Відгуки покупців про Щоденний шампунь QM Daily Shampoo 1000 мл (4820216920949)
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Props
Так це для щоденного використання. Якогось надзвичайного стану волосся на голові чи на бороді я не помітив. Але і не погано. Але за цю ціну обʼєм банки шампуня хватить на довго.
- Продавець Props
Сергій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Props
Шампунь сподобався і чоловіку, і сину. Запах окрема любов. Наче дорогий нішевий парфум. А ціна то взагалі знахідка. 450 грн за 1 літр такого шампуню сьогодні це просто подарунок.
- Переваги:
- Запах та великий обʼєм
- Недоліки:
- їх точно немає
- Продавець Props
Катерино, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Props
Все чудово
- Продавець Props
Максим, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Props
Отличный шампунь, подошёл и мне и жене.
- Продавець Props
Володимир, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Props
Всё отлично
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Props
Володимир, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!