- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez
Взяла повторно для полной обработки.
Товар качественный!!
Рекомендую если кому-то нужно не пожалеете.
Огромное спасибо продавцу!!!- Переваги:
- Качество и набором низкая цена
- Продавець OnlyDez
Вітаю, Наталія! Дякуємо за Ваш відгук про Venom Spray+ Pudra! Раді чути, що засіб допоміг у боротьбі з клопами і після обробки проблем немає – це чудовий результат! Повторна обробка – гарна ідея для закріплення ефекту, особливо проти клопів. Бажаємо Вам затишку та спокою в чистій оселі!
- Светлана Р***Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez
після першої обробки проблем не має, буду робити повторну для закріплення результату від повторного нашестя.
- Переваги:
- Після першої обробки вже проблем не має
- Недоліки:
- не було
- Продавець OnlyDez
Доброго дня,Світлано! Дякуємо за Ваш відгук та довіру до комплекту Venom! Раді, що наш засіб нарешті допоміг вам позбутися клопів . Поєднання спрею та порошку забезпечує комплексний підхід: спрей миттєво знищує дорослих особин, а Pudra діє на личинки та яйця, запобігаючи появі. Повторна обробка -це чудове рішення,адже вона закріплює результат та створює захист від повторного нашестя!Комплект ефективний та з довготривалим захистом – ідеальне рішення для дому ! Бажаємо Вашій оселі бути спокійною та вільною від шкідників!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: OnlyDez
Якщо діяти згідно інструкції, таргани дохнуть прекрасно. Тому рекомендую. Через 2 тижні пройшлась знову- кілька штук дохлих ще знайшла. Подивлюсь яка буде ситуація через місяць. Рекомендую поки що.
- Переваги:
- Безпечно для тварин!
- Недоліки:
- Вмерли павуки на жаль також.
- Продавець OnlyDez
Доброго дня,Катерино!Дякуємо за відгук!)Так,потрібно робити повторну обробку,адже з личинок можуть з'являтися нові.Бажаємо вашій оселі завжди бути чистою від шкідників та спокійною!
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez
Прошу прощения за предыдущий отзыв.
Средством нужно уметь пользоваться.
Только через полный месяц пошёл отличный результат.
Если бы я сразу сделала правильно не спеша был бы результат намного раньше.
Огромнейшее спасибо!!!
И ещё раз прошу прощения за неправильное использование и не правдивый отзыв.- Переваги:
- Качество
- Продавець OnlyDez
Пані Наталія, дякую за найвищу оцінку наших засобів. Це чудово, що ви змогли оцінити ефективність та потужність Venom спрею та Pudra. Вони справді дієві проти бліх, клопів та інших комах. Найголовніше правильно, згідно інструкції та відповідною кількістю засобу обробити все приміщення. Наші консультанти завжди з задоволенням допоможуть вам розрахувати об’єм та нададуть детальні роз’яснення з використання. Бажаємо затишку та чистоти вашій оселі!
- Оля Л***Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez
Хорошее средство!. Эффективно сработало. Повторной дезинфекции не понадобилось)
Буду рекомендовать .- Переваги:
- Не понадобилось повторной дезинфекции. При первой дезинфекции сроки обработки жидкой и сухой отравой увеличила в два раза.
- Продавець OnlyDez
Вітаю,Ольго! Щиро вдячні за високу оцінку! Ваш відгук підкреслює силу засобу, який діє як
невидимий захисник вашого дому. Нехай ваш дім завжди буде вільним
від турбот!
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez
Не допомогло
- Переваги:
- Недоліки:
- Не допомогло
- Продавець OnlyDez
Доброго дня,Андрію!Ваш відгук про Venom Спрей (750 мл) + Pudra (2x100 мл) – як сигнал SOS, і ми щиро вдячні, що поділилися, адже це допомагає нам стати кращими! Розуміємо, як дратують таргани, які гасають, ніби пили енергетик з антидотом від засобу. За нашими перевіреними даними, Venom Spray вбиває тарганів за 10 хвилин при прямому контакті із засобом, але при сильному зараженні одного флакона може не вистачити для всіх схованок та місць переміщення (навіть якщо Ви помітили їх лише на кухні), як плінтуси, під кухонними шафами, навколо труб, біля джерел води та вологи, під ліжками, можливо в меблях та кухонних шафах і це потрібно враховувати при розрахунку кількості засобу для ефективної обробки приміщення. Також ми рекомендуємо проводити повторну обробку через два тижні для закріплення результату! Ми рекомендували використання гелю від тарганів у комплекті, зокрема для обробки кухонних шаф — але, на жаль, ця рекомендація була проігнорована.Хай ваш дім стане фортецею без надокучливих комах!
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez
Результата нет.
Одна звезда быстро отправили- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- Продавець OnlyDez
Шановна Наталіє!
Дякуємо за ваш відгук. Ми розуміємо вашу стурбованість і хочемо пояснити, що замовленої кількості пудри та спрею, на жаль, недостатньо для повноцінної обробки усієї квартири від бліх. Для ефективної боротьби з ними потрібно обробити підлогу у всіх кімнатах та санвузлах, а також простори під ліжками та шафами (якщо є така можливість). Важливо зазначити, що спрей та пудра мають контактну дію, тобто ефект настає лише тоді, коли комахи потрапляють на оброблену поверхню.
Рекомендуємо саме від бліх придбати більшу кількість засобу, або замінити спрей на концентрат для більш комплексного та ефективного вирішення проблеми. Ми завжди готові надати рекомендації щодо правильного використання засобів, розрахувати кількість та об'єм враховуючи вид комах та приміщення!