Відгуки покупців про Гольф-водолазка жіноча ISSA PLUS 14859 XL Чорна (issa2007682636587)
Є в наявності
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Шоколадний
Водолазка з еластичної віскози, заміри співпадають, колір коричневий як на фото. рекомендую, ціна топова.
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Катерина Є***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Шоколадний
М яка приємна тонка водолазка, хороша база на кожен день, рекомендую.
- Продавець «ISP»
- Вероніка П***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Шоколадний
Коричневий як на фото, темний шоколад, повсякденний хороший варіант, якість гарна.
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Чорний
Хороша базова річь на кожен день під усе. Доволі еластичний матеріал, якість пошиття сподобалась.
- Продавець «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Олеся А***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Чорний
Базова водолазочка з мякої віскозки, підійде під усе. Рекомендую
- Продавець «ISP»
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Янина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Качество хорошее. Мягкий гольфик ,
- Недоліки:
- Вікторія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
Чудова якість, гольф сподобався, носиться, переться гарно
- Переваги:
- Матеріал
- Недоліки:
- Не знайшла