Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Ліхтар-брелок металевий з магнітом, карабіном, відкривашкою, запальничкою, 7 режимів, Type-C Digad 5147

Оцінка користувачів 4.56/5
  • Відгуки про товар продавця Pont
  • Руслан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pont

Дуже чудовий і надійний

• Слава П***
    Відгук від покупця. Продавець: FIXXER

Супер класний карабінчик ліхтарик

Переваги:
    Супер гарний і багатофункційний серед тих що я бачив
    Недоліки:
    Мої брати які вже хочуть його забрати
  • Кириченко И***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний

все сподобалось ще і подаруночек отримали

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Богдан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MCXII_shop

Все гарно, крутий дівайс за свої грощі

Переваги:
    Компактний, мультифункціональний
    Недоліки:
    Загубив викрутку подорозі9
  • Микола Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: FIXXER

Набір бомба- перше це супер діод осліпляє як сварка),багато режимів освітлення, в тому числі червоного кольору. Прикурювач з підсвіткою, з однієї відкривашка з іншої стропоріз і карабін, також є насадки під отвертку 2 шт, маленькі але є. Також є магніт, нормально тримає, хоча цей ліхтарик такий нормальний по вазі, ще є свисток, хто турист той знайде))) я не відразу допетрав)) дивно на собак діє) мабуть для диких тварин)

Переваги:
    Супер ліхтарик. Гарний метал, велика лінза
  • Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний

Дуже яркий фонарік, продавець ще й подарунок поклав(щітку)!

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Христина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір корпусу: Чорний

Дуже класний ліхтарик

• Продавець  JuliShop

• Ліда Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний

Ліхтарик супер. Такий вже був один тому замовили ще три.

Переваги:
    Багатофункціональний, невеликий і приємний подаруночок до них був Безкоштовна доставка!
    Недоліки:
    Мало замовили, тепер хочуть такі ліхтарики ще й і сусіди
    • Продавець  FlashShop

• Костянтин П***

Добре

• Дмитро Р***

Всё супер светит ярко

Переваги:
    Светит отлично за такие деньги
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  FlashShop

• Костянтин Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MCXII_shop

За такі гроші нормальний ліхтарик)

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Не запам'ятовує останній обраний режим роботи (кнопка працює тільки як перемикач)
    Акумулятор тримає слабувато, на годину-дві з червоним освітленням вистачає.
  • Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: JAST-TIM. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

Чудовий, якісний ліхтарик. Я не побачила по фото, але в ньому ще викрутки є - плоска та хрестова. Поки що користувалась тільки в якості ліхтарика.

Переваги:
    Надійний, можна одразу виключити вибраний режим світла не проклацуючі всі 7. Є запальничка, відкривашка, 2 викрутки, типу стропоріз, 7 режимів світла, зарядка тайпсі
    Недоліки:
    Поки не знайшла.
  • Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group

Все супер

Дякую, гарного користування)

• Андрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний

Чудові, якісні ліхтарики. Користуюсь такими самими або схожими вже 2 роки.

Переваги:
    Якісні, достатньо довго тримають заряд, регульована підставка, магніт, мультитул. Від продавця був невеликий презент.
    Недоліки:
    Треба бути обережним, щоб не включити випадково прикурювач
    • Продавець  FlashShop

• Олександр Р***

Крутая вещь

• Сергей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Airway-noun

рекомендую

Переваги:
    Якісна підборка для повсякденного та екстремального функціонала
    Недоліки:
    не виявлено.
  • Йосип Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Lucky Space. Колір корпусу: Жовтий з помаранчевим

• Продавець  Lucky Space

Вітаю, Йосип Васильович. Щиро дякуємо Вам за відгук. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Любов І***
    Відгук від покупця. Продавець: KUDOM. Колір корпусу: Чорний
  • Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний

Непоганий ліхтарик з багатим функціоналом. Але брав більше через зручність, а функціонал - як приємний бонус. Звичайно не варто розраховувати на те що ліхтарик буде вам годинами світити на максимальному світлі - але ця модель і не для цього розрахована. Щоб підсвітити щось собі - то доволі вистачає. Також можливе використання під час зарядки від розетки чи від павербанку (підтримує звичайну зарядку, PD не підтримує) - з павербанком він може годинами світити десь на природі наприклад.

Переваги:
    Ціна, багатофункціональність.
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Надія С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний

Потужній ліхтар.банато функцій.дуже зручний та не дорого

• Євген Б***

Чудовий ліхтар

Дякуємо за відгук!)

• Віктор Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: TSV

Раджу усім - від дівчат до дядьків! Дешевий і дуже правильний предмет.

Переваги:
    Усі заявлені функції виконують роботу ідеально. Акум тримає довго. Запальничка файно прикурює, ліхтарик дорогу освітлюється на кілька метрів (але не вузьким променем), різак чітко ріже мотузки тощо.
    Недоліки:
    Не бачу. Хіба комусь треба вузький промінь...
  • Вадим

• Ольга И***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір корпусу: Чорний

Заказывала для мужа. Очень доволен!

• Продавець  JuliShop

• Олег О***

Советую, фонарик бомба

• Продавець  MCXII_shop

Дякуємо за відгук! Гарного користування)

• Іван С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний

Чудовий девайс! Для подарунку саме те що треба

• Віталій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний

Ліхтарик по функціоналу на хорошому рівні. Зроблено все якісно і надійно. Світить яскраво.

Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  FlashShop

• Сергій

Класнючий!

• Сергій Ц***

• Парубочий І***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group

Чудовий ліхтарик.
    Придбав минулого року. Користуюсь із задоволенням.
    Докупив цього року ще 2 шт. дітям, щоб безпечно ходити в школу у темний час доби. Також він зручний для Військових, бо має міцний корпус та червоний колір освітлення.

Переваги:
    Міцний. Компактний.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  Mast Ukraine

Щиро дякуємо вам за відгук та за те, що знову обрали наш ліхтарик!

Нам дуже приємно, що він добре показав себе в користуванні та став у пригоді вам і вашим дітям. Нехай служить довго та надійно!

• Богдан М***

класний ліхтарик

Переваги:
    дешево
    Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  MCXII_shop

Дякуємо за відгук!

• Віта Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний

Швидко відправлено, також продавець додав подарунок до замовлення, дякую

• Ілля П***

Добре світе та практичний

• Валерія М***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний

Вимикати треба одночасним натисканням двох кнопочок. Трохи не зручно, на початку. З досвідом все виходить. (Це до того, щоб вимкнути треба перебрати всі режими) має багато функцій. Це до переваг.

Переваги:
    Світить далеко і досить довго
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  FlashShop

• Микола Г***

добре світить