Відгуки покупців про Спортивний костюм утеплений жіночий ISSA PLUS SA-565 3XL Бежевий (issa2007682635726)

Оцінка користувачів 4.43/5
  • Відгуки про товар продавця «ISP»
  • Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Коричневий

Костюм якісний,теплий,гарно виглядає,приємний на дотик,колір кава з молоком.Покупкою задоволена,швидко доставили,дякую.На мій розмір L підішов XL, трошки оверсайз,но мені так подобаєтся.

Переваги:
    Дуже гарний,якісний,зручний.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Коричневий

Отменный костюм,теплый , лёгкий

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Быстро кашлатится.

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний сірий

Костюм не плохой, теплый, в нем комфортно.

Недоліки:
    Кашлатится ткань
  • Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Коричневий

Придбала за акційною ціною, але дуже незадоволена якісь тканини. Дизайн цікавий, колір приємний, але кошлатиться. Один раз наділа, і все...

Переваги:
    Костюм теплий, відповідає розмірам
    Недоліки:
    Тканина жахлива, кошлатиться
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Коричневий

Чудовий костюм. Якісна тканина та пошив. Утеплений, щільний.

Переваги:
    Якість, колір
    Недоліки:

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Светлана Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Бежевий

• Відповідність фото

Погана тканина. Синтетика. Чорна молнія на світлому фон, нууу дууже жахливо, типо кустарщина. Повернула, вибачте

Переваги:
    Отличный за свои деньги.
    Недоліки:
    Погана тканина. Синтетика. Чорна молнія на світлому фон, нууу дууже жахливо
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.

• Анастасия О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Темний сірий

Удобный, мягкий.

Переваги:
    Хороший теплый костюм. Аккуратно пошит.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Бежевий

Костюм гарний, але чорна блискавка не сподобалась

Переваги:
    гарний
    Недоліки:
    чорна блискавка на світлому костюмі

Добрий день. Вдячні за Ваш відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!

• Валентина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Коричневий

Вже не один рік,купую товари від ISSA.....цей костюмчик,щойно придбала! Дуже сподобався,і колір пасує....М,на мій 46(95-85-100), добре підвйшов,не тіснить,і не висить,штани см 3, задовгі,при зрості 158,але це не критично.Дякую продавцю,і Розеткі за безкоштовну доставку!.

Переваги:
    Теплий,можна кофту,носити,окремо не як костюм,а замість куртки.
    Недоліки:
    Хотілося,щоб капюшон зі шнурівкою.

• Фаїна
    • Загальне враження

Хороший утеплений костюм. На великий розмір теж гарно сів. Колір незвичайний і приємний

Переваги:
    великі розміри, дизайн
    Недоліки:
    не побачила

• Євгенія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Бежевий

Дуже вдячна вам, все підійшло

Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!

• Ольга Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Коричневий

Супер! Все пошито бездоганно!

Переваги:
    Ціна, якість.
    Недоліки:
    Поки що немає

• Ніна

• Відповідність фото

Очень удачный костюм, до поздней осени ходила только в нем без куртки. Качеством довольна

Переваги:
    теплый и комфортный

• Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Бежевий

Очень классный костюм, качественно пошит, размер соответствует таблице.
    Ношу с удовольствием.

Переваги:
    Цена, качество

Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Темний сірий

Два дні, як вдягла. Це жах за півтора кубка.

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.

Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Коричневий

Костюм з цієї тканини - . Фасон гарний, тканина жах. Через тиждень, майте на увазі, ви викинете на смітник. Відгуки пишуть зразу після покупки. Жодної речі я більше не куплю цього виробника. І представнику: не пишіть мені, що ви предоставляєте достовірну інформацію. Це неприпустимо просто! Брехати покупцю заради наживи.

Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний сірий

За три рази покрився ковтунами. Це ще до прання. Сезон не пережив. Пішов у смітник.

• Анатоліївна С***

Це не незручності! Це повне фіаско! Достовірного"" в костюмі немає зовсім нічого. Він до першого прання не дожив. Весь в ковтунах. І це вже третій костюм ваш йде на смітник через тиждень від покупки. Більше я вашого нічого не куплю. І інших попереджу.

• Политанска Г***
    Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Бежевий

• Рекомендуєте даний товар?

Зробила замавлення не на розетці, а у виробника 08.11. Отримала і спочатку була в захваті від ідеальної посадки. Пішла в ньому відразу на прогулянку. Через 30 хвилин прогулянки всі штани покошлатилися.... Написала відгук на сайті виробника. Його удалили. Там, доречі, тільки гарні відгуки. Але мені написали повідомлення на телефон. Сказали , що то така тканина і їм " дуже шкода" і порадили користуватися машинкою від катишків... Пишу відгут тут, щоб убезпечити від марної трати грошей. Краще докласти певну суму і не думати про ті прокляті катишки

Переваги:
    Гарні лекала
    Недоліки:
    Жахлива тканина!!! Після 30 хвилин прогулянки пішки ( не сиділа) брюки закошлатилися!
    • Відповідність розмірній сітці

• Политанска Г***
    Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Бежевий

Купувала на іншому сайті. 08.11
    Замавлення виконали швидко. Тут без претензій. Але 30 хвилин прогулянки і штани між ног всі закашлатилися.
    Залишила відгук у низ на сайті, але його не додали. Натомість мені написали повідомлення, що така тканина... запропонували користатися машинкою для видалення катишків. І сказали, що " дуже і шкода, що є така проблема".
    Якщо так, то додайте мій відгук для інших покупців. Можливо є сенс заплатити дорожче і не розчаровуватися після 30 хвилин носіння костюму!!!!

Переваги:
    Гарні лекала

• Світлана С***
    Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Бежевий

Скільки не купувала цього виробника - жоден костюм не відслужив без ковтунців хоча б до першого прання. Не раджу!!!! Категорично!!!!