- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Beautico
Рум'яна чудові, тендітний рожевий відтінок, зручно наносити, гарно розтушовуються. Доставили швидко, добре запаковані.
- Аліса З***Відгук від покупця. Продавець: You are the one
дуже гарні рум'яна, мені сподобалися, ще подаруночок поклали, доставка була приблизно 5 днів
- Таня Т***Відгук від покупця. Продавець: beWow
Дуже класні вони, чудова упаковка
- Переваги:
- Швидко доїхали румʼяна
- Продавець beWow
Вітаємо! Дуже раді, що товар Вам сподобався! Користуйтесь з задоволенням та чекаємо за наступними замовленнями. Гарного дня :)
- Ростислав С***Відгук від покупця. Продавець: VALMAX
Все супер !
- Маряна Т***Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty
Дуже хороші рум'яна
- Переваги:
- Гарний відтінок
- Продавець You Are Pretty
Доброго дня. Користуйтесь із задоволенням. До нових зустрічей у нас в магазині.
- Дар'я З***Відгук від покупця. Продавець: You are the one
Гарно, швидко, дякую
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: You are the one
Румяна супер!!!
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: You Are Pretty
Потрясающие румяна! Для очень светлой кожи оттенок Love Cake идеально подходит. Розовый, освежающий, комплиментарный.
Румяна стойкие, мне нравится легкость их нанесения , встроенный спонж - отличное решение .
Дизайн упаковки очень понравился, визуально и тактильно ощущается, как румяна из более дорогого сегмента.
Позже приобрету еще один оттенок из SHEGLAM)- Переваги:
- Дизайн, оттенок, стойкость, легкость нанесения, большая палитра оттенков, качество
Добрий день
Користуйтеся із задоволенням!
До нових зустрічей у нас в магазині
- Аріана Б***Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty
Румʼяна вау, відтінок Love cake дуже натуральний
Добрий день
Користуйтеся із задоволенням!
До нових зустрічей у нас в магазині
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty
Неплохие, но мне кажется не очень пегментированые.. в принципе хорошие, дочка довольна 5 из 5, я 3из 5
- Продавець You Are Pretty
Доброго дня. Рум"яна Love Cake не найяскравіші в серії. Вони дуже натуральні. Якщо Ви бажаєте більш пігментований відтінок - нанесіть більше, буде яскравіше. Також можна обрати більш яскравий відтінок, наприклад, On Point, там одна крапелька вже дає супер яскравий пігмент.
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty
Рум’яна просто бомба. Легко тушуються та колір Love Cake саме той якій я хотіла)
- Переваги:
- Посилка прийшла бистро
- Продавець You Are Pretty
Добрий день Користуйтеся із задоволенням До нових зустрічей у нас в магазині
- Ангеліна К***Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty
Тестувала контур цієї фірми, дуже класна штучка. Тому вирішила замовити румʼяна для порівняння. І не розчарувалась) гарна текстура, баночка як люксу, чудово тушується і підлаштовується, не «зʼїдає» тон під собою. Можна наносити кісточкою, чи розтушовувати спонжем для ніжнішого відтінку. Навіть просто пальцями. Відтінок дещо персиковий, для повсякденного макіяжу те, що треба. І це все за 390 грн! Не зустрічала такої хорошої якості навіть серед дорогих аналогів!
- Переваги:
- Розписала
- Продавець You Are Pretty
Доброго дня! Дякуємо за такий розгорнутий відгук. Дуже раді, що Вам сподобалось. Користуйтесь із задоволенням. До наступної зустрічі у нас в магазині