Прийшла клавіатура в відкритій коробці, но комплектація ніби уся на місці, на почті поклацав, ніби то усе добре, звук хороший і тд. Прийшов додому, через деякий час користування замітив що клавіатура ніби перекошена, при нажжаті на праву нижню частину клавіатури вона провисає, почитав в інтернеті, схоже на перекос корпуса. В відгуках нічого про щось подібне не бачив, тому рахую що можливо таке і як і за сторни браку, так і зі сторни можливо почти щось не так. Також хотів би підмітити що самі букви на клавіатурі не світяться, но про це я знав перед покупкою. Сама по собі клавіатура дуже хороша, дуже приємна, звук чудовий, як би не скошений деффект лишив би 5 зірок.
Поновлення: повернув клавіатуру, продавець поміняв, дефекту нема. Клавіатура чудова, усе 5 зірок
Очень хорошая клавиатура. Приехала целая, не помятая. Качество супер, звук отличный. Подсветка яркая и приятная.
Клавіатура супер кремовий тайпінг швидкий отклік клавіш всім РЕКОМЕНДУЮ
Дякую, все супер:)
Задоволені дякую.
Хорошая миниатюрная клавиатура, покупала в подарок. Из плюсов тихое и приятное нажатие и быстрый отклик клавиш. Менеджер магазина связался со мной в считаные минуты хотя заказ оформила достаточно поздним вечером. Работает без провода с максимальной яркостью подсветки около 18часов, на минимальном уровне заряда подсветка выключается, так же можно настроить индикатор зарядки чтоб он не мигал. За неделю использования недостатков не заметила
Качество сборки , отклик, расслабленная кисть и пальцы, количество вариантов подсветки, звук при нажатии. Тот случай когда качество продукта мотивирует тебя пользоваться им. Как топовый велосипед который сам тебя катит. Не ожидал прямо такого эффекта. Рекомендую именно на этих свичах.
Все добре, єдине що помітив, що якщо клавіатура далеко від радіоканала, то починає лагати, хоча компʼютер стоїть на підлозі
Хорошая клавиатура, лучшая в своем сегменте. Магазин отличный, быстро отправили товар
Очень хорошая клавиатура. Приехала целая нигде не помятая. Качество отличное, звук просто шикарен. От пробела я вообще в восторге. Подсветка яркая и приятная.
Компактна, зручна, ідеально підходить і для ігор, і для роботи. Клавіші натискаються чітко, підсвітка – космос, можна налаштувати під настрій.
Чудова клавіатура , швидка відправка
Клавіатура хорошої якості, все працює та наявні усі комплектуючі, дуже швидка доставка. Упакування хороше, коробка не пошкоджена. Також хороша якість обслуговування, всім задоволена!
Как и у многих коробка была мятая, но это никак не повлияло на ее содержимое. Прекрасная клавиатура, остался доволен.
Крім трохи пом'ятої коробки все супер
Дуже кайфова клавіатура, мед для вух
Замовляла на подарунок, оцінили
Клавіатура дуже сподобалась
Все супер
Клавіатура супер, єдине, що, то це погнута коробка
Все супер, окрім погнутої коробки. Чи це на пошті так чи це у продавця вона така була, не знаю. А так все супер працює!
Найкраща клавіатура яка в мене була. Звук, якість та немає китайських ієрогліфів що теж є великим плюсом
Клавіатура прийшла в чудовому стані, звук клавіш неймовірний, підсвітка також чудова та дуже яскрава
Якість: приємна на дотик свічі 10/10
Кольори: насичені дуже багато режимів підсвітки 10/10
Комплектація: додаткові свічі LEOBOG REAPER, ін…
Відпралення в мить, ввічливий продавець ,солодкий подарунок , рекомендую)
Клавіатура чудова, без зауважень. Насправді значно тихіше клацає ніж кажуть за механіку.
Клавіатура оснащена свитчами LEOBOG REAPER, які забезпечують приємний тактильний відгук і звук під час натискання. До комплекту входять 4 додаткові свитчі, що дозволяє користувачеві з легкістю замінювати їх за потреби, пулер для кейкапів та свічів, та інше.
З плюсів є система ПО, що надає індивідуальності в плані підсвічування та розширює функціональні можливості, наприклад, макросив.
з незначних мінусів на кейкапах лише англійська розкладка, але можна замінити кейкапи та все
Клавіатура дуже хороша за свою ціну і доставка зайняла 1 день на новій пошті
10/10
Дуже приємний звук, приємні на дотик кейкапи, багато функцій та видів підсвітки
По комплектації:Все також на найвищому рівні(4 свіча Leobog Reaper, пулер для кейкапів та свічів, та інше)
Ввічливий продавець та дуже швидка відправка-доставка товару
10/10
Якість: приємна на дотик свічі 10/10
Кольори: насичені дуже багато режимів підсвітки 10/10
Комплектація: додаткові свічі LEOBOG REAPER, ін…
Підведемо підсумки: Відпралення в мить, ввічливий продавець ,солодкий подарунок , рекомендую)