Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Шовковиста шапочка для захисту волосся, багаторазовий атласний капелюшок для сну, ванної кімнати, чорний

Оцінка користувачів 4.23/5
  • Вероника Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Bruja

Ткань мягкая, лёгкая. Резинка хорошо тянется. Положили в подарок капсулу для волос

• Наталія Г***

Задоволена покупкою на 100%
    Шапочка гарної якості , і дуже зручна у використанні . Протестувала на протязі місяця тоді вирішила написати відгук !
    Окреме дякую продавцю за консультацію і допомогу у виборі !

Переваги:
    Комфортно у використанні
  • Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Bruja

Шапочка підійшлв чудово, не спадає після сну.
    Перед використанням випрала, слідів ніяких не лишає.
    Після сну завдяки ній кучері дійсно не розпушені, а ще й враховуючи невисоку ціну, то взагалі дуже задоволена)

Переваги:
    Швидка й безкоштовна відправка, виконує свою задачу на всі 100
    • Продавець  Bruja

Щира подяка вам за такий розгорнутий відгук, дуже втішно, що вам усе сподобалось, стараємось для вас!

• Валерія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Bruja

Дуже дуже крута шапочка, за таку ціну я нічого крутого не очікувала і дуже дуже приємно здивована, вона класна, не електрезується, дихаюча, волосся зібране, дуже зручно спати, дуже рекомендую і щей продавець дуже дуже приємний, дякую велике

Переваги:
    Дихаючий матеріал, чудовий продавець
    • Продавець  Bruja

Дякуємо вам! Дуже приємно, що вам сподобалась і особливо дякуємо за відгук!

• Ілля Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Bruja

Имба шапочка у меня волоси оч длиние спать с ними невозможно вечно на голове тяжесть ощушается и когда хочешь повернутся набок волоси которие у меня под спиной дергают за голову больно а в етой шапочке облегчение по голове ибо вес волос не ощушается на голове

Недоліки:
    Предупредить надо било про маску для волос ибо я роздавил рукам и не понял что ето а ну ище постирать хорошо надо перед использиванием
  • Юрків Н***

Мені дуже подобається. Результатом задоволена

Переваги:
    Дуже зрчно в ній спати, волосся менше пушиться і не електризується
  • Сергій В***

Швидка доставка. Дружині сподобалась

• Продавець  Bruja

Щиро дякуємо за відгук, тішимось, що вам все підійшло.

• Альона
    Відгук від покупця. Продавець: Bruja

Якісна шапочка, все дуже гарно запаковано, в подарунок поклали капсулу для волосся. Дякую

• Галина Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Bruja

Загалом дякую продавцю за приємне спілкування, гарне пакування і дякую за приємний комплімент

Переваги:
    Шапочка мʼяка, приємна на дотик, зручно вдягати, підійшла по розміру.
    • Продавець  Bruja

Дякуємо за відгук, раді що вам все підійшло, приємного користування

• Євген Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Bruja

В цілому ок, але є один недолік -- шапочка залишає сліди чорної фарби на постільній білизні

• Продавець  Bruja

Вироби з поліестеру добре вбирають фарбу під час виготовлення і не линяють після прання. Перед використанням шапочки її обовʼязково слід попрати, краще це зробити вручну, при 30-40 градусах з рідким пральним засобом і потім гарно виполокати до прозорості води. Дану рекомендацію додаємо в опис продукту

• Наталія А***

Маленька шапочка
    Не така вістка, як на фото

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Bruja

Якщо в ньому спати, то краще на чорній білизні. То му що воно залишило чорні плями на білій наволочці

Переваги:
    Гарно тримається на голові
    Недоліки:
    Навіть після кількох прань линяє
  • Габріелла А***
    Відгук від покупця. Продавець: Bruja

Не тримається до ранку на голові.

• Продавець  Bruja

Дякуємо, що поділились вашим досвідом користування шапочкою. Прикро, що ваша оцінка в 1 бал була характеристикою лише досвідом того, що шапочка не трималась на голові до ранку, оскільки це залежить від багатьох факторів - діаметру шапочки і голови, також поведінки тіла під час сну. Загалом під час сну також рекомендовано уникати перетискань та надмірних стистань на тілі. Також рекомендуємо уточняти чи звертати увагу на діаметр шапочки, якщо важливим критерієм є найбільш підходящий розмір (в нас шапочки діаметром 30 см).