- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Классная игрушка для поддержания котика в форме. Теперь это у нас вечерний ритуал перед сном.
- Переваги:
- Для здоровья котика.
- Продавець Your Comfort
Дякуємо за замовлення. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Кіт звичайно за тиждень всі пір'ячка повідгриз, але я навіть не знаю, що такого він би не зміг би відкусити, хиба що залізні. Сама конструкція досить добре і міцно зроблена. Будемо щось новеньке чіпляти в якості іграшки.
- Переваги:
- Дуже швиденько надіслали іграшку. Якість гарна. Коту дуже сподобалось
- Недоліки:
- Кіт швиденько всі пір'я повідгризав
- Продавець Your Comfort
Дякуємо вам за замрвлення і відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Так можна потім замість піря чипляти на нашийник запаски інші.
Мирного дня вам.
- Елизавета З***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Все добре
Але якось котику більше подобається коли воно не на шиї, а коли ми як просто дразнилку використовуємо
Просто в руках тримаємо- Продавець Your Comfort
дякуємо за замовлення і зворотній звязок. Ще можна за ніжку стільця, стола зафіксувати нашийник.
- Юлия А***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Все чудово,коти граються, нашийник підходить і для малих і для доволі великих котів
- Продавець Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котики залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного дня!
- Костя Г***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Все чудово
- Продавець Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.