- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: RoyalNights
Туанина просто жахлива, неприємна на дотик, царапається, не дихає.
- Переваги:
- Гарний колір, наявність блискавки
- Продавець RoyalNights
Доброго дня, Галино! Дуже шкода, що тканина вам не сподобалась. Підковдра виготовлена з мікросатину преміум якості — це щільна, міцна тканина з гладенькою поверхнею. Після першого прання вона стає м’якшою й приємнішою на дотик. Якщо бажаєте, можемо замінити виріб на інший варіант із нашого асортименту.
- Філіп Т***Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights
Все прийшло швидко, товар якісний, повністю відповідає опису. Рекомендую!
- Переваги:
- Всі
- Продавець RoyalNights
Дякуємо, Філіпе, за відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що ви задоволені якістю та обслуговуванням. Раді чути, що підковдра повністю відповідає вашим очікуванням. Гарного вам користування та затишних ночей з Moon&Star!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 200 x 220
Ужасное качество. За 4 месяца покошлатился и в некоторых местах превратился в марлю.
- Переваги:
- Недоліки:
- качество
Доброго дня, Олександре.
Дякуємо за відгук і шкодуємо, що у вас склалося таке враження від підковдри Moon&Star.
Описаний стан не є типовим для цього матеріалу, тому хочемо детальніше розібратися в ситуації. Будь ласка, зв’яжіться з нами за номером телефону, вказаним у замовленні, або напишіть свій актуальний номер у повідомлення — ми обов’язково з вами зв’яжемося та постараємося вирішити питання.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
- Тадей-Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 143 x 210
Все супер
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені придбаною підковдрою. Гарного користування!
- Надежда Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 200 x 220
Відповідає заявленим параметрам, пошив акуратний, перед використанням випрала, не полиняв. Після прання тканина стала м'якенька, приємна на дотик. Упаковка надійна, доставили швидко. Рекомендую.
- Переваги:
- Хороша ціна, під час прання не линяє, розмір ідеально співпав з розміром ковдри.
- Недоліки:
- Не знайшла
Дякуємо за ваш відгук, Надіє! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю пододіяльника Moon&Star Микросатин Premium Starry Night. Раді, що виріб відповідає заявленим параметрам, тканина стала м’якенькою після прання, а розмір ідеально підходить до вашої ковдри.
Ми завжди прагнемо забезпечувати високу якість наших товарів і швидку доставку. Дякуємо за рекомендацію та чекаємо на вас знову! Гарного дня!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 200 x 220
сподобалося, задоволена покупкою, простирадло тоненьке, але щільне, на дотик приємне, єдине що замість застібки на молнії посередині краще б була тіпа кишенька на всю ширину, як у наволочок
Дякуємо вам за відгук! Радий, що ви задоволені покупкою та якістю нашої продукції. Ваші побажання щодо типу застібки обов'язково передамо до відділу розробки, щоб врахувати їх у майбутньому. Для нас важливо зробити наш текстиль ще зручнішим для вас. Якщо виникнуть додаткові запитання або пропозиції, звертайтеся!
Гарного дня!