Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Ультраконцентрований кондиціонер Sano Maxima Musk для білизни, 1 л (7290102992850)

Оцінка користувачів 4.56/5
  • Лариса С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Купую пом якшувачі цієї компанії виключно ради запаху .
    В цей раз прийшов дуже густий , а це значить , що він зберігався при неправильній температурі, можливо взимку перемерз.

Дякуємо за ваш відгук та довіру до пом’якшувачів Sano
      Нам дуже приємно, що ви обираєте продукцію бренду саме за аромат. Щодо консистенції — суперконцентровані пом’якшувачі можуть мати більш густу текстуру, однак ми також розуміємо ваше занепокоєння. Дякуємо, що звернули на це увагу та поділилися своїм досвідом.

• Олександра Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Рідко коли пишу відгуки, а тут прям хотілось поділиться. Засіб реально працює. Всі речі, рушники мякенькі запах не дратує, ненавʼязливий

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що засіб справді виправдав ваші очікування. Раді, що м’якість речей і делікатний аромат вам сподобалися. Нехай кожне прання приносить задоволення!

• Наталия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Найкращий помʼякшувач для тканин! Дійсно, після використання- одяг як новий. Рекомендую!

• Тетяна Б***

Хороший запах,довго тримається

Добрий день.
      Дякую за чудовий відгук. Дуже раді, що Вам сподобався суперконцентрований пом’якшувач. Приємного користування)

• Алина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Запах супер . Білизна пахне довго.

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Раді, що аромат і результат вам сподобалися. Бажаємо приємного використання)

• Ірина К***

Запах обалденный

Переваги:
    Запах, цена
  • Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Чистота та Догляд. Об'єм 1 шт: 1 л

Користуюсь постійно. Запах подобається, речі після засобу не розлазаться.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    ціна
  • Щербина И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

отличный кондей для тех кто любит ароматизировать одежду при стирке))Аромат цветов)ненавязчивый и приятный) В акцию всегда стараюсь взять)

Переваги:
    Цена/качество
    Недоліки:
    на розетке кусается цена без акции

Дякуємо за гарний відгук!

• Щербина И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Неплохой израильский кондиционер в категории цена/качество - особенно при условии скидки. Тонкий цветочный аромат и достаточное смягчение (есть лучше смягчающие кондиционеры но есть и хуже). К покупке могу рекомендовать. Тем, кто предпочитает чтобы белье после стирки не пахло вообще- стоит поискать что-то другое)

Переваги:
    Цена/качество
  • Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Лучший из всего, что представлено на рынке! Пользуюсь только им больше 10 лет!

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Цена
  • Валентина П***
  • Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Запах ужасный и к моему сожалению насыщенный. Имела неосторожность не понюхать перед тем как добавить к стирке)) а порции я никогда не жалею. Короче обязательно тестить запах перед покупкой. Аромат напоминает бабушек….

Переваги:
    Цена, стойкость запаха
    Недоліки:
    Ужасный запах)₽
  • винер м***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Очень жидкий как вода,если заливать сначала стирки, то вместе с порошком смывается, нужно добавлять или в конце стирки или дополнительно пользоваться функцией полоскания и тогда наливать

Переваги:
    Приятный аромат
    Недоліки:
    Жидкий
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

приятный мускусный аромат, не едкий. Ополаскиватели сано почти как дорогие парфюмы! рекомендую попробовать каждый!

Переваги:
    очень приятный аромат, один из любимых в линейке ополаскивателей сано
  • Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
    Переваги:
    Концентрированный .Стойкий
  • Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Надзвичайно приємний і стійкий аромат парфумів

Переваги:
    Концентрація
  • Яна S***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Коли відкрила упаковку була розчарована запахом, але після першого використання змінила свою точку зору. Кондиціонер просто чудовий.

• Алина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Ополаскиватель концентрированный, запах сильный и держится долго. Тем кому не нравится сильный аромат надо меньше добавлять данное средство.

Переваги:
    Концентрированный.
    • anastasiya.lopatinа

А чем пахнет?