Відгуки покупців про Підковдра Moon&Star Микросатин Premium Starry Night Полуторна Євро 160 x 220 см (MS-870000556)

Оцінка користувачів 3.5/5
  • Відгуки про товар продавця RoyalNights
  • Галина
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights

Туанина просто жахлива, неприємна на дотик, царапається, не дихає.

Переваги:
    Гарний колір, наявність блискавки
    • Продавець  RoyalNights

Доброго дня, Галино! Дуже шкода, що тканина вам не сподобалась. Підковдра виготовлена з мікросатину преміум якості — це щільна, міцна тканина з гладенькою поверхнею. Після першого прання вона стає м’якшою й приємнішою на дотик. Якщо бажаєте, можемо замінити виріб на інший варіант із нашого асортименту.

• Філіп Т***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights

Все прийшло швидко, товар якісний, повністю відповідає опису. Рекомендую!

Переваги:
    Всі
    • Продавець  RoyalNights

Дякуємо, Філіпе, за відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що ви задоволені якістю та обслуговуванням. Раді чути, що підковдра повністю відповідає вашим очікуванням. Гарного вам користування та затишних ночей з Moon&Star!

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 200 x 220

Ужасное качество. За 4 месяца покошлатился и в некоторых местах превратился в марлю.

Переваги:
    Недоліки:
    качество

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо за відгук і шкодуємо, що у вас склалося таке враження від підковдри Moon&Star.

Описаний стан не є типовим для цього матеріалу, тому хочемо детальніше розібратися в ситуації. Будь ласка, зв’яжіться з нами за номером телефону, вказаним у замовленні, або напишіть свій актуальний номер у повідомлення — ми обов’язково з вами зв’яжемося та постараємося вирішити питання.

Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Тадей-Іван П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 143 x 210

Все супер

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені придбаною підковдрою. Гарного користування!

• Надежда Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 200 x 220

Відповідає заявленим параметрам, пошив акуратний, перед використанням випрала, не полиняв. Після прання тканина стала м'якенька, приємна на дотик. Упаковка надійна, доставили швидко. Рекомендую.

Переваги:
    Хороша ціна, під час прання не линяє, розмір ідеально співпав з розміром ковдри.
    Недоліки:
    Не знайшла

Дякуємо за ваш відгук, Надіє! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю пододіяльника Moon&Star Микросатин Premium Starry Night. Раді, що виріб відповідає заявленим параметрам, тканина стала м’якенькою після прання, а розмір ідеально підходить до вашої ковдри.

Ми завжди прагнемо забезпечувати високу якість наших товарів і швидку доставку. Дякуємо за рекомендацію та чекаємо на вас знову! Гарного дня!

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 200 x 220

сподобалося, задоволена покупкою, простирадло тоненьке, але щільне, на дотик приємне, єдине що замість застібки на молнії посередині краще б була тіпа кишенька на всю ширину, як у наволочок

Дякуємо вам за відгук! Радий, що ви задоволені покупкою та якістю нашої продукції. Ваші побажання щодо типу застібки обов'язково передамо до відділу розробки, щоб врахувати їх у майбутньому. Для нас важливо зробити наш текстиль ще зручнішим для вас. Якщо виникнуть додаткові запитання або пропозиції, звертайтеся!

Гарного дня!