- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Після logitech g102 це золото
- Переваги:
- Сенсор, заряд, вага
- Недоліки:
- Євгеній Д***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Чорний
Хорошая мышка, но напишу отзыв не как пишут боты, а от себя. Мышка классная, но в сравнении с superlight она меньше, при чем ощутимо. Легкая, с хорошим сенсором, за 3 месяца ни разу не сорвал. Колесико так же хорошо работает без проблем. Зарядку держит хорошо, несколько дней без подзарядки. В целом хорошая мышь, подойдет под любой хват, но для меня маленькая, хотелось бы чуть больше.
- Переваги:
- Вес, сенсор, батарея, удобство в использовании
- Недоліки:
- Глобальных нет
- ВолощукВідгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Купив
Робе файно
Заряд тримаєтся довго- Переваги:
- Довго тримаєтся без підзарядки
- Ахад А***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Чудова мишка, сенсор просто бомба.
Але є і мінуси, присутній лофт, більше ніяких мінусів поки не побачив- Переваги:
- Сенсор
- Недоліки:
- Лофт
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Це просто жах, мишка вже з коробки просто не працює. За перші 30 хвилин я вже помітив те, що сенсор відмовляє при швидких рухах руки. Я надіявся, що це лишень анлак, бо певний період опісля вона почала дійсно працювати нормально, проте через ще деякий час вона знов почала глючити, причому тепер повністю припиняючи роботу. В житті більше не куплю китайський бренд-мотлох.
- Недоліки:
- сенсор НЕ працює правильно
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Пришла мышка на розетку забераю открываю а мне пришла не x3 а r1 позвонил менеджеру компенсация 300 круто
- Недоліки:
- все
- Даніель К***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Чорний
Класна мишка
- Переваги:
- Легка ,зручна
- Кирило Т***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Пришла не х3 а пришла r1 помятая коробка
- Недоліки:
- Пришла не та мышка помятая коробка
- БогданВідгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Приїхала не та модель
- Матвій З***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Я в мінусі на 600+- грн платив за одне а получив друге. Шей немає флешкі шоб грати без провода. Я максимально не задоволений!
- Недоліки:
- Прийшла не та модель мишки навіть не весь комплект цієї яка прийшла, продавець не відповідає!я
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Отличная мышь за свою цену. Собрана хорошо, пластик приятный, ничего не скрипит не трещит.Очень легкая, клики и боковые кнопки хорошие. Батарею держит неплохо, заряжается буквально за 20 минут. Из минусов плохой софт(приложение)
- Переваги:
- Сборка, цена, скорость зарядки
- Недоліки:
- Приложение
- НазарВідгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Гарна за свою ціну мишка.
- Переваги:
- Вага, якість збірки, зрозуміле програмне забезпечення.
- Недоліки:
- Гріпси (наклейки) на мій погляд не надають ніякої зручності, а лише роблять мишку більш слизькою.
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Чорний
Покупал мышку себе в пользование, в целом был доволен использованием, однако спустя 7 месяцев дабл клик появился страшнейший, из-за этого буду заказывать новую мышку (не рекомендую к покупке за полную цену, в целом можно взять по скидке если сильно горят сроки) сейчас есть варианты получше за те-же 2к, если доплатить тысячу можно купить r5 ultra которая гораздо вкусней по начинке
- Переваги:
- Мышь легкая, сенсор нормальный, держит долго
- Недоліки:
- Прошло всего 7 месяцев, мышь стала дабл кликать страшнейшим образом, прийдется заказывать новую, не рекомендую к покупке именно по этой причине
- Кирилл Д***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Мышке 4 месяца начала срывать сенсор и отключаться в некоторых играх
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Упаковка товара максимально убогая, когда получил мышку коробка была порвана и мятая, мышка внутри пришла распакованной, все пакетики разорваны про какие либо пломбы речи даже не идёт, они отсутствуют, подозреваю что мышка пришла Б/У или после возврата другого покупателя, но это еще пол беды. Через каждых 10-30 минут теряет связь и 2-5 сек дергается курсор - бесит просто ужас, эта проблема как с подключением через провод так и без. Программа для мышки максимально кривая и без перевода, некорректно показывает уровень заряда мышки, у меня всегда показывает 100% даже когда мышка разряжена. Мой вердикт - может мне капец как не повезло и прислали Б/У товар после возврата или эта мышка по дефолту такая кривая. Не рекомендую данную мышку, деньги на ветер.
- Переваги:
- Лёгкая и хорошо лежит в руке.
- Недоліки:
- С интервалом в 10-30 минут бывают задержки и подёргивания, некорректная работа программы.
- Кирилл Б***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Чорний
Хорошая мышка,легкая,хороший сенсор
- Переваги:
- Сенсор,вес,цена,удобный софт
- Леонид М***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Мишка чудова. Все прийшло вчасно
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Чорний
Мишка наче й не погана, але стан пакування залишає бажати кращого...
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не рекомендую замовляти по передплаті у цього продавця
- Олексій
В мене е один вопрос, чому в тебе дротова мишка коли продають бездротову ?
- Олег
А як на вашу думку її заряджати?
- Марк К***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Мишка супер!
Але коробка прийшла з диркою посередині коробки хотя упакування нової пошти ціле- Переваги:
- Дуже зручна 26000DPI
- Недоліки:
- Коробка прийшла в поганому стані(Але з мишкою все гаразд)
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Мишка супер. Рекомендую
- Софія В***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Чорний
Пакування просто жах. Прийшло, ніби собаками погризене. Брала на подарунок, соромно було дарувати
- Давид Ш***
А може справді так і є?, інші не жаліються
- Софія В***
Ну, можливо, це саме мені так "пощастило", що моєю посилкою на Новій пошті пограли у футбол. Продавець, в свою чергу, мав хоча б в коробку запакувати техніку, а не в пакет
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Гарна миша, гарний магазин.
- Томаш К***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Чорний
дуже класна мишка від компанії яка набирає популярності серед кіберспортсменів, мишка легка, має декілька рівнів DPI, разом з мишкою йде зарядне, наліпки на мишку, мануал.
- Переваги:
- Легка, хороша батарея, якісні матеаріали, ергономічна
- Недоліки:
- Зверніть увагу що клацає мишка голосно, для когось це може бути недоліком
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Мишка гуд
- Лев Ч***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Мишка топ
- Кірил Ш***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Мышка хорошая, нареканий нет
- Переваги:
- Приятная, удобная
- Андрій Я***Відгук від покупця. Продавець: ByteCraft Peripherals. Колір: Білий
Мишка Attack Shark X3 просто чудова! Реагує швидко, зручна у використанні, кнопки натискаються плавно. Ідеальний вибір для ігор, працює на вищому рівні.
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: NewMart. Колір: Білий
Файно є
- Нікіта Л***Відгук від покупця. Продавець: Panovision Shop. Колір: Білий
якщо чесно то я в***** купив мишку 2 місяца назад сьогодні прокидаюсь а мишка дабл кликає, а якщо не дабл кликає то просто по 2-3 раза сама жме, не рекомендую я буду повертати гроші
- Переваги:
- Недоліки:
- Нереальний даблклик
- КирилВідгук від покупця. Продавець: HeadCat. Колір: Червоний
все отлично, как и всегда
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: BtDeal. Колір: Білий
спочатку прийшла бракована мишка (проблема з ЛКМ була), але продавець запропонував обмін на таку ж, друга чудова, 0 нарікань, коробка всередині у обох була порвана, але мишка функціонує належним чином, без подряпин\будь-яких зовнішніх дефектів. Головне: не бійтеся звертатися до продавця якщо з товаром щось не так.
- Переваги:
- мишка функціонує без нарікань не перший день
- Недоліки:
- надірвана коробка в середині (продавець запевнив, що це часто у китайці)
- Лілія О***Відгук від покупця. Продавець: ClickCore. Колір: Білий
Те, що очікували
- Денис А***Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Фіолетовий
Працює хорошо нічого не скрипить сенс не зриває
- Переваги:
- Сенс і зборка
- Недоліки:
- Нема поки
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: ClickCore. Колір: Білий
не покупайте
- Переваги:
- Не працюють нормально бокові кнопки та режим 2.4 hz
- Недоліки:
- Не працюють нормально бокові кнопки
- Єгор Г***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Білий
Мишка імба, дуже легка, швидко реагує, софт с офіцц сайта для налаштування є, короче за свої гроші краще не буде
- Переваги:
- Та имба
- Сергей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Колір: Білий
Купував 4 березня, через місяць зламався донг 2.4 тепер тільки через блютуз підключеня
- Переваги:
- Недоліки:
- Зламалась через місяць
- Продавець Smart click
Доброго дня!
Щиро дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже прикро чути, що у вас виникли труднощі під час користування пристроєм. Наш представник обов’язково зв’яжеться з вами, щоб допомогти налаштувати пристрій та вирішити проблему.
З повагою,
команда Smart сlick - Продавець Smart click
Доброго дня.
Шановний клієнте, наш представник зв’язався з вами після вашого відгуку та запропонував відправити мишку на діагностику.
Після перевірки в нашому сервісному центрі заявлений дефект не підтвердився — мишка та донгл працюють належним чином.
З повагою,
команда Smart Click