Відгуки покупців про Ліхтар-брелок металевий з магнітом, карабіном, відкривашкою, запальничкою, 7 режимів, Type-C Digad 5147
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Pont
Дуже чудовий і надійний
- Слава П***Відгук від покупця. Продавець: FIXXER
Супер класний карабінчик ліхтарик
- Переваги:
- Супер гарний і багатофункційний серед тих що я бачив
- Недоліки:
- Мої брати які вже хочуть його забрати
- Кириченко И***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний
все сподобалось ще і подаруночек отримали
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: MCXII_shop
Все гарно, крутий дівайс за свої грощі
- Переваги:
- Компактний, мультифункціональний
- Недоліки:
- Загубив викрутку подорозі9
- Микола Ш***Відгук від покупця. Продавець: FIXXER
Набір бомба- перше це супер діод осліпляє як сварка),багато режимів освітлення, в тому числі червоного кольору. Прикурювач з підсвіткою, з однієї відкривашка з іншої стропоріз і карабін, також є насадки під отвертку 2 шт, маленькі але є. Також є магніт, нормально тримає, хоча цей ліхтарик такий нормальний по вазі, ще є свисток, хто турист той знайде))) я не відразу допетрав)) дивно на собак діє) мабуть для диких тварин)
- Переваги:
- Супер ліхтарик. Гарний метал, велика лінза
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний
Дуже яркий фонарік, продавець ще й подарунок поклав(щітку)!
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Христина Б***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір корпусу: Чорний
Дуже класний ліхтарик
- Продавець JuliShop
- Ліда Б***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний
Ліхтарик супер. Такий вже був один тому замовили ще три.
- Переваги:
- Багатофункціональний, невеликий і приємний подаруночок до них був Безкоштовна доставка!
- Недоліки:
- Мало замовили, тепер хочуть такі ліхтарики ще й і сусіди
- Продавець FlashShop
- Костянтин П***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний
Добре
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний
Всё супер светит ярко
- Переваги:
- Светит отлично за такие деньги
- Костянтин Б***Відгук від покупця. Продавець: MCXII_shop
За такі гроші нормальний ліхтарик)
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не запам'ятовує останній обраний режим роботи (кнопка працює тільки як перемикач)
Акумулятор тримає слабувато, на годину-дві з червоним освітленням вистачає.
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: JAST-TIM. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим
Чудовий, якісний ліхтарик. Я не побачила по фото, але в ньому ще викрутки є - плоска та хрестова. Поки що користувалась тільки в якості ліхтарика.
- Переваги:
- Надійний, можна одразу виключити вибраний режим світла не проклацуючі всі 7. Є запальничка, відкривашка, 2 викрутки, типу стропоріз, 7 режимів світла, зарядка тайпсі
- Недоліки:
- Поки не знайшла.
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Вчасно і якісно
- Продавець Mast Ukraine
Дякуємо за Ваш відгук
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: MCXII_shop
Все супер
Дякую, гарного користування)
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний
Чудові, якісні ліхтарики. Користуюсь такими самими або схожими вже 2 роки.
- Переваги:
- Якісні, достатньо довго тримають заряд, регульована підставка, магніт, мультитул. Від продавця був невеликий презент.
- Недоліки:
- Треба бути обережним, щоб не включити випадково прикурювач
- Продавець FlashShop
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: MCXII_shop
Крутая вещь
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Airway-noun
рекомендую
- Переваги:
- Якісна підборка для повсякденного та екстремального функціонала
- Недоліки:
- не виявлено.
- Йосип Ч***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Space. Колір корпусу: Жовтий з помаранчевим
- Продавець Lucky Space
Вітаю, Йосип Васильович. Щиро дякуємо Вам за відгук. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Любов І***Відгук від покупця. Продавець: KUDOM. Колір корпусу: Чорний
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний
Непоганий ліхтарик з багатим функціоналом. Але брав більше через зручність, а функціонал - як приємний бонус. Звичайно не варто розраховувати на те що ліхтарик буде вам годинами світити на максимальному світлі - але ця модель і не для цього розрахована. Щоб підсвітити щось собі - то доволі вистачає. Також можливе використання під час зарядки від розетки чи від павербанку (підтримує звичайну зарядку, PD не підтримує) - з павербанком він може годинами світити десь на природі наприклад.
- Переваги:
- Ціна, багатофункціональність.
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Надія С***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний
Потужній ліхтар.банато функцій.дуже зручний та не дорого
- Продавець FlashShop
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: MCXII_shop
Чудовий ліхтар
Дякуємо за відгук!)
- Віктор Ф***Відгук від покупця. Продавець: TSV
Раджу усім - від дівчат до дядьків! Дешевий і дуже правильний предмет.
- Переваги:
- Усі заявлені функції виконують роботу ідеально. Акум тримає довго. Запальничка файно прикурює, ліхтарик дорогу освітлюється на кілька метрів (але не вузьким променем), різак чітко ріже мотузки тощо.
- Недоліки:
- Не бачу. Хіба комусь треба вузький промінь...
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: MCXII_shop
- Ольга И***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір корпусу: Чорний
Заказывала для мужа. Очень доволен!
- Продавець JuliShop
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: MCXII_shop
Советую, фонарик бомба
- Продавець MCXII_shop
Дякуємо за відгук! Гарного користування)
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний
Чудовий девайс! Для подарунку саме те що треба
- Віталій Ц***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний
Ліхтарик по функціоналу на хорошому рівні. Зроблено все якісно і надійно. Світить яскраво.
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець FlashShop
- СергійВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний
Класнючий!
- Сергій Ц***Відгук від покупця. Продавець: MCXII_shop
- Парубочий І***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Чудовий ліхтарик.
Придбав минулого року. Користуюсь із задоволенням.
Докупив цього року ще 2 шт. дітям, щоб безпечно ходити в школу у темний час доби. Також він зручний для Військових, бо має міцний корпус та червоний колір освітлення.- Переваги:
- Міцний. Компактний.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець Mast Ukraine
Щиро дякуємо вам за відгук та за те, що знову обрали наш ліхтарик!
Нам дуже приємно, що він добре показав себе в користуванні та став у пригоді вам і вашим дітям. Нехай служить довго та надійно!
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: MCXII_shop
класний ліхтарик
- Переваги:
- дешево
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець MCXII_shop
Дякуємо за відгук!
- Віта Г***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний
Швидко відправлено, також продавець додав подарунок до замовлення, дякую
- Ілля П***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний
Добре світе та практичний
- Валерія М***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір корпусу: Чорний
Вимикати треба одночасним натисканням двох кнопочок. Трохи не зручно, на початку. З досвідом все виходить. (Це до того, щоб вимкнути треба перебрати всі режими) має багато функцій. Це до переваг.
- Переваги:
- Світить далеко і досить довго
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець FlashShop
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: MCXII_shop
добре світить