Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Вулична гірлянда нитка професійна світлодіодна на ялинку дерево будинок вікно вулицю новорічна зовнішня морозостійка лінійна 20 м 200 led зелена Blachere (Франція) 220в світлодіодні лед гірлянди вуличні для ялинки освітлення декору будинку вулиці

Оцінка користувачів 5/5
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Довжина проводу з лампами: 20. Кількість джерел світла: 200. Колір світіння: Синій

Гірлянди відбули непросту зиму з морозами, снігом, дощем, обмерзанням, перепадами напруги без проблем і зауважень. Спробуємо залишити їх на дереві на літо, щоб знову користуватись наступної зими.

Переваги:
    Чудова якість
    • Продавець  Joy Point

Вітаємо, пане Євгене! Дуже вдячні за довіру та вибір нашого магазину. Читати про таку стійкість нашої продукції під час морозів та обмерзань — найкраща нагорода для нас.

Ви придбали дійсно надійну річ!

Бажаємо, щоб ці вогники створювали святковий настрій у вашому домі ще багато сезонів поспіль.

Дякуємо, що ви з нами!

• Юлія С***

Чудова та якісна гірлянда. 20м.на вуличну ялинку висотою +- 1,9м.вистачило. Яскраве блакитне світло надає відчуття святкової атмосфери
    Окрема подяка продавцю за оперативність та подарунок!

Переваги:
    Якість
    • Продавець  Joy Point

Дякуємо, пані Юліє, за такий теплий і змістовний відгук та високу оцінку.

Раді, що гірлянда Blachere повністю виправдала ваші очікування і довжини вистачило для вуличної ялинки. Приємно чути, що яскраве блакитне світло створило саме ту святкову атмосферу, на яку ви розраховували.

Окрема подяка за відзначення нашої оперативності — для нас це справді важливо. Раді, що подарунок також був приємним доповненням до покупки.

Дякуємо за довіру та бажаємо вам гарних свят і багато затишних моментів з новорічним декором.

• Вадим Б***

Дуже гарна якість, і швидка відправка.

• Продавець  Joy Point

Дякуємо, пане Вадиме, за ваш відгук і високу оцінку.

Раді чути, що ви залишилися задоволені якістю гірлянди та швидкістю відправки. Для нас важливо, щоб товар повністю відповідав очікуванням і був доставлений без затримок, особливо у святковий період.

Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.

Команда JoyPoint

• Мошенский Н***

Купував 2х 20м все добре. Красиво, нарікань нема.

але є проблема в описі:
    Не відразу помітив що це 2х 10м , 2 рази. Я купил 4 рази по 10м.
    тому якщоб купував 60м то по опису не зміг би 6тий моток приеднати.
    Тут би опис поміняти, бо це тільки у комплектаціі написано, а в описи що вона 20м а не 2 рази по 10м.

Переваги:
    Красиво
    • Продавець  Joy Point

Дякуємо, пане Миколаю, за детальний і конструктивний відгук.

Раді, що гірлянда вам сподобалась і повністю виправдала очікування за якістю та зовнішнім виглядом. Дякуємо також за уважність і зауваження щодо опису довжини та можливості послідовного з’єднання. Ви абсолютно слушно звернули увагу на момент із комплектацією 2×10 м — така інформація справді важлива при плануванні довших ліній освітлення.

Ми передамо ваше зауваження відповідальній команді, щоб опис товару був максимально зрозумілим і не вводив в оману майбутніх покупців.

Дякуємо, що поділилися досвідом, і будемо раді бачити вас знову.

• Елена Г***

Гарна. Дві гірлянди по 10 метрів, ще білого і синього кольору. Нарядила ялинку на вулиці- сподобалося.

• Продавець  Joy Point

Дякуємо, пані Олено, за ваш відгук та високу оцінку.

Раді, що вуличні гірлянди Blachere вам сподобалися і вдало доповнили оформлення ялинки. Поєднання білого та синього кольорів дійсно виглядає дуже святково, особливо на вулиці. Приємно чути, що результат вас порадував.

Дякуємо за довіру та бажаємо гарного настрою і затишної атмосфери протягом усіх свят.

• Степан Б***

Яркий та якісний

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Покі немає
  • Дарій Ч***

Чудова ! Гарна якість і колір , рекомендую!

• Продавець  Joy Point

Дякуємо, пане Дарію, за ваш теплий відгук!

Раді чути, що гірлянда Blachere повністю виправдала очікування — і за якістю, і за красивим відтінком світла. Це справді професійне освітлення, яке створює святковий настрій із першої секунди

Дякуємо за рекомендацію!
      Нехай гірлянда тішить вас у святковий сезон і служить довго.

З повагою, Команда JoyPoint

• Віталій С***

Замовляв мамі на Новий Рік, мама та я дуже задоволені, щиро дякую)

• Продавець  Joy Point

Дякуємо, пане Віталію, за ваш щирий відгук.
      Раді чути, що гірлянда сподобалася і вам, і вашій мамі — особливо приємно, коли покупка створює святковий настрій та теплі емоції.

Бажаємо яскравих свят та затишної атмосфери вдома.
      З повагою, Команда JoyPoint

• Дар'я Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Довжина проводу з лампами: 20. Кількість джерел світла: 200. Колір світіння: Теплий білий

Отримала гірлянду, все як в описі. Якісні світлодіоди і міцний кабель, немає запаху резини, швидка відправка. Дуже задоволена

• Продавець  Joy Point

Пані Дарʼє, щиро дякуємо за теплі слова!
      Дуже раді, що гірлянда виправдала Ваші очікування — якісне світло, надійний кабель і швидка доставка — усе, як має бути!
      Нехай прикрашає і створює святковий настрій надовго

— Команда JoyPoint

• Таран М***

Якісна гірлянда! Виглядає круто на вулиці. Рекомендую продавця.

• Продавець  Lihtarnya

Дякуємо за відгук! Приємного користування!

• Роман М***

Дуже класна гірлянда. Виглядає чудово на ялинці на вулиці

• Продавець  Lihtarnya

Дякуємо за відгук! З Новим роком, нехай він принесе Вам багато радості, любові, миру та удачі!

• Владислав

Якісна гірлянда, цікавий колір. Купили на подарунок коли була знижка. Одна упаковка складається з двох 10м частин. При наявності кількох упаковок, можна комбінувати між собою декілька таких частин (до 100м) на одній 220В вилці залежно від задач. Три гірлянди вистачило, щоб обплести горіх у дворі по стовбуру та крупних гілках на висоту до другого поверху, вийшло добре.

Переваги:
    Міцні кабель та світлодіоди дають можливість не переживати про пошкодження під час навішування. Захист від вологи.
    Недоліки:
    Статична, було б цікаво якби окремі лампочки поблискували. Без знижки шукав би ще варіанти.
    • Продавець  Lihtarnya

Дякуємо за відгук! З Новим Роком, нехай він принесе Вам багато радості, любові, миру та удачі!

• Тетяна Б***

Все ОК. Гарна ціна,відмінна якість.Швидка доставка. Раджу всім

Переваги:
    Відмінна якість
    Недоліки:
    Ще не виявили
    • Продавець  Lihtarnya

• Єлизавета

Дуже гарна та якісна

Переваги:
    Яскрава, міцна

Дякуємо за відгук! Приємного користування

• Григорій Ш***

Гірляндою дуже задоволені. Замотали дерева на дворі - вийшло дуже красиво. Якість на висоті.

Переваги:
    Красиві та якісні
    • Продавець  Lihtarnya

Дякуємо за відгук! Нехай світить Вам на радість!