Відгуки покупців про Іграшка дражнилка нашийник для котиків, кошенят з дзвіночком та пером 35см

Оцінка користувачів 5/5
  • Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort

Классная игрушка для поддержания котика в форме. Теперь это у нас вечерний ритуал перед сном.

Переваги:
    Для здоровья котика.
    • Продавець  Your Comfort

Дякуємо за замовлення. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort

Кіт звичайно за тиждень всі пір'ячка повідгриз, але я навіть не знаю, що такого він би не зміг би відкусити, хиба що залізні. Сама конструкція досить добре і міцно зроблена. Будемо щось новеньке чіпляти в якості іграшки.

Переваги:
    Дуже швиденько надіслали іграшку. Якість гарна. Коту дуже сподобалось
    Недоліки:
    Кіт швиденько всі пір'я повідгризав
    • Продавець  Your Comfort

Дякуємо вам за замрвлення і відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Так можна потім замість піря чипляти на нашийник запаски інші.
      Мирного дня вам.

• Елизавета З***

Все добре
    Але якось котику більше подобається коли воно не на шиї, а коли ми як просто дразнилку використовуємо
    Просто в руках тримаємо

• Продавець  Your Comfort

дякуємо за замовлення і зворотній звязок. Ще можна за ніжку стільця, стола зафіксувати нашийник.

• Юлия А***
    Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort

Все чудово,коти граються, нашийник підходить і для малих і для доволі великих котів

• Продавець  Your Comfort

Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котики залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного дня!

• Костя Г***

Все чудово

• Продавець  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.