випадок». Зручний, легкий, руки вільні — мама щаслива, спина теж Стильний бонус: виглядає круто навіть з візочком. Рекомендую всім мамам, які хочуть порядок у хаосі

• Продавець  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Галина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Бежевий

рюкзак-, колір, фактура, стиль, об'єм-все супер!! продавець також -швидко та оперативно:)

Переваги:
    Все

• Тарас Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Бежевий

Для подорожей з дитиною підходить ідеально. В рюкзак можна покласти дуже багато речей, і при цьому руки залишаються вільними))))

Переваги:
    Дуже місткий та стильний
    • Продавець  opsale

• Яна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Бежевий

Чудовий наплічник, якісь гарна, дуже вмісткий. Першу подорож пройшов на "Ура!"

Переваги:
    Вмісткий
    Недоліки:
    Було б добре ущільнити спинку
    • Продавець  opsale

• Елизавета К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Бежевий

Місце більше ніж вдосталь є бокова кишеня для води, є невелика зовнішня на блискавці поміщається туди павер на 10000 від сяомі, всередині величезне відділення і є відділення під ноутбук і ще невелике від дрібнички.

Сам пошив гарної якості

Переваги:
    Ціна, розмір
    Недоліки:
    не знаю
    • Продавець  opsale

• Вікторія М***

Місткий, зручний.

• Продавець  opsale

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Олександра Ж***

• Відповідність фото

Все чудово, рюкзак підійшов.

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Бежевий

Чудовий рюкзак. Гарна якість, колір, місце для ноутбука, дуже вмісткий і водночас гарний. Дуже задоволена покупкою

• Юрій Г***

• Відповідність фото

Відмінний рюкзак дружині підійшов дуже добре, вона не великого зросту. Ноутбук поміщається. Багато різних кишень і відділень. Для повсякденного життя і носіння в місті саме те.

• Ірина Г***

• Відповідність фото

Ну ролтоп це ролтоп) Місця море, якісний, багато кишень. Для мене цього достатньо)

• Ярина В***

• Відповідність фото

Чудовий рюкзак. Колір, як на фото. Місткий, зручна кишеня для ноута. З кожним днем подобається мені все більше)

Переваги:
    Хороший якісний рюкзак

• Анастасія Л***

• Відповідність фото

Чудовий рюкзак, гарний приємний колір та матеріал. Місця багато, всі мої речі поміщаются. Дуже зручно бо доволі часто їжджу за місто і в маленький мій рюкзак майже нічого не поміщалось, а з цим можна побільше всього взяти особливо коли поруч немає магазину)

Переваги:
    Багато поміщається, міцні лямки
    • Відповідність вказаним розмірам