Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Щоденний шампунь QM Daily Shampoo 1000 мл (4820216920949)

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Сергій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Так це для щоденного використання. Якогось надзвичайного стану волосся на голові чи на бороді я не помітив. Але і не погано. Але за цю ціну обʼєм банки шампуня хватить на довго.

• Продавець  Props

Сергій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Шампунь сподобався і чоловіку, і сину. Запах окрема любов. Наче дорогий нішевий парфум. А ціна то взагалі знахідка. 450 грн за 1 літр такого шампуню сьогодні це просто подарунок.

Переваги:
    Запах та великий обʼєм
    Недоліки:
    їх точно немає
    • Продавець  Props

Катерино, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Максим Ш***

Все чудово

• Продавець  Props

Максим, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!

• Владимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Отличный шампунь, подошёл и мне и жене.

• Продавець  Props

Володимир, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!

• Владимир Д***

Всё отлично

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Props

Володимир, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!