Відгуки покупців про Шапка для лазні та сауни "Фінська" натуральна повсть Біла

Оцінка користувачів 5/5
  • Єгор
    Відгук від покупця. Продавець: Barware Boutique

Чудова якісна шапка,відзначу якість пошив,також подяка продавцю що швидко відправив ,рекомендую

• Продавець  Barware Boutique

Єгор, дякуємо вам за відгук і за те, що поділилися своїм досвідом! Раді, що ви відзначили якість пошиву та швидкість відправки. Ми стараємось, щоб кожне замовлення приносило лише позитивні емоції. Нехай шапка “Фінська” стане вашим надійним аксесуаром для комфортного і приємного відпочинку в сауні!

• Марина Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Barware Boutique

Гарна шапка, але на невелику чоловічу голову або жіночу

Переваги:
    Не колюча, гарна на вигляд
    Недоліки:
    Маленький обʼєм
    • Продавець  Barware Boutique

Марина, щиро дякуємо за відгук!
      Акуратна посадка цієї шапки робить її дуже зручною — вона добре тримається на голові та виглядає стильно. Приємно, що ви оцінили комфорт й поділилися своїм досвідом! Користується із задоволенням та будемо раді бачити вас знову!

• Альона Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Barware Boutique

Купувала на подарунок (разом з рукавичкою), батьку дуже сподобалося)

Переваги:
    Зручна, якісна, унікальна)
    Недоліки:
    Немає)
    • Продавець  Barware Boutique

Альона, щиро дякуємо вам за відгук!
      Раді, що ви обрали наші товари для подарунка і вони справили гарне враження. Нехай користування приносить лише приємні емоції та комфортні банні моменти! Дякуємо, що поділились враженнями та обрали наш магазин))

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Barware Boutique

Максимально приємні враження і від сервісу магазину і від якості товару. Шапка не тонка, а досить щільна, добротна з натурального матеріалу, має стильний вигляд. Магазин сам одразу вийшов на зв’язок і запропонували швидку, безкоштовну доставку, що дуже цінно. Дякую!

Переваги:
    Гарна якість, щільна, натуральний матеріал
    • Продавець  Barware Boutique

Оксана, щиро дякуємо за довіру та детальний відгук! Раді, що «Фінська» шапка сподобалась вам і за якістю, і за зовнішнім виглядом. Окрема подяка за відзначений сервіс — для нас це дуже цінно. Нехай шапка служить довго та тішить вас! Гарного дня та святкового настрою!

• Руслан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Barware Boutique

Одна відміність,на фото зав'язки коричневі, а нам прийшли білі.В цілому все добре. Швидко відправили.

Переваги:
    Гарна якість
    • Продавець  Barware Boutique

Руслан, щиро дякуємо Вам за відгук і високу оцінку якості!
      Стосовно зав’язок — це особливість тієї партії пошиву, у якій вони були білого кольору. В основному ж зав’язки завжди темні, як на фото. Приємно, що Ви відзначили гарну якість шапки та оперативну доставку. Користуйтеся із задоволенням та бажаємо легкого пару!

• Сергей Г***

Шапка дуже сподобалась. Вже обкатав. Довольний дуже

• Продавець  Barware Boutique

Сергій, щиро вдячні за такі приємні слова!
      Приємно чути, що шапка не тільки сподобалась, а й уже повністю виправдала очікування під час користування.
      Нехай вона захищає вас у парній, дарує комфорт і додає справжнього фінського стилю кожній процедурі!

• Ігор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Barware Boutique

Швидко усе відправили, можу рекомендувати даний магазин!

Переваги:
    Чесність
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Barware Boutique

Ігор, дякуємо за чудовий відгук і високу оцінку нашої роботи!
      Ми дуже цінуємо вашу довіру та раді, що шапка “Фінська” і швидкість відправки залишили тільки позитивні враження.
      Ваші слова про чесність — найкраща оцінка нашої роботи.
      Дякуємо, що рекомендуєте нас! Бажаємо приємних та комфортних банних процедур!

• Якимук Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Barware Boutique

оригінальна. стильна, чудово підходить для контрасних процедур взимку. Швидке виконання замовлення.

• Продавець  Barware Boutique

Наталя, дуже дякуємо за відгук та що обрали нас! Користуйтеся із задоволенням)) Гарних Новорічних свят!