Відгуки покупців про Кабель HDMI HDMI Ultra HD 4K@60Hz v 2.0 10 м Чорний
- Микола З***Відгук від покупця. Продавець: AlixMarket. Довжина: 5. Колір: Чорний
Дякую. Всім рекомендую.
- Переваги:
- Якість, швидка доставка.
- Недоліки:
- Немає.
- Артур У***Відгук від покупця. Продавець: AlixMarket. Довжина: 10. Колір: Чорний
Чудовий кабель, проблем не виявлено
- Продавець AlixMarket
Ваш відгук підняв нам настрій на весь день! Дякуємо Вам за вибір нашого товару та за те, що знайшли час поділитися враженнями. Додавайте наш магазин у вибране, щоб не пропустити новинки та акції. Приємних покупок! З повагою, команда AlixMarket.
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: AlixMarket. Довжина: 10. Колір: Чорний
Покупал чтоб подключить телевизор к ПК. Хватило бы и 7 м, но это-то на момент покупки был дешевле. Все работает. Звук есть. 60 гц есть. Только в настройках ПК нужно перед этим поковыряться, т.к. по умолчанию включается 30 гц. И спасибо продавцу за отправку в течение часа после заказа!
- Переваги:
- Соответствует ожиданиям
- Недоліки:
- Без претензий
- Продавець AlixMarket
- Марина Х***Продавець: AlixMarket. Довжина: 20. Колір: Чорний
Воняет резиной, качество, не соответствует описанию, максимум 4 k 30hz, с большим трудом его распознало оборудование. Не советую. Оформил возврат. Оценка -10000
- Переваги:
- Их нет
- Недоліки:
- Воняет резиной, качество, не соответствует описанию, максимум 4 k 30hz, с