- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: Barware Boutique. Колір: Сріблястий
Хороший джигер, це мій перший досвід користування, тому порівняти немає з чим. Але перше враження чудове. Також сподобалась комунікація з продавцем, відповіли на всі мої питання!
- Переваги:
- Зручний розмір, додаткові позначки
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Barware Boutique
Аліна, дякуємо за такий натхненний відгук!
Починати щось нове завжди цікаво - і ми дуже щасливі, що стали частиною вашого першого кроку у світ барної майстерності. Нехай цей японський джигер дарує вам точність, стиль та задоволення від кожного мілілітра. Завжди поруч, якщо знадобиться допомога чи порада! До нових зустрічей у нашому магазині ))
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Barware Boutique. Колір: Сріблястий
Класний джигер. Все як в описі і на фото. Виглядає солідно, "дорого". Якісна річ. Хто любить коктейлі - просто мастхев.
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець Barware Boutique
Віталій, щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми раді, що вам сподобався Джигер барний японський Bar House 25/50 мл. Дякуємо, що ви з нами, і ми завжди готові радувати вас новими цікавими пропозиціями та барними аксесуарами для створення коктейлів. Рекомендуйте нас друзям і звертайтеся знову – завжди раді допомогти. Гарного вечора та бережіть себе))
- Шаповалов А***Відгук від покупця. Продавець: Barware Boutique. Колір: Сріблястий
хорошая штучка, купил давно домой, теперь хоть знаю сколько пью))
- Переваги:
- внутри есть нарезка на разные грамовки
- Продавець Barware Boutique
Олександр, щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми раді, що вам сподобався Джигер барний японський Bar House 25/50 мл. Дякуємо, що ви з нами, і ми завжди готові радувати вас новими цікавими пропозиціями та барними аксесуарами для створення коктейлів. Рекомендуйте нас друзям і звертайтеся знову – завжди раді допомогти. Гарного дня та бережіть себе))
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Barware Boutique. Колір: Сріблястий
Чудова річ.
Задоволений :)- Продавець Barware Boutique
Сергій, щиро дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Ваші враження важливі для нас, і ми щасливі, що вони позитивні. Дякуємо, що обираєте нас! Рекомендуйте нас друзям і звертайтеся знову – завжди раді допомогти. Гарного дня та бережіть себе))
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Barware Boutique. Колір: Сріблястий
Все відмінно!
- Переваги:
- Порадували додаткові позначки: 35 ml (в ємності на 50 ml) та 15 ml (в ємності на 25 ml)
- Продавець Barware Boutique
Денис, щиро дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Ваші враження важливі для нас, і ми щасливі, що вони позитивні. Дякуємо, що обираєте нас! Рекомендуйте нас друзям і звертайтеся знову – завжди раді допомогти. Гарного вечора та бережіть себе))
- Ігор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Barware Boutique. Колір: Сріблястий
Гарна якість, додаткові мітки. Зручний і практичний.
- Переваги:
- Нержавіюча сталь
- Недоліки:
- Ціна завелика
- Продавець Barware Boutique
Ігор, щиро дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Ваші враження важливі для нас, і ми щасливі, що вони позитивні. Дякуємо, що обираєте нас! Рекомендуйте нас друзям і звертайтеся знову – завжди раді допомогти. Гарного дня та бережіть себе))