Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Кабель шнур провід шнурок для швидкої зарядки телефону смартфона GDragon Tech Usb Type-C 3м 120W 6A 480 Мбіт/с для передачі даних юсб тайпсі нейлонове оплетення Сірий 10_1_3m_1

Оцінка користувачів 4.68/5
  • Дмитро Г***

Все сподобалось

• Продавець  Fighter Project

Щиро дякуємо за покупку та відгук! Приємного користування!

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 2. Колір: Червоний

Кабель неплохой, правда может закручивается и выйти из строя, но всё ровно взял уже второй раз

Переваги:
    Внешний вид, длинна, быстрая зарядка смартфона
    Недоліки:
    Со временем может перекрутится оплетка и кабель выйдет из строя
  • Володимир В***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 1. Колір: Сріблястий

Гарний товар за свї гроші. Досить стабільно працює та швидко заряджає

Переваги:
    Міцний
    Недоліки:
    Єдине зо довго очикував на магазин у розетку
    • Продавець  Fighter Project

Доброго дня, Володимир.
      Щиро дякуємо за відгук.
      Раді виконати Ваше замовлення.
      Гарного дня

• Володимир Н***

Дуже погано
    Не видає 120 w

• Продавець  Fighter Project

Доброго дня, Володимир! Нам дуже прикро до сталася так ситуація.
      Кабель повністю відповідає заявленим характеристикам (120 Вт), проте реальна швидкість зарядки залежить від кількох факторів:
      1. Обмеження пристрою. Телефон приймає лише ту потужність, на яку він розрахований виробником. Навіть якщо кабель може передати 120 Вт, телефон візьме лише свій максимум.
      2. Рівень заряду. При високому відсотку заряду батарея автоматично знижує прийом енергії задля безпеки та збереження ресурсу акумулятора.
      3. Протоколи сумісності. Для швидкої зарядки телефон, кабель та адаптер мають підтримувати єдиний стандарт передачі енергії. Часто виробники програмно обмежують потужність для «нерідних» аксесуарів, щоб стимулювати використання лише власних кабелів.

Саме через ці нюанси один і той самий кабель може працювати з різною швидкістю на різних пристроях.

• Віктор К***

Кабель однако.

Переваги:
    Кабель
    • Продавець  Fighter Project

Доброго дня, Віктор.

• Григорій Ч***

Все ок)))

Вітаємо, Григорій!
      Щиро дякуємо за відгук.
      Гарного вечора!

• Микола Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 2. Колір: Сріблястий

Швидка доставка, кабель супер все працює

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не знаю
    • Продавець  Fighter Project

Вітаємо, Микола!

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 2. Колір: Сріблястий

Швидка доставка. Товар цілий, якісний.

Доброго дня, Дмитро!
      Мирного дня!

• Елена Л***

Відмінно

Переваги:
    Якісний

Доброго дня, Олена!

• Иван С***

Никаких 120ват,никаких 6ампер,никакой бесплатной доставки. Обмано

Переваги:
    3метра
    Недоліки:
    Вместо быстрого шнурка 120ват за 319гривен получил обычный шнурок да ещё и за 459гривен. Лохотрон,не рекомендую
    • Продавець  Fighter Project

Доброго дня, Іван!
      Ціна на кабель так і є 319 грн + безкоштовна доставка. Платна доставка була з Вашої ініціативи, оскільки робили переадресацію посилки новою поштою.

З приводу кабелю варто врахувати кілька технічних моментів:

1. максимальна потужність, яку може приймати телефон

2. процент заряду (при високому рівні заряду батарея автоматично зменшує прийом енергії для безпеки та продовження ресурсу акумулятора).

3. Сумісність кабелів. Навіть при підтримці 120 Вт та 6 А кабель може не забезпечувати швидку зарядку конкретного пристрою через протоколи передачі даних і напруги, які використовує телефон.

Варто також врахувати, що виробники часто обмежують швидку зарядку з нерідними кабелями чи адаптерами. Саме це й може створювати враження, що один кабель «швидкий», а інший — ні.

• Алёна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 3. Колір: Сріблястий

Перший раз замовила кабель. Були певні проблеми з його роботою.
    Зі мною зв'язався менеждер і абсолютно безкоштовно прислали новий працюючий кабель !
    Вдячна за таке чудове відношення до клієнтів )

Доброго дня, Альона!

• Андрей Б***

Дякую за товар

Доброго дня, Андрій!
      Дякуємо за відгук

• Гліб Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 1. Колір: Сріблястий

Пользуюсь этим кабелем уже неделю — полностью доволен. Поддерживает функцию быстрой зарядки VOOC, телефон заряжается быстро, как и с оригиналом. Качество сборки хорошее: разъёмы плотно сидят, ничего не люфтит. За время использования никаких перебоев или нагрева не заметил. Надёжный вариант за свою цену. Рекомендую!

Доброго дня, Гліб!

• Алёна Г***

Перестав працювати через 3 місяці (

Доброго дня, Альона!

Цей кабель в нас в продажі вже другий рік, і жодних нарікань не було.

Якщо кабель перестав працювати в нас є обмін та повернення, що ми і зробили для Вас.
      Тому ми сподіваємося що Ви задоволені замовленням.

Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 2. Колір: Сріблястий

Вибачте, напишу ще раз)) У мене був телефон realme, я купив ще один realme, на старому швидка зарядка не працює, а на новому вже працює; тобто дійсно залежить від моделі телефона, кабель тут ні до чого, кабель дуже добрий!

Недоліки:
    Швидка зарядка працює не на всіх моделях телефонів
    • Продавець  Fighter Project

Доброго дня, Ігоре!
      Дякуємо за зворотній зв'язок. Гарного дня!

• Сергій П***

Швидку зарядку не підтримує

Переваги:
    Довжина 2м
    Недоліки:
    Не підтримує швидкої зарядки
    • Продавець  Fighter Project

Доброго дня, Сергій. Підскажіть будь ласка яка саме модель Вашого телефону? Є моделі телефонів які приймають швидку зарядку тільки на рідному кабелі.

• Сергій П***

Samsung A16 кабель іншого бренду підтримає швидку зарчдку

Доброго дня!

На вашому фото показники під час зарядки павербанка нашим кабелем значно нижчі за максимальні, оскільки на високому рівні заряду (приблизно 71 %) павербанк автоматично зменшує прийом енергії для безпечного заряду батареї. Телефон Samsung A16 підтримує лише до 25 Вт, тож навіть при використанні кабеля 120 Вт, 6 А він не зможе приймати більше енергії.

Варто також врахувати, що виробники часто обмежують швидку зарядку з нерідними кабелями чи адаптерами, стимулюючи використання лише власних аксесуарів. Саме це й може створювати враження, що один кабель «швидкий», а інший — ні.

Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 2. Колір: Сріблястий

Дополню свой отзыв, быстрая зарядка на realme есть только индикация, на самом деле заряжает в обычном режиме, то есть на этом смартфоне быстрая зарядка работает только с родным кабелем, увы...

Переваги:
    Есть
    Недоліки:
    Есть
    • Продавець  Fighter Project

Доброго дня, Ігоре. Дякуємо за зворотній зв'язок.
      Так, є моделі телефонів які приймають швидку зарядку тільки з рідних кабелів.

• Игорь Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 2. Колір: Сріблястий

Я очень доволен. Шнур мягкий, не такой деревянный, как оригинальный к моему realme. Быстрая зарядка работает.

Переваги:
    Мягкий, длинный, быстрая зарядка, оплётка.
    Недоліки:
    Нет!
    • Продавець  Fighter Project

Доброго дня, Ігоре!
      Раді що Вам підійшов кабель.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 2. Колір: Сріблястий

Користуюся місяць і поки швидкістю зарядки задоволена. Привезли також швидко

Переваги:
    Швидко заряджає
    Недоліки:
    Поки не знайшла
    • Продавець  Fighter Project

Доброго дня, Ольга!

• Валентин
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 2. Колір: Сріблястий

Работает нормально. Длинна вообще радует.

Доброго дня, Валентин!

• Арина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 2. Колір: Сріблястий

швидко, вчасно, все супер, дякую

Доброго дня, Аріна!

• Олексій Б***

Дякую! Все дуже чудово!

Доброго дня, Олексій.
      Дякуємо за відгук.
      Раді що Вам підійшов кабель.

• Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 2. Колір: Сріблястий

Відправлений товар був не тим що я замовляла.Гроші повернули одразу, дякую за це.

• Жанна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 2. Колір: Сріблястий

Хороший шнур, доставка без задержек.

• Никита И***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 1. Колір: Сріблястий

Можна сміливо рекомендувати цей шнур. Я задоволений замовленням

• Нестор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 3. Колір: Сріблястий

Кабель за ці гроші чудовий. Можна замовити.

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 2. Колір: Сріблястий

Не погана зарядка. Ціна більш ніж адекватна за таку якість. Дякую та рекомендую

• Рената Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 2. Колір: Сріблястий

Швидко передає інфу, те що мені було потрібно! Рекомендую до замовлення.

• Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Fighter Project. Довжина: 2. Колір: Сріблястий

Тільки гарно можу відгукнути. Не погана ціна за такий шнур. Рекоменудю